Siirry sisältöön

Hymy-sopimus: Hammashoidon kuukausiohjelma

Kuukausimaksullinen

Hymy-sopimus tarjoaa hohtavan hymyn: hampaasi laitetaan kuntoon vaikka kerran kuussa. Saat jatkuvaa suun hyvinvointia ja suun ongelmien ennaltaehkäisyä kätevästi kuukausimaksulla.  Jopa 12 käyntiä vuodessa – kaikki ilman varausmaksuja.

Huom! 7.4.2020 alkaen olemme päättäneet luopua uusien Hymy-sopimusten myymisestä toistaiseksi. *Nykyisten Hymy-sopimusten ajanvaraus ohjautuu viallisesti normaaliin ajanvarauskalenteriimme tällä hetkellä. Pahoittelemme olemassa olevaa häiriötä. Vika on tiedossamme ja sitä korjataan (12.6.2020)

Hymy-sopimuksella saat käyttöösi kaikki suuhygienistin palvelut sekä vuosittaisen valkaisun ja hammaslääkärin tarkastukset:

Kokemuksia – Hymy-sopimus

Mitä hyötyjä Hymy-sopimuksesta on minulle? Miten sopimus toimii käytännössä? Onko se kannattava? Kaikkiin näihin kysymyksiin löydät vastauksen Hyggan asiakkaiden kokemuksista alta!

Nerokas palvelu

”Tutustuttuani Hymy-sopimukseen sanoin Hyggan väelle, että se on nerokas! Tätä samaahan me tehdään liikunnalla kehollemme sekä mielellemme, niin miksi samaa jatkuvaa huolenpitoa ei antaisi suun terveydelle?”

Emili Kumpuniemi, 23 vuotta, bloggaaja ja liikunta-ja hyvinvointialan yrittäjä

Hyvinvoinnista bloggaava Emili Kumpuniemi on käynyt Hyggalla Hymy-sopimuksen avulla! Voit lukea lisää Emilin kokemuksista Hyggan tarjoamassa soodapuhdistuksessa Emilin blogista täältä ja hampaiden valkaisussa täältä. Lue myös Emilin hammastarkastuskäynnistä Hyggalla täältä.

Edullinen hammashoito

”Tein Hymy-sopimuksen marraskuussa käytyäni ensi kertaa hammastarkastuksessa, hammaskivenpoistossa ja hampaan paikkauksessa Hyggalla. Entisenä hammaslääkäripelkoisena tuntui mukavalta hoitaa kaikki suun terveydessä kerralla kuntoon monen käynnin sijaan.  Vastaanoton mukava henkilökunta kertoi minulle mahdollisuudesta päästä  mukaan uuteen, säännöllisen hammashoidon kuukausiohjelmaan, jonka kautta saisin ennaltaehkäistyä vaivoja suun terveydessä. Hammashoidon helposti unohtaa pois päiväjärjestyksestä ja lykkää myöhemmäksi,  joten ajattelin kuukausiohjelman sitouttavan minua huolehtimaan myös hampaideni hyvinvoinnista paremmin.

Tein 36kk sopimuksen paikan päällä, joten minun ei tarvinnut samalla käynnillä maksaa mitään: luottokortilta veloittui vain kiinteä summa 16,95€. Jo nyt ohjelman huima hyöty konkretisoitui: tarkastuksen ja pitkän hammaskivenpoiston hinnaksi olisi kertynyt hieman yli 200€ vain yhdellä käynnillä, ja nyt maksoin tästä vain murto-osan!  Tuolla yhden käynnin hinnalla sain siis kuitattua jo koko vuoden hammashoidon kuluni, unohtamatta terveydellistä hyötyä mitä saan säännöllisten käyntien kautta.”

Harri, 53 vuotta

Hymy-sopimus tarjoaa kotihoidon ohjeita

”Suun hyvinvointia osaa vihdoin todella arvostaa, kun on saavuttanut tasapainoisen tilan suussa: enää ei ikeniin satu ja hampaissa ei tunnu outoja tuntemuksia. Päästyäni mukaan hammashoidon maailmaan innostuin hankkimaan kotiin suuhygienistin ohjeistuksella sähköhammasharjan, hammasväliharjoja ja juuri minulle soveltuvaa hammastahnaa, joka sopii vihloville hampailleni. Enää hammaslääkärissä käynti ei pelota, sillä tilanne ei pääse äitymään pahaksi huomaamatta ja käyntiä välttelemällä.

Suosittelen hammashoidon kuukausiohjelmaa lämpimästi kaikille, jotka haluavat pitä huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnistaan! Hinta 16,95€/kk ei tunnu pankkitilissä merkittävästi, mutta terveydessä vaikutukset näkyvät positiivisesti: matala kynnys hammaslääkärikäynteihin on avain suun terveyteen.”

Jenni, 32 vuotta

Esteettinen hammashoito

”Hymy-sopimus on älyttömän edullinen vaihtoehto hoitaa suun terveyttä! Pitkäaikaisena haaveenani oli hampaiden valkaisu, sillä kahvin kellastamat hampaani olivat vuosien saatossa tummuneet. Törmäsin Hymy-sopimukseen Hyggan kotisivuilla, ja tein omia laskelmiani: hampaiden valkaisu varausmaksuineen maksaisi noin 330€, kun taas Hymy-sopimus vuoden ajaksi vain noin 360€! Tästä syystä Hymy-sopimuksen hankkimista ei tarvinnut kauaa miettiä: vain valkaisun hinnalla saisin myös tarkastuksen, hammaskivenpoistot ja muut ennaltaehkäisevät toimenpiteet vuoden ajaksi.

Hymy-sopimuksen hyödyntäminen on ollut helppoa: aika varataan joko soittamalla tai verkon ajanvarauskalenterista. Hyggan järjestelmä tunnistaa minut Hymy-sopimuksen asiakkaaksi, joten veloituksia ei tehdä paikan päällä. Sopimuksen hallintasivulta nään kauanko sopimukseni on vielä voimassa ja pystyn muuttamaan maksukortin tietoja. Hoidossa voi käydä max. 12 kertaa vuoden aikana: suuhygienisti kertoo sopivan aikavälin hoidon tarpeen mukaan. Usein tarvetta käynnille joka kuukausi ei ole, mutta tarvittaessa tähän on mahdollisuus.
Aion seuraavaksi ottaa 3 vuoden sopimuksen, sillä ohjelma on ollut loistava jo tähän asti!”

Matleena, 28 vuotta

hymy-sopimus

Miksi Hygga?

Hyggan tarjoamissa hammashoidon palveluissa ovat keskiössä asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi, hammaslääkärikäynnin mukavuus ja ajankäytön kiireettömyys.

Iloiset suun terveydenhuollon ammattilaisemme ovat aina valmiita auttamaan sinua yksilönä. Hammaslääkärikäyntiä ei tarvitse siis jännittää, koska tavoitteenamme on, että käyntisi olisi mahdollisimman mukava. Sinulla on aina mahdollisuus keskustella ja tuoda esille omat toiveesi ja kysymyksesi. Meillä on aikaa sinulle ja suusi terveydelle uudenaikaisen ajanvarausjärjestelmämme ansiosta.

Hygga sijaitsee loistavalla sijainnilla Helsingin Kampissa. Pääset paikalle helposti niin junalla, metrolla, bussilla, ratikalla, autolla kuin myös kävellen. Myös ajanvaraus on helppoa ja nopeaa! Voit varata ajan joko verkossa, puhelimitse (09) 58 400 300 tai paikan päällä (Kampinkuja 2, Sähkötalon 2. krs).

Löydät Hygga-klinikan myös Facebookista ja Instagramista.

Hygga – Hyvinvointia hymyllesi!

Asiakaspalvelu

Puhelinpalvelu avoinna: ma ja ke 10:15-18:00, ti, to ja pe 08:15-16:00

(09) 58 400 300