Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Lue Emili Kumpuniemen kokemuksia Hymy-sopimuksesta!

Positiivinen hyvinvoinnin puolestapuhuja Emili Kumpuniemi jakaa omia kokemuksia Hyggan Hymy-sopimuksesta vuoden ajalta! Lähde mukaan matkalle hammashoidon ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin pariin ja tutustu samalla Hyggan uuteen palveluun aitojen kokemusten kautta. Ensimmäisessä puhutteleva postaus otsikolla PILASIN MUN HAMPAAT kertoo Emilin aiemmasta tilanteesta ja avaa, millainen tilanne on nykyään.

”Tutustuttuani Hymy-sopimukseen sanoin Hyggan väelle, että se on nerokas! Tätä samaahan me tehdään liikunnalla kehollemme sekä mielellemme, niin miksi samaa jatkuvaa huolenpitoa ei antaisi suun terveydelle?” Emili Kumpuniemi, bloggaaja.

Lue lisää Emilin blogista!  

kokemuksia

Kokemuksia Hymy-sopimuksesta blogissa.

Hammastarkastus kannattaa, sillä suun terveys vaikuttaa koko kehon hyvinvointiin. Hammastarkastuksessa selvitetään suun terveyden tilanne ja mahdollisten vaivojen todelliset syyt. Hammastarkastuksessa kannattaa käydä, vaikkei mitään särkyä tai muita oireita olisikaan. Hammaslääkäri selvittää tarkastuksessa muun muassa ovatko vanhat paikat kunnossa, mitä kuuluu reiänaluille ja onko hampaisiin muodostunut hammaskiveä. Suun ja hampaiden yksilöllisen tarkastusvälin määrittelee hammaslääkäri. Lue lisää hammastarkastuksesta täältä.

_________________________________________________________________________

Hyggan kuukausimaksullisella Hymy-sopimuksella on kätevää saada hymy kuntoon! Hampaasi laitetaan kuntoon vaikka kerran kuussa. Saat jatkuvaa suun hyvinvointia ja suun ongelmien ennaltaehkäisyä kätevästi kuukausimaksulla.  Jopa 12 käyntiä vuodessa – kaikki ilman varausmaksuja. Kiinnostuitko Hymy-sopimuksesta? Lue lisää Hymy-sopimuksesta (alkaen 16,95 €/ kk) täältä!

Kokemuksia Hymy-sopimukseen kuuluvasta soodapuhdistuksesta

Emili kävi syksyllä 2019 Hyggalla myös soodapuhdistuksessa Hymy-sopimuksen avulla. Emilin blogitekstin soodapuhdistuksesta voit lukea Emilin hyvinvointiin keskittyvästä blogista täältä.

kokemuksia

Hyggan tarjoamissa hammashoidon palveluissa ovat keskiössä asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi, hammaslääkärikäynnin mukavuus ja ajankäytön kiireettömyys.

Iloiset suun terveydenhuollon ammattilaisemme ovat aina valmiita auttamaan sinua yksilönä. Hammaslääkärikäyntiä ei tarvitse siis jännittää, koska tavoitteenamme on, että käyntisi olisi mahdollisimman mukava. Sinulla on aina mahdollisuus keskustella ja tuoda esille omat toiveesi ja kysymyksesi. Meillä on aikaa sinulle ja suusi terveydelle uudenaikaisen ajanvarausjärjestelmämme ansiosta.

Hygga sijaitsee loistavalla sijainnilla Helsingin Kampissa. Pääset paikalle helposti niin junalla, metrolla, bussilla, ratikalla, autolla kuin myös kävellen. Myös ajanvaraus on helppoa ja nopeaa! Voit varata ajan joko verkossa, puhelimitse (09) 58 400 300 tai paikan päällä (Kampinkuja 2, Sähkötalon 2. krs).

Löydät Hygga-klinikan myös Facebookista ja Instagramista.

Asiakaspalvelu

Puhelinpalvelu avoinna: ma,ke klo 10:15-18:00, ti,to ja pe klo 08:15-16:00 sekä la klo 9:15-15:00.

(09) 58 400 300

Hallinnoi Hymy-sopimusta

Kirjaudu sisään tai tilaa uusi sopimus!

Katso lisää täältä!