Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Hammaslääkäriin lauantaisin ilman korotettua hintaa!

Nyt pääset hammaslääkärille perushinnaston mukaisesti myös lauantaisin!

Tarjoamme Hyggalla hammaslääkärin- ja suuhygienistin palvelut ilman lauantain hinnankorotusta loppuvuoden ajan. Varausmaksu 19,90 € maksetaan normaalisti.

Varaa aikasi Hyggalle

Perushinnastoon pääset tutustumaan täältä.
Ps. Klinikamme on loppuvuonna suljettu seuraavina lauantaipäivinä: pyhäinpäivänä 6.11. ja joulupäivänä 25.12. Tervetuloa hammashoitoon Hyggalle kuitenkin muina lauantaipäivinä!

hampaiden puhdistus

Hyggan tarjoamissa hammashoidon palveluissa ovat keskiössä asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi, hammaslääkärikäynnin mukavuus ja ajankäytön kiireettömyys.

Iloiset suun terveydenhuollon ammattilaisemme ovat aina valmiita auttamaan sinua yksilönä. Hammaslääkärikäyntiä ei tarvitse siis jännittää, koska tavoitteenamme on, että käyntisi olisi mahdollisimman mukava. Sinulla on aina mahdollisuus keskustella ja tuoda esille omat toiveesi ja kysymyksesi. Meillä on aikaa sinulle ja suusi terveydelle uudenaikaisen ajanvarausjärjestelmämme ansiosta.

Hygga sijaitsee loistavalla sijainnilla Helsingin Kampissa. Pääset paikalle helposti niin junalla, metrolla, bussilla, ratikalla, autolla kuin myös kävellen. Myös ajanvaraus on helppoa ja nopeaa! Voit varata ajan joko verkossa, puhelimitse (09) 58 400 300 tai paikan päällä (Kampinkuja 2, Sähkötalon 2. krs).

Löydät Hygga-klinikan myös Facebookista ja Instagramista.

Hygga – hyvinvointia hymyllesi!

Asiakaspalvelu

Puhelinpalvelu avoinna: ma-to 08:00-20:00, pe 08:00-16:00, la 09:00-15:00

(09) 58 400 300