Siirry sisältöön

Hammaslääkäripelko on yleinen, mutta voitettavissa oleva asia

Hammaslääkäripelko on harmillinen ja hyvin yleinen pelko. Osa pelkää hammaslääkärikäyntejä niin paljon, että jättää käymättä kokonaan hammastarkastuksissa. Pelosta huolimatta on kuitenkin tärkeää käydä säännöllisesti hammastarkastuksissa. Näin hoitoa vaativat asiat huomataan ajoissa ja toimenpiteet ovat helpompia. Suunterveyden ylläpito on tärkeää koko kehon hyvinvoinnin kannalta.  Kerro rohkeasti Hyggalle peloistasi verkkoajanvarauksen lisätiedoissa, lähettämällä viesti chatissa tai soittamalla numeroon (09) 58 400 300.

Varaa pelkopotilaan aika

Tuo hammaslääkäripelko esille

Hyggalla hammaslääkärit ja muu henkilökunta on koulutettu erityisesti pelkopotilaiden hoitoon. Joustavan toimintakonseptimme ansiosta pystymme käyttämään pelkoa kokevan asiakkaan käyntiin kaiken siihen tarvittavan ajan, ilman minkäänlaista kiirettä. Hoidossa edetään rauhallisesti potilaan ehdoilla. Ammattilainen kertoo etenemisen vaiheista ja tarkkailee vointiasi. Hammaslääkäripelosta kannattaa mainita jo aikaa varatessa tai viimeistään ilmoittautumisen yhteydessä. Siten pystymme ottamaan erityisesti huomioon pelkosi ja toiveesi. Halutessasi voit ottaa vastaanotolle mukaan myös läheisesi tueksi. Tarjoamme myös mahdollisuuden rauhoittavaan 27€ hintaiseen esilääkitykseen, joka rentouttaa jännittävässä tilanteessa. Esilääkitystä hyödyntäessäsi tarvitset mukaasi saattajan sekä paikalle tultaessa, että lähtiessä. Paikalle tulee saapua tunti ennen varattua aikaa, jotta lääke ehtii vaikuttamaan. Esilääkityksestä kannattaa siksi sopia etukäteen vastaanoton kanssa.

Hoidon etenemisessä huomioidaan pelot

Hoitohuoneessa sovitaan yhdessä käynnin tarkka eteneminen ja yhteiset merkit, joilla voi tarvittaessa pyytää taukoa hoidosta. Jos hampaisiin tehdään puudutusta vaativaa hoitoa, voidaan puudutuskipua pelkäävälle tehdä ensin pintapuudutus geelillä.

Hammaslääkäripelkoa lievittää usein onnistuneet vastaanottokokemukset hammaslääkärillä. Hammaslääkäripelosta on mahdollista päästä kokonaan eroon ajan myötä. Hyggalla saat kaikki haluamasi hammashoitopalvelut yhdellä käynnillä, jonka ansiosta pelko ei pääse turhaan kasvamaan tulevia jatkokäyntejä jännittäessä. Hoitoon pääsee myös usein jo saman päivän aikana.

Asiakaspalvelu

Puhelinpalvelu avoinna: ma,ke klo 10:15-18:00, ti,to ja pe klo 08:15-16:00 sekä la klo 9:15-15:00.

(09) 58 400 300

Tee Hygga Hymy-sopimus

Hammashoitoa kk-maksulla!

Lue lisää