Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Hammasimplantti 1650 € (norm. 2000 €) 31.12.2019 asti

Säilytä kaunis hymysi kestävällä hammasimplantilla, joka asennetaan puuttuvan hampaasi paikalle! Nyt saat Xive– implantti edulliseen hintaan 1650 € (norm. 2000 €), kun varaat ajan Hyggalle 31.12.2019 mennessä koodilla: IMPLANTTI1

Varaa aika maksuttomaan hammasimplanttikonsultaatioon

Huomioithan, että jos sinulle on arvioitu hammasimplantin tarve ja sopivuus, tarjoushintaisen hammasimplantin asennuksen tulee toteutua viimeistään 31.5.2020. Arvioinnin tekevä hammaslääkäri kertoo jatkotoimenpiteistä sinulle tarkemmin hammasimplanttikonsultaation yhteydessä.

Implantti – Miten asennus tapahtuu?

Aivan aluksi hammaslääkäri arvioi hammasimplantin sopivuuden maksuttomassa implanttikonsultaatiossa suusi tutkimisen ja suustasi otetun röntgenkuvan tarkastelun avulla. Muista tätä ennen kuitenkin varata aika hammastarkastukseen, sillä hammasimplantin asentaminen vaatii terveet hampaat ja terveen suun. Hammastarkastuksen voit varata helposti täältä.

Implantti koostuu kahdesta eri osasta. Ensimmäinen osa on keinojuuri, joka sijoitetaan leukaluuhun paikallispuudutuksen ja pienen leikkauksen avulla. Kun keinojuuri on juurtunut leukaluuhun muutaman kuukauden ajan, voidaan keinojuureen asentaa hymyäsi kaunistava hammaskruunu eli väriltään juuri sinulle sopiva keinohammas. Olet saanut upean hymysi takaisin!

Voit lukea lisää Hyggalla käytössä olevasta kestävästä Xive-hammasimplantista ja hammasimplantin asennuksesta tarkemmin täältä. Voit lukea hammasimplantin asentamisen vaiheista tarkemmin myös täältä.

Haluatko maksaa osissa?

Osamaksu onnistuu kätevästi Resurs Bankin Hygga-tilillä. Voit lukea osamaksusta lisää täältä. Voit kysyä Hygga-tilistä myös henkilökunnaltamme.

Miksi Hygga?

Hyggan tarjoamissa hammashoidon palveluissa ovat keskiössä asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi, hammaslääkärikäynnin mukavuus ja ajankäytön kiireettömyys.

Iloiset suun terveydenhuollon ammattilaisemme ovat aina valmiita auttamaan sinua yksilönä. Hammaslääkärikäyntiä ei tarvitse siis jännittää, koska tavoitteenamme on, että käyntisi olisi mahdollisimman mukava. Sinulla on aina mahdollisuus keskustella ja tuoda esille omat toiveesi ja kysymyksesi. Meillä on aikaa sinulle ja suusi terveydelle uudenaikaisen ajanvarausjärjestelmämme ansiosta.

Hygga sijaitsee loistavalla sijainnilla Helsingin Kampissa. Pääset paikalle helposti niin junalla, metrolla, bussilla, ratikalla, autolla kuin myös kävellen. Myös ajanvaraus on helppoa ja nopeaa! Voit varata ajan joko verkossa, puhelimitse tai paikan päällä.

Asiakaspalvelu

Puhelinpalvelu avoinna: ma,ke klo 10:15-18:00, ti,to ja pe klo 08:15-16:00 sekä la klo 9:15-15:00.

(09) 58 400 300

Hallinnoi Hymy-sopimusta

Kirjaudu sisään tai tilaa uusi sopimus!

Katso lisää täältä!