Hoppa till huvudinnehåll

Företaget

Hygga är en finländsk, 2010 grundad tandläkarcentral i Kampen. Enheten i Kampen är med sina 21 vårdrum de största tandläkarstationen i Finland.

Vi anser att varje människa har rätt till lättillgängliga och effektiva hälsovårdstjänster. Företaget Hygga har en mission som är att detta är framtidens verksamhetsmodell inom hela hälsovårdsbranschen.

Utöver tandläkarverksamheten utvecklar och marknadsför vi resurshanteringssystem samt vår kompetens i anslutning till processhantering inom hälsovårdsbranschen. Vår första kund, Jyväskylä stad, inledde verksamhetsstyrning av tandkliniker i mars 2015. Därefter har våra kunder inom licensaffärsverksamheten på kommunhåll varit bl.a. Borgå, Kyrkslätt och Raumo. Vår verksamhet utvidgas också till internationella marknader och i Sverige har man redan tagit i bruk det resurshanteringssystem som vi utvecklat.

Utöver tandläkarverksamheten och licensaffärsverksamheten har Hygga en kuvös för digitala system och tjänster. Den unika kombinationen av klinisk verksamhet och kompetens samt fördomsfri ICT möjliggör en plattform, med vilken vi kan skapa framtidens lösningar.

Investeringsföretaget Panostaja köpte 2015 majoritetsandelen i Hygga. De övriga ägarna är företagets nyckelpersoner.

Förbundet för Finländskt arbete har beviljat Hygga symbolerna Nyckelflaggan som tecken på finländskt arbete och tjänsteinnovationer.

 

Varför välja Hygga?

Hos Hygga är din tandläkarbesök en trevlig upplevelse! Vi är belägna i Helsingfors centrum i Kampen. Vår klinik ligger i Elhuset / Kamppi Shopping Center.

Tack vare vår speciella driftsmodell är miljön här på vår klinik i Kampen stressfri och lugn. Vår tidsplan är flexibel. Därför strävar vi efter att behandla alla dina tandproblem på en gång om det är möjligt. Din behandlingstid kan pågå från 1 timme till 3 timmar. Vi har hela tiden åt dig utan en känsla av rusa.

Våra tandläkare och annan personal är utbildade i hur man kan hjälpa tandfobiska patienter. Vårt flexibla driftkoncept gör det möjligt för oss att använda all den tid som behövs under möten med sådana patienter. Du kan också ringa oss på (09) 58 400 300 eller besöka vår klinik i Helsingfors centrum (Kampinkuja 2, på andra våningen) och ställa fler frågor. Du kan boka din tid också här.

Du hittar Hygga på sociala medier (på finska): Facebook och Instagram.

Så här fungerar det

1.

Boka ett för dig lämpligt tidsfönster på en timme och betala bokningsavgiften 19,90€

2.

Du får behandling inom tidsfönstret genast då första tandläkare eller munhygienist blir ledig. Du får din exakta tid med ett sms en halv timme innan din behandlingstid börjar.

3.

Ditt besök är exakt så långt som du vill. Då du fixar allt på en gång slipper du besvärliga återbesök och du sparar tid.

Aktuellt

Kundbetjäning

Ring vår kundservice: Mån, Ons och Fre 08:00-16:00, Tis 09:00-17:00, Tor 10:00-18:00, Lör 09:00-15:00

(09) 58 400 300