Siirry sisältöön

Juurihoito, ensimmäinen käynti

Hampaaseesi on tehty juurihoidon ensimmäinen vaihe, jossa juurikanavaan on laitettu bakteereja tuhoavaa lääkeainetta. Lääkeaineen vaikutusaika on 1–3 viikkoa. Juurihoito ei ole tässä vaiheessa vielä valmis.

  • Juurihoidon onnistuminen ja viimeistely edellyttää sinulta jatkoajan varaamista sovitusti.
  • Hampaassasi on ensimmäisen käynnin jälkeen väliaikainen paikka. Varo voimakasta puremista kyseisellä hampaalla, koska väliaikainen paikka ei ole yhtä kestävä kuin pysyvä paikka. Jos väliaikainen paikka irtoaa, ota yhteys Hyggaan soittamalla numeroon (09) 58 400 300.
  • Juurihoidettu hampaasi saattaa vielä tässä vaiheessa särkeä. Voit hoitaa särkyä tulehduskipulääkkeillä.
  • Ota yhteys Hyggaan soittamalla numeroon (09) 58 400 300 ja aukioloaikojemme ulkopuolella kunnallisen hammashoidon päivystykseen, jos:
    • hampaasi kipeytyy huomattavasti ja särky käy sietämättömäksi
    • sinulle nousee kuume tai saat muita oireita, kuten turvotusta

Juurihoidon

Hyggan tarjoamissa hammashoidon palveluissa ovat keskiössä asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi, hammaslääkärikäynnin mukavuus ja ajankäytön kiireettömyys.

Iloiset suun terveydenhuollon ammattilaisemme ovat aina valmiita auttamaan sinua yksilönä. Hammaslääkärikäyntiä ei tarvitse siis jännittää, koska tavoitteenamme on, että käyntisi olisi mahdollisimman mukava. Sinulla on aina mahdollisuus keskustella ja tuoda esille omat toiveesi ja kysymyksesi. Meillä on aikaa sinulle ja suusi terveydelle uudenaikaisen ajanvarausjärjestelmämme ansiosta.

Hygga sijaitsee loistavalla sijainnilla Helsingin Kampissa. Pääset paikalle helposti niin junalla, metrolla, bussilla, ratikalla, autolla kuin myös kävellen. Myös ajanvaraus on helppoa ja nopeaa! Voit varata ajan joko verkossa, puhelimitse (09) 58 400 300 tai paikan päällä (Kampinkuja 2, Sähkötalon 2. krs).

Löydät Hygga-klinikan myös Facebookista ja Instagramista.

Asiakaspalvelu

Puhelinpalvelu avoinna: ma,ke klo 10:15-18:00, ti,to ja pe klo 08:15-16:00 sekä la klo 9:15-15:00.

(09) 58 400 300

Hallinnoi Hymy-sopimusta

Kirjaudu sisään tai tilaa uusi sopimus!

Katso lisää täältä!