Siirry sisältöön

Uuden asiakkaan etu

Saat uutena asiakkaana ensimmäisellä käynnilläsi kaikista Hyggan hammashoidon palveluista -15% alennuksen koodilla UUSI19. Etu on voimassa vuoden 2019 loppuun asti.

Varaa nyt aika koodilla UUSI19

Huom! Edun voivat hyödyntää vain Hyggan uudet asiakkaat ja Hyggan/Megaklinikan palveluita ennen vuotta 2016 käyttäneet asiakkaat. Varausmaksu 19,90€ veloitetaan normaalisti. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai sopimuksiin, kuten työterveyshammashoitoon tai palveluseteliin.

Miksi Hyggalle hammashoitoon?

Hyggalla hammashoito on mukavaa! Sijaintimme on loistava, sillä löydät ystävälliset hammashoidon asiantuntijamme helposti Helsingin Kampista. Hyggalla palvelu on joustavaa, minkä ansiosta meillä on mahdollisuus keskittyä suusi terveyteen kokonaisvaltaisemmin – näin meillä voi olla mahdollisuus tehdä useampi toimenpide yhdellä kertaa.

Hyggalla saat hammashoitoa nopeasti!

1.

Valitse ajankohta, jolloin haluat tulla hammashoitoon. Hoitosi alkaa valitsemassasi aika-ikkunassa. Varausmaksu on 19,90€.

2.

Saat tekstiviestivahvistuksen 30 min. ennen hoitosi alkua. Klinikalle ei tarvitse saapua ennen viestin vastaanottamista.

3.

Hymyile! Hyggalla saat yksilöllistä hammashoitoa yhdellä käynnillä, kelloon katsomatta.

Ajankohtaista

Asiakaspalvelu

Puhelinpalvelu avoinna: ma,ke klo 10:15-18:00, ti,to ja pe klo 08:15-16:00 sekä la klo 9:15-15:00.

(09) 58 400 300

Hallinnoi Hymy-sopimusta

Kirjaudu sisään tai tilaa uusi sopimus!

Katso lisää täältä!