Siirry sisältöön

Yritys

Hygga on suomalainen, vuonna 2010 perustettu hammaslääkäriasema Kampissa. Kampin yksikkö on 17 hoitohuoneellaan yksi Suomen suurimpia hammaslääkäriasemia. Uskomme, että jokaisella ihmisellä on oikeus helposti saataviin ja tehokkaisiin terveydenhuollon palveluihin. Missiomme on, että tämä on tulevaisuuden toimintamalli koko terveydenhuoltoalalla.

Helpompaa terveydenhuoltoa

Hammaslääkäritoiminnan ohessa Hyggan ratkaisukokonaisuus Hygga Solutions tarjoaa terveydenhoitoalan toimijoille kehittämäämme resurssinhallintajärjestelmää ja prosessienhallintaan liittyvää osaamistamme. Ensimmäinen asiakkaamme, Jyväskylän kaupunki, aloitti hammashoitolan toiminnanohjauksen maaliskuussa 2015. Sen jälkeen lisenssiliiketoiminnan kuntapuolen asiakkaina on ollut mm. Porvoo, Kirkkonummi ja Rauma. Toimintamme on laajentumassa myös kansainvälisille markkinoille ja Ruotsissa on jo otettu käyttöön kehittämämme resurssienhallintajärjestelmä.

Hammaslääkäritoiminnan ja lisenssiliiketoiminnan lisäksi Hygga on digitaalisten järjestelmien ja palveluiden hautomo. Ainutlaatuinen yhdistelmä kliinistä toimintaa ja osaamista sekä ennakkoluuloton ICT mahdollistavat alustan, jonka avulla voimme rakentaa tulevaisuuden ratkaisuja.

Sijoitusyhtiö Panostaja osti vuonna 2015 enemmistöosuuden Hyggasta. Muut omistajat ovat yrityksen avainhenkilöitä.

Hyggalla saat hammashoitoa nopeasti!

1.

Valitse ajankohta, jolloin haluat tulla hammashoitoon. Hoitosi alkaa valitsemassasi aika-ikkunassa. Varausmaksu on 19,90€.

2.

Saat tekstiviestivahvistuksen 30 min. ennen hoitosi alkua. Klinikalle ei tarvitse saapua ennen viestin vastaanottamista.

3.

Hymyile! Hyggalla saat yksilöllistä hammashoitoa yhdellä käynnillä, kelloon katsomatta.

Ajankohtaista

Asiakaspalvelu

Puhelinpalvelu avoinna: ma,ke klo 10:15-18:00, ti,to ja pe klo 08:15-16:00 sekä la klo 9:15-15:00.

(09) 58 400 300

Tee Hygga Hymy-sopimus

Hammashoitoa kk-maksulla!

Lue lisää