Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Soodapuhdistus tauolle palveluvalikoistamme

Soodapuhdistusta ei tehdä vallitsevan tilanteen vuoksi toistaiseksi

Terveytesi on meille tärkeää ja haluammekin näinä vaikeina epidemian aikoina mahdollistaa sinulle turvallisen hammashoidon. Klinikallemme on turvallista saapua, sillä toimintamallimme mahdollistaa hammashoidon toteuttamisen yhden käynnin aikana sekä ihmiskontaktien välttämisen odotustiloissamme. Pyydämmekin asiakkaitamme saapumaan paikalle vasta kutsuviestin saatuaan.

Seuraamme ajankohtaista viranomaisviestintää koronavirusepidemiasta aktiivisesti. Olemme päättäneet laittaa tauolle soodapuhdistuksen palveluvalikoimastamme koronavirusepidemian tilanteesta johtuen. Kyseessä on esteettinen toimenpide, jonka vuoksi se voidaan siirtää myöhäisempään ajankohtaan ilman että suun terveys kärsii. Järjestelyillä pyrimme estämään suuremman aerosolimäärän pääsemisen huoneilmaan. Ennen kaikkea haluamme turvata asiakkaillemme terveyden kannalta oleelliset hoidot jatkossakin.

Infoamme nettisivuillamme, kun soodapuhdistus on jälleen saatavilla. Voit olla yhteydessä vastaanottoomme, mikäli hammashoitoon ja ajanvarauksiin liittyvät asiat askarruttavat. Meidät tavoittaa sähköpostitse info@hygga.fi ja numerosta 09 58 400 300.

Lisätietoa koronaviruksesta, riskiryhmistä ja ohjeistuksista voit lukea Terveyden ja hyvinvointilaitoksen sivuilta tästä.

Asiakaspalvelu

Puhelinpalvelu avoinna: ma-to 08:00-18:00, pe 08:00-16:00, la 09:00-16:00

(09) 58 400 300