Hoppa till huvudinnehåll

Leveransvillkor för tidsbokning

Betalningar med Visa-, Visa Electron- eller MasterCard-kort

Om du vill betala med Visa-, Visa Electron- eller MasterCard-kort, verkar Hygga Oy endast som marknadsförare av produkter och tjänster. Dessutom levererar HyggaOy produkter till köparen. Paytrail Abp svarar för reklamationer.

Paytrail Abp verkar vid betalningar som görs med Visa-, Visa Electron- eller MasterCard-kort som säljare av produkten och affären uppstår mellan kunden och Paytrail. På säljarens ansvar är samtliga förpliktelser i anslutning till affären. Paytrail är också mottagaren av betalningen.

Paytrail Abp, FO-nummer: 2122839-7, Ohjelmakaari 10, 40500 JYVÄSKYLÄ, tfn 0207 181830.

Nätbanker

Betalnings- och finansieringstjänsten i anslutning till nätbanksbetalningen genomförs av Paytrail Abp (2122839-7) i samarbete med finländska banker och kreditinstitut. Paytrail Abp köper betalningsprestationen och redovisar den för köpmannen. Ur användarens synvinkel fungerar tjänsten precis som en traditionell nätbetalning.

Lösning av tvister

Om du är missnöjd med din vård, vill vi att du kontaktar vår personal med e-post under adress info@hygga.fi för att reda ut ärendet. Milma Pitkänen är patientombud på kliniken.

Du kan också i ärendet ge en skriftlig anmärkning, om utredningen av ärendet på ett formfritt sätt inte leder till resultat. Mer information finns på Regionförvaltningsverkets webbplats.

Om tvisten som gäller vården inte kan avgöras med förhandlingar mellan parterna, kan en konsument hänskjuta ärendet till Konsumenttvistenämnden för avgörande.

Innan ärendet hänskjuts till Konsumenttvistenämnden för handläggning ska konsumenten kontakta magistraternas konsumentrådgivning.

Så här fungerar det

1.

Boka ett för dig lämpligt tidsfönster på en timme och betala bokningsavgiften 19,90€

2.

Du får behandling inom tidsfönstret genast då första tandläkare eller munhygienist blir ledig. Du får din exakta tid med ett sms en halv timme innan din behandlingstid börjar.

3.

Ditt besök är exakt så långt som du vill. Då du fixar allt på en gång slipper du besvärliga återbesök och du sparar tid.

Aktuellt

Kundbetjäning

Ring vår kundservice: Mån, Ons och Fre 08:00-16:00, Tis 09:00-17:00, Tor 10:00-18:00, Lör 09:00-15:00

(09) 58 400 300