Skip to main content

Ajanvarauksen toimitusehdot

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Hygga Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrailin välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7, Ohjelmakaari 10, 40500 JYVÄSKYLÄ, puh. 0207 181830.

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Erimielisyyksien ratkaisu

Jos olet tyytymätön hoitoosi, toivomme että otat yhteyden henkilökuntaamme sähköpostitse osoitteeseen info@hygga.fi asian selvittämiseksi. Klinikan potilasasiamiehenä toimii Hanna Tuomala.

Sinulla on myös mahdollisuus tehdä asiasta kirjallinen muistutus, mikäli asian selvittäminen vapaamuotoisesti ei tuota tulosta. Lisätietoa löydät Aluehallintoviraston sivuilta.

Jos hoitoa koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan.

This is how it works

1.

Book the most convenient hour as a time slot and pay the booking fee 19,90€.

2.

Your treatment will begin within the time slot, as soon as the first dentist or dental hygienist is free. You will receive your exact time by text message half an hour before your treatment time.

3.

Your visit will last just as long as you like. Treating all of your problems at once will avoid awkward revisits and save time.

News

Customer service

Call our customer service: Mon, Wed and Fri 08:00-16:00, Tue 09:00-17:00, Thu 10:00-18:00, Sat 09:00-15:00

(09) 58 400 300