Siirry sisältöön

Yritys

Hygga on suomalainen vuonna 2010 perustettu yritys. Hammasklinikkamme sijaitsee Helsingin Kampissa. Kampin yksikkö on 22 hoitohuoneellaan Suomen suurin yksityinen hammaslääkäriasema. Uskomme, että jokaisella ihmisellä on oikeus helposti saataviin ja tehokkaisiin terveydenhuollon palveluihin. Missiomme on, että tämä on tulevaisuuden toimintamalli koko terveydenhuoltoalalla.

Suomalaisen Työn liitto on myöntänyt hammashoidon palveluillemme Avainlippu-tunnuksen osoituksena suomalaisesta työstä.

Arvomme ja toimintamallimme

Hyggan arvot tulevat esille Helsingissä sijaitsevan klinikkamme toiminnasta. Hyggan tarjoamissa hammashoidon palveluissa ovat keskiössä asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi, hammaslääkärikäynnin mukavuus ja ajankäytön kiireettömyys, jonka Hyggan toimintamalli mahdollistaa.

Hyggan toimintamalli perustuu moderniin toiminnanohjaukseen, jonka ansiosta pystymme muokkaamaan päivän kulkua yksilöllisten hoidontarpeiden mukaan. Palvelukonseptimme eroaa muista hammaslääkäriasemista, sillä pystymme hoitamaan asiakkaan kaikki suun terveyteen liittyvät asiat samalla käynnillä, hoitohuonetta vaihtamatta. Asiakas säästää aikaa, rahaa ja terveyttään hoitamalla kaiken kerralla kuntoon pitkittyneen hoitojakson sijaan.

yritys

Iloiset suun terveydenhuollon ammattilaisemme ovat aina valmiita auttamaan sinua yksilönä. Hammaslääkärikäyntiä ei tarvitse siis jännittää, koska tavoitteenamme on, että käyntisi olisi mahdollisimman mukava. Sinulla on aina mahdollisuus keskustella ja tuoda esille omat toiveesi ja kysymyksesi. Meillä on aikaa sinulle ja suusi terveydelle uudenaikaisen ajanvarausjärjestelmämme ansiosta. Hyggan hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut listattuna löydät täältä.

Yritys sijaitsee loistavalla sijainnilla Helsingin Kampissa. Pääset paikalle helposti niin junalla, metrolla, bussilla, ratikalla, autolla kuin myös kävellen. Myös ajanvaraus on helppoa ja nopeaa! Voit varata ajan joko verkossa, puhelimitse (09) 58 400 300 tai paikan päällä (Kampinkuja 2, Sähkötalon 2. krs).

Löydät Hygga-klinikan myös Facebookista ja Instagramista.

Hygga – yritys, joka tarjoaa sujuvampaa terveydenhuoltoa

Hammaslääkäritoiminnan ohessa Hyggalla työskentelee ketterä tuotekehitystiimi sujuvan terveydenhuollon puolesta. Ratkaisukokonaisuus Hygga Solutions tarjoaa terveydenhoitoalan toimijoille kehittämäämme resurssinhallintajärjestelmää ja prosessienhallintaan liittyvää osaamistamme. Ensimmäinen asiakkaamme, Jyväskylän kaupunki, aloitti hammashoitolan toiminnanohjauksen maaliskuussa 2015. Sen jälkeen palveluliiketoiminnan kuntapuolen asiakkaina ovat olleet mm. Porvoo, Pori, Kirkkonummi ja Rauma. Toimintamme on laajentunut myös kansainvälisille markkinoille Ruotsiin ja Keski-Eurooppaan.

Hammaslääkäritoiminnan ja palveluliiketoiminnan lisäksi Hygga on digitaalisten järjestelmien ja palveluiden hautomo. Ainutlaatuinen yhdistelmä kliinistä toimintaa ja osaamista sekä ennakkoluuloton ICT mahdollistavat alustan, jonka avulla voimme rakentaa tulevaisuuden ratkaisuja. Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Avainlippu- tunnuksen myös toiminnanohjausmallillemme merkkinä suomalaisesta työstä ja palveluinnovaatiosta.

Sijoitusyhtiö Panostaja osti vuonna 2015 enemmistöosuuden Hyggasta. Muut omistajat ovat yrityksen avainhenkilöitä.

Hygga – Omavalvontasuunnitelma

Hygga omavalvontasuunnitelma 2024

Hyggalla saat hammashoitoa nopeasti!

1.

Valitse ajankohta, jolloin haluat tulla hammashoitoon. Hoitosi alkaa valitsemassasi aika-ikkunassa. Varausmaksu on 19,90€.

2.

Saat tekstiviestivahvistuksen 30 min. ennen hoitosi alkua. Klinikalle ei tarvitse saapua ennen viestin vastaanottamista.

3.

Hymyile! Hyggalla saat yksilöllistä hammashoitoa yhdellä käynnillä, kelloon katsomatta.

Ajankohtaista

Asiakaspalvelu

Puhelinpalvelu avoinna: ma, ke ja pe 08:00-16:00, ti 09:00-17:00, to 10:00-18:00, la 09:00-15:00

(09) 58 400 300