Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Kuukausimaksullinen Hymy-sopimus alk. 16,95€/kk

Tee Hymy-sopimus

Hyggan Hymy-sopimus edistää suun terveyttäsi osana kokonaisvaltaista hyvinvointia! Haluamme ohjata suun terveyden hoitoa ennaltaehkäisevään tapaan, osana hyvää kokonaishoitoa. Uusi kk-maksullinen ohjelma auttaa ennaltaehkäisemään suun vaivoja säännöllisillä käynneillä ja räätälöidyillä kotihoidon ohjeilla. Suuhygienistin palvelut sisältävät sekä puhdistavia että esteettisiä toimenpiteitä: sopimukseen kuuluu myös hampaiden soodapuhdistus ja valkaisu! Kuukausimaksullinen hammashoito sisältää kalenterivuoden aikana seuraavia toimenpiteitä sisältäviä käyntejä max. 12 käyntiä/ vuosi (12kk). Muita palveluita sisältävät käynnit kuten sopimukseen kuulumattomat hammaslääkäripalvelut eivät vähennä käyntikertoja.

Kuukausimaksullinen sopimus sisältää

Hymy-sopimukseen kuuluu seuraavat toimenpiteet per 12kk:

 • 1 x Hammaslääkärin tarkastus (ensimmäisellä käynnillä)
 • 1 x Hammaslääkärin hoitosuunnitelma (ensimmäisellä käynnillä)
 • 1 x Kuvantaminen (ensimmäisellä käynnillä)
 • Hammaskivenpoisto
 • Fluoraus
 • Soodapuhdistus
 • Hampaiden valkaisu*
 • Suuhygienistin tekemä pintapuudutus- tai infiltraatiopuudutus
 • Kotihoidon ohjeistaminen ja neuvonta ehkäisevien toimenpiteiden suorittamiseen
 • *Hampaiden valkaisun voidaan suorittaa enintään kerran kalenterivuodessa, mikäli suun terveydessä ei todeta lääketieteellisiä esteitä.
  Suuhygienistin arvion perusteella voidaan tehdä ylläpitovalkaisu, mikäli varsinaista valkaisua ei voida lääketieteellisistä syistä tehdä noudattaen hyvän ja turvallisen hoidon periaatetta.

Hymy-sopimuksen voivat tehdä kaikki yli 18-vuotiaat.  Hymy-sopimuksen haltija saa käyttää Hyggan hammaslääkäripalveluita ilman varausmaksua (norm. 19,90 €)

Joustavat sopimusajat

Voit tehdä Hymy-sopimuksen 12kk, 24kk tai 36 kk ajaksi. Mitä pidemmäksi ajaksi sitoudut, sitä pienempi on kuukausierän suuruus.
12kk sopimuksen hinnalla saisit normaalisti vain 1x hammastarkastuksen sekä 1x hampaiden valkaisun – unohtamatta varausmaksuja (hampaiden tarkastus 49,40€ + hampaiden valkaisu 310e = 359,40€). Hymy-sopimus kannattaa niin terveydellisesti kuin taloudellisestikin. Tee Hymy-sopimus jo tänään – saat taattua hyvinvointia hymyllesi!

Sopimusajat ja hinnat

12kk / 29,95€/kk – sopimuksen arvo 359,40€

24kk / 24,95€/kk – sopimuksen arvo 589,90€

36kk / 16,95€/kk – sopimuksen arvo 610,20€


Miksi Hygga?

Hyggan tarjoamissa hammashoidon palveluissa ovat keskiössä asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi, hammaslääkärikäynnin mukavuus ja ajankäytön kiireettömyys.

Iloiset suun terveydenhuollon ammattilaisemme ovat aina valmiita auttamaan sinua yksilönä. Hammaslääkärikäyntiä ei tarvitse siis jännittää, koska tavoitteenamme on, että käyntisi olisi mahdollisimman mukava. Sinulla on aina mahdollisuus keskustella ja tuoda esille omat toiveesi ja kysymyksesi. Meillä on aikaa sinulle ja suusi terveydelle uudenaikaisen ajanvarausjärjestelmämme ansiosta.

Hygga sijaitsee loistavalla sijainnilla Helsingin Kampissa. Pääset paikalle helposti niin junalla, metrolla, bussilla, ratikalla, autolla kuin myös kävellen. Myös ajanvaraus on helppoa ja nopeaa! Voit varata ajan joko verkossa, puhelimitse (09) 58 400 300 tai paikan päällä (Kampinkuja 2, Sähkötalon 2. krs).

Löydät Hygga-klinikan myös Facebookista ja Instagramista.

Asiakaspalvelu

Puhelinpalvelu avoinna: ma,ke klo 10:15-18:00, ti,to ja pe klo 08:15-16:00 sekä la klo 9:15-15:00.

(09) 58 400 300

Hallinnoi Hymy-sopimusta

Kirjaudu sisään tai tilaa uusi sopimus!

Katso lisää täältä!