Siirry sisältöön

Suun terveydenhuollon palveluseteli

Palveluseteli

Hygga tekee Helsingin kaupungin kanssa palveluseteli yhteistyötä. Helsingin kaupungin suun terveydenhuollosta voidaan tarjota palveluseteli hammashoitoon vaihtoehtona kaupungin oman hammashoitolan suun ja hampaiden tutkimukselle ja hoidolle. Hoidon tarpeen ollessa palvelusetelin arvoa laajempi, voit ostaa samalla käynnillä myös muita palveluja. Säästät aikaa ja saat suun terveytesi kerralla kuntoon!

Varaa aika palvelusetelillä

Ajanvaraus palvelusetelillä

Palveluseteliasiakkaana voit varata käyntisi omasta ajanvarauskalenterista, johon pääset etusivultamme tai tästä linkistä. Syötä ajanvaraukseen henkilötietosi ja palvelusetelisi numero. Palvelusetelisi numeron löydät parastapalvelua.fi -sivustolta kirjautumalla järjestelmään omilla pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Palveluseteli on voimassa vain rajoitetun ajan, joten aika kannattaa varata nopeasti.

Valitse Hyggan ajanvarauskalenterista sinulle sopivin tunnin aikaikkuna. Vapaat aikaikkunat on merkitty sinisellä taustavärillä. Hoitosi alkaa aikaikkunan sisällä heti, kun ensimmäinen hammaslääkäri tai suuhygienisti vapautuu. Saat tarkan vastaanottoaikasi tekstiviestillä 30 minuuttia ennen hoitoaikasi alkua.

Mikäli hammashoidontarpeesi on laaja, ethän valitse päivän viimeistä aikaikkunaa. Emme välttämättä pysty toteuttamaan kaikkia hoitoja päivän lopussa. Muistathan tuoda vastaanotolle mukaan palvelusetelipaperit ja mahdolliset röntgenkuvat CD-levyllä.

Miten palveluseteli toimii?

Helsingin kaupunki voi tarjota asiakkaalle omassa toiminnassa järjestettävälle suu- ja hammashoidolle palveluseteliä tutkimuksen tai hoidon tarpeen arvion perusteella. Palvelusetelin avulla sinulla on mahdollisuus valita itse haluamasi hammaslääkäriasema Helsingin kaupungin hyväksymistä hammaslääkäreistä. Tiedot hyväksytyistä hammaslääkäreistä löytyvät sähköisen palveluseteli- ja ostopalvelujärjestelmän (PSOP) verkkosivuilta osoitteessa www.parastapalvelua.fi. Voit vertailla eri toimipisteiden hinnastoja edellä mainitulla sivustolla.

Palveluseteli ja omavastuu

Palvelusetelillä katat osan hammashoitosi kustannuksista, mutta omavastuuosuus tulee maksaa itse palvelusetelihammaslääkärille. Omavastuuosuus määräytyy palvelusetelihammaslääkärin hoidon suorittajan mukaan. Maksetusta omavastuuosuudesta ei saa Kela-korvausta.Maksamastasi omavastuuosuudesta ei voi saada Kela-korvausta. Hammasproteesin ja purentakiskon valmistuksen hammaslaboratoriokustannukset maksetaan itse, kuten myös kaupungin omassa hoidossa.

Palveluseteli

 

Asiakaspalvelu

Puhelinpalvelu avoinna: ma,ke klo 10:15-18:00, ti,to ja pe klo 08:15-16:00 sekä la klo 9:15-15:00.

(09) 58 400 300

Tee Hygga Hymy-sopimus

Hammashoitoa kk-maksulla!

Lue lisää