Hoppa till huvudinnehåll

Företaget

Hygga är en finländsk, 2010 grundad tandläkarcentral i Kampen. Enheten i Kampen är med sina 17 vårdrum en av de största tandläkarstationerna i Finland.

Vi anser att varje människa har rätt till lättillgängliga och effektiva hälsovårdstjänster. Vår mission är att detta är framtidens verksamhetsmodell inom hela hälsovårdsbranschen.

Utöver tandläkarverksamheten utvecklar och marknadsför vi resurshanteringssystem samt vår kompetens i anslutning till processhantering inom hälsovårdsbranschen. Vår första kund, Jyväskylä stad, inledde verksamhetsstyrning av tandkliniker i mars 2015. Därefter har våra kunder inom licensaffärsverksamheten på kommunhåll varit bl.a. Borgå, Kyrkslätt och Raumo. Vår verksamhet utvidgas också till internationella marknader och i Sverige har man redan tagit i bruk det resurshanteringssystem som vi utvecklat.

Utöver tandläkarverksamheten och licensaffärsverksamheten har Hygga en kuvös för digitala system och tjänster. Den unika kombinationen av klinisk verksamhet och kompetens samt fördomsfri ICT möjliggör en plattform, med vilken vi kan skapa framtidens lösningar.

Investeringsföretaget Panostaja köpte 2015 majoritetsandelen i Hygga. De övriga ägarna är företagets nyckelpersoner.

Förbundet för Finländskt arbete har beviljat Hygga symbolerna Nyckelflaggan och Design from Finland som tecken på finländskt arbete och tjänsteinnovationer.

Så här fungerar det

1.

Boka ett för dig lämpligt tidsfönster på en timme och betala bokningsavgiften 19,90€

2.

Du får behandling inom tidsfönstret genast då första tandläkare eller munhygienist blir ledig. Du får din exakta tid med ett sms en halv timme innan din behandlingstid börjar.

3.

Ditt besök är exakt så långt som du vill. Då du fixar allt på en gång slipper du besvärliga återbesök och du sparar tid.

Kundbetjäning

Ring vår kundservice

(09) 58 400 300