Siirry sisältöön

Hammaslääkäri pelko on yleinen, mutta voitettavissa oleva asia

Hammaslääkäripelko on harmillinen, mutta myös hyvin yleinen pelko. Osa pelkää hammaslääkärikäyntejä niin paljon, että jättää käymättä kokonaan hammastarkastuksissa. Pelosta huolimatta on kuitenkin tärkeää käydä säännöllisesti hammastarkastuksissa. Näin hoitoa vaativat asiat huomataan ajoissa ja toimenpiteet ovat helpompia. Suunterveyden ylläpito on tärkeää koko kehon hyvinvoinnin kannalta.

Hammaslääkärit ja muu henkilökuntamme on koulutettu pelkopotilaiden hoitoon ja joustavan toimintakonseptimme ansiosta pystymme käyttämään pelkoa kokevan asiakkaan käyntiin kaiken siihen tarvittavan ajan.

Hammaslääkäripelosta kannattaa mainita jo aikaa varatessa tai viimeistään ilmoittautumisen yhteydessä. Halutessasi voit ottaa vastaanotolle mukaan myös läheisesi ja saat tarvittaessa esilääkityksen. Esilääkitystä hyödyntäessäsi tarvitset mukaasi saattajan.

Hoidon etenemisessä huomioidaan pelot

Hoitohuoneessa sovitaan yhdessä käynnin tarkka eteneminen ja yhteiset merkit, joilla voi tarvittaessa pyytää taukoa hoidosta. Jos hampaisiin tehdään puudutusta vaativaa hoitoa, voidaan puudutuskipua pelkäävälle tehdä ensin pintapuudutus geelillä.

Hammaslääkäripelkoa vähentää usein hyvät vastaanottokokemukset ja siitä voi myös päästä kokonaan eroon. Hyggalla saat kaikki haluamasi hammashoitopalvelut yhdellä käynnillä eikä pelko pääse turhaan kasvamaan tulevia jatkokäyntejä jännittäessä. Hoitoon pääsee myös usein jo saman päivän aikana.

Asiakaspalvelu

Soita asiakaspalveluumme

(09) 58 400 300

Tee Hygga Hymy-sopimus

Hammashoitoa kk-maksulla

Lue lisää