Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Hammastarkastus 29,90€ – koodilla TARKASTUS_2018

Hygga tarjoaa hammastarkastuksen avajaishintaan 29,90€* sisältäen varausmaksun (19,90€) vuoden loppuun asti! Syötä kampanjakoodi  TARKASTUS_2018 varauksen yhteydessä verkossa tai mainitse koodi puhelimessa.

*Jos olet oikeutettu Kela-korvaukseen. Ilman Kela-korvausta hinta on 45,40€. Ei sisällä muita toimenpidekuluja.  Koodia ei voi hyödyntää muihin sopimuksiin, kuten työterveyshammashoitoon.

Varaa hammastarkastus

Miksi hammastarkastus kannattaa?

  • Suun ja hampaiden tarkastus selvittää suun terveyden tämänhetkisen tilanteen ja mahdollisten vaivojen todelliset syyt.
  • Hammaskivi aiheuttaa ientulehdusta, joka saa ikenet vuotamaan verta hampaiden harjauksen yhteydessä ja aiheuttaa ikävän hajun hengitykseen
  • Hammaslääkäri kirjoittaa tarvittaessa lähetteen suuhygienistin tekemään hammaskiven poistoon, jolloin puhdistuksesta saa Kela-korvaukset.
  • Suun terveys vaikuttaa kokonaisvaltaisesti kehoon. Erityisen tarkkana kannattaa olla, jos vastustuskyky on laskenut yleissairauden tai lääkkeiden johdosta. Tavallinen suun bakteeri voi muuttua vaaralliseksi myös perusterveelle, mikäli se pääsee leviämään verenkiertoon. Suun ja hampaiden yksilöllisen tarkastusvälin määrittelee hammaslääkäri.
  • Säännöllinen käynti tarkastuksessa kannattaa noin 1-3 vuoden välein, mutta  sopivan tarkastusvälin määrittelee hammaslääkäri.

Asiakaspalvelu

Soita asiakaspalveluumme

(09) 58 400 300

Tee Hygga Hymy-sopimus

Hammashoitoa kk-maksulla

Lue lisää