Hoppa till huvudinnehåll

Personal

I Hyggas enhet i Kampen arbetar cirka 90 experter på munhälsa. Hyggas personal består av tandläkare, munhygienister, tandskötare, receptionspersonal och instrumentskötare bildar ett mångprofessionellt team, vars mål är att ge våra kunder den bästa tandvården i Finland.

Vi vill ändra på uppfattningarna om vad man ska förvänta sig av en tandläkarklinik. Vårt mål är att vår goda stämning och höga kliniska kvalitet ska märkas också i varje kundupplevelse. Vi lyssnar gärna till hur bra vi har lyckats i detta och utvecklar aktivt vår verksamhet utifrån den respons som vi får.

Även de idéer och förbättringsförslag som vår personal framför har en stor betydelse för utvecklingen i vårt företag. Vi satsar på välbefinnande i arbetet och värnar om vår unika teamanda. Vi tror på att om vi på ett bra sätt ser till våra anställda kan vi säkerställa att också kunderna ses till på ett bra sätt.

Utöver klinikverksamhet och administration arbetar i Hygga också ett eget IT-team, som utvecklar digitala system och tjänster. Teamet betjänar också våra licenskunder, dvs. kommuner och städer, som har tagit i bruk det verksamhetsstyrningssystem och den resurshanteringsprocess som vi utvecklat.

personal

Varför välja Hygga?

Hos Hygga är din tandläkarbesök en trevlig upplevelse! Vi är belägna i Helsingfors centrum i Kampen. Vår klinik ligger i Elhuset / Kamppi Shopping Center.

Tack vare vår speciella driftsmodell är miljön här på vår klinik i Kampen stressfri och lugn. Vår tidsplan är flexibel. Därför strävar vi efter att behandla alla dina tandproblem på en gång om det är möjligt. Din behandlingstid kan pågå från 1 timme till 3 timmar. Vi har hela tiden åt dig utan en känsla av rusa.

Våra tandläkare och annan personal är utbildade i hur man kan hjälpa tandfobiska patienter. Vårt flexibla driftkoncept gör det möjligt för oss att använda all den tid som behövs under möten med sådana patienter. Du kan också ringa oss på (09) 58 400 300 eller besöka vår klinik i Helsingfors centrum (Kampinkuja 2, på andra våningen) och ställa fler frågor. Du kan boka din tid också här.

Du hittar Hygga på sociala medier (på finska): Facebook och Instagram.

Så här fungerar det

1.

Boka ett för dig lämpligt tidsfönster på en timme och betala bokningsavgiften 19,90€

2.

Du får behandling inom tidsfönstret genast då första tandläkare eller munhygienist blir ledig. Du får din exakta tid med ett sms en halv timme innan din behandlingstid börjar.

3.

Ditt besök är exakt så långt som du vill. Då du fixar allt på en gång slipper du besvärliga återbesök och du sparar tid.

Aktuellt

Kundbetjäning

Ring vår kundservice: Mån, Ons och Fre 08:00-16:00, Tis 09:00-17:00, Tor 10:00-18:00, Lör 09:00-15:00

(09) 58 400 300