Siirry sisältöön

Yritys

Hygga on suomalainen, vuonna 2010 perustettu hammaslääkäriasema Kampissa. Kampin yksikkö on 17 hoitohuoneellaan yksi Suomen suurimpia hammaslääkäriasemia.

Uskomme, että jokaisella ihmisellä on oikeus helposti saataviin ja tehokkaisiin terveydenhuollon palveluihin. Missiomme on, että tämä on tulevaisuuden toimintamalli koko terveydenhuoltoalalla.

Hammaslääkäritoiminnan lisäksi kehitämme ja markkinoimme terveydenhoitoalan toimijoille resurssihallintajärjestelmää sekä prosessienhallintaan liittyvää osaamistamme. Ensimmäinen asiakkaamme, Jyväskylän kaupunki, aloitti hammashoitolan toiminnanohjauksen maaliskuussa 2015. Sen jälkeen lisenssiliiketoiminnan kuntapuolen asiakkaina on ollut mm. Porvoo, Kirkkonummi ja Rauma. Toimintamme on laajentumassa myös kansainvälisille markkinoille ja Ruotsissa on jo otettu käyttöön kehittämämme resurssienhallintajärjestelmä.

Hammaslääkäritoiminnan ja lisenssiliiketoiminnan lisäksi Hygga on digitaalisten järjestelmien ja palveluiden hautomo. Ainutlaatuinen yhdistelmä kliinistä toimintaa ja osaamista sekä ennakkoluuloton ICT mahdollistavat alustan, jonka avulla voimme rakentaa tulevaisuuden ratkaisuja.

Sijoitusyhtiö Panostaja osti vuonna 2015 enemmistöosuuden Hyggasta. Muut omistajat ovat yrityksen avainhenkilöitä.

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Hyggalle Avainlippu- ja Design From Finland -tunnukset merkkinä suomalaisesta työstä ja palveluinnovaatiosta.

Tutustu tapaamme toimia

1.

Varaa tunnin aikaikkuna, jolloin haluat hoitosi alkavan. Maksa varausmaksu 19,90€.

2.

Saat tekstiviestitse tarkennetun hoitoaikasi 30 min. ennen vuoroasi.

3.

Hymyile! Saat yhdellä käynnillä yksilöllisen hoidon suun terveyteen.

Ajankohtaista

Asiakaspalvelu

Soita asiakaspalveluumme

(09) 58 400 300

Tee Hygga Hymy-sopimus

Hammashoitoa kk-maksulla

Lue lisää