Siirry sisältöön

Hammasimplanteilla pysyvä ratkaisu puuttuviin hampaisiin

Hammasimplantti

Hammasimplantti on leukaluuhun kiinnitettävä, titaanista valmistettu keinojuuri. Sen päälle kiinnitetään näkyvä osa, keraaminen kruunu. Toiminnallisuudeltaan implanttikantoinen kruunu vastaa täysin luonnollista hammasta. Useamman hampaan puuttuessa voidaan kahden tai useamman implantin varaan kiinnittää myös hammassilta.

Varaa aika maksuttomaan implanttikonsultaatioon

On suositeltavaa, että ennen hammasimplanttikonsultaatiota käydään hammastarkastuksessa. Voit varata ajan hammastarkastukseen täältä.

Hammasimplantin asentaminen

Mitä hammasimplantin asennuksessa tapahtuu? Hammaslääkäri arvioi implanttihoidon sopivuuden tutkimalla suusi perusteellisesti ja ottamalla röntgenkuvan suustasi. Jos hammasimplantti sopii sinulle sopivuuden arvioinnin perusteella, hammaslääkäri tekee sinulle yksilöllisen hoitosuunnitelman. Hammasimplantti asennetaan pienellä leikkauksella leukaluuhun paikallispuudutuksessa. Tämän jälkeen implantin annetaan luutua leukaluuhun alaleuassa kolmen kuukauden ja yläleuassa kuuden kuukauden ajan.  Seuraavaksi saat kutsun jäljennöskäynnille.

Jäljennöskäynnillä hammaslääkäri ottaa jäljennöksen kruunun valmistamista varten. Uuden hampaan väri valitaan yhdessä sinulle mieleiseksi. Tämän jälkeen valmistetaan hammaskruunu. Hammaskruunu asennetaan noin 10 päivää jäljennöskäynnin jälkeen. Jos haluat kysyä lisätietoja hammasimplantista, otathan yhteyttä puhelimitse (09) 58 400 300. Vastaanottomme asiantuntijat palvelevat sinua mielellään. Voit varata ajan maksuttomaan implanttikonsultaation täältä.

Miksi hammasimplantti kannattaa hankkia? Olemme koonneet hammasimplantin puhuttavimmat kysymykset yhteen artikkeliin. Hyggan vastaava hammaslääkäri Juha Vainio vastaa yleisimpiin kysymyksiin hammasimplantista tässä haastattelussa.

Millainen hammasimplantti Hyggalla on käytössä?

Xive-implantti on saksalainen, laadukas ja aikaa kestävä hammasimplantti. Valmistaja Dentsply Sirona Implants antaa implanttijärjestelmilleen elinikäisen takuun. Implantti antaa vapauden valita haluttu hoitotapa  pienimmästä hampaan puutosaukosta täysin surkastuneeseen ja hampaattomaan leukaan. Se pystytään asentamaan niin kovaan ja pehmeään luuhun, yksi- tai kaksivaiheisella tekniikalla kuin välittömällä tai viivästetyllä rasituksella. Implantti mukautuu kirurgian ja protetiikan vaatimuksiin sen mukaan, millaista kliinistä lähestymistapaa halutaan hammasimplanttihoidossa käyttää.

Tämän lähestymistavan tueksi Xive-hammasimplantti tarjoaa:
• erinomaisen ja hellävaraisen tiukkuuden tiiviissä luussa, vakaan ja varman kiinnityksen pehmeässä luussa
• sisäisen kuusiokololiitoksen, joka mahdollistaa selkeän ja tarkan jatkeiden asennuksen
• monipuolisen valikoiman implantteja – mukaan lukien kapeat, leveät ja ientason vaihtoehdot

Hammasimplantti

Miksi Hygga?

Hyggan tarjoamissa hammashoidon palveluissa ovat keskiössä asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi, hammaslääkärikäynnin mukavuus ja ajankäytön kiireettömyys.

Iloiset suun terveydenhuollon ammattilaisemme ovat aina valmiita auttamaan sinua yksilönä. Hammaslääkärikäyntiä ei tarvitse siis jännittää, koska tavoitteenamme on, että käyntisi olisi mahdollisimman mukava. Sinulla on aina mahdollisuus keskustella ja tuoda esille omat toiveesi ja kysymyksesi. Meillä on aikaa sinulle ja suusi terveydelle uudenaikaisen ajanvarausjärjestelmämme ansiosta.

Hygga sijaitsee loistavalla sijainnilla Helsingin Kampissa. Pääset paikalle helposti niin junalla, metrolla, bussilla, ratikalla, autolla kuin myös kävellen. Myös ajanvaraus on helppoa ja nopeaa! Voit varata ajan joko verkossa, puhelimitse (09) 58 400 300 tai paikan päällä (Kampinkuja 2, Sähkötalon 2. krs).

Löydät Hygga-klinikan myös Facebookista ja Instagramista.

Hygga – Hyvinvointia hymyllesi!

Asiakaspalvelu

Puhelinpalvelu avoinna: ma-to 08:00-20:00, pe 08:00-16:00, la 09:00-15:00

(09) 58 400 300