Siirry sisältöön

Hammasimplanteilla pysyvä ratkaisu puuttuviin hampaisiin

Hammasimplantti on leukaluuhun kiinnitettävä titaanista valmistettu keinojuuri, johon voidaan kiinnittää kruunu eli implanttihammas. Hammaskruunu on keinohammas, mikä rakennetaan oman hampaan varaan. Toiminnallisuudeltaan se vastaa täysin luonnollista hammasta ja hammaskruunu kiinnittyy omaan hampaaseen. Implanttiin voidaan kiinnittää myös hammassilta, johon tehdään implanttihampaita silloin kun suusta puuttuu useita vierekkäisiä hampaita. Hyggalla hammaslääkärin tekemän Xive-hammasimplantin hinta on normaalisti 2000 €.

Varaa aika maksuttomaan implanttikonsultaatioon

Hammasimplantti voidaan asentaa vain terveeseen suuhun, joten suu tulee hoitaa kuntoon ennen hoidon aloittamista. Voit varata ajan hammastarkastukseen täältä.

Sopiiko hammasimplantti minulle?

Hammaslääkäri arvioi implanttihoidon sopivuuden tutkimalla suun perusteellisesti sekä ottamalla röntgenkuvan. Mikäli hammasimplantti sopii asiakkaalle, tehdään yksilöllinen hoitosuunnitelma. Implantti asennetaan pienellä leikkauksella leukaluuhun paikallispuudutuksessa. Tämän jälkeen sen annetaan luutua leukaluuhun alaleuassa kolmen kuukauden ja yläleuassa kuuden kuukauden ajan, jonka jälkeen asiakas saa kutsun jäljennöskäynnille.

Jäljennöskäynnillä hammaslääkäri ottaa jäljennöksen kruunun valmistamista varten. Uuden hampaan väri valitaan yhdessä asiakkaan mieleiseksi. Tämän jälkeen valmistetaan hammaskruunu ja se asennetaan noin 10 päivää jäljennöskäynnin jälkeen. Varaa maksuton implanttikonsultaatio täältä.

Millainen hammasimplantti Hyggalla on käytössä?

Xive-implantti on saksalainen, laadukas ja aikaa kestävä implantti. Valmistaja Dentsply Sirona Implants antaa implanttijärjestelmilleen elinikäisen takuun. Implantti antaa vapauden valita haluttu hoitotapa, oli sitten kyseessä tilanne pienimmästä hampaan puutosaukosta täysin surkastuneeseen, hampaattomaan leukaan. Se pystytään asentamaan niin kovaan kuin pehmeään luuhun, yksi- tai kaksivaiheisella tekniikalla, välittömällä tai viivästetyllä rasituksella. Implantti mukautuu kirurgian ja protetiikan vaatimuksiin sen mukaan, millaista kliinistä lähestymistapaa halutaan hammasimplanttihoidossa käyttää.

Tämän lähestymistavan tueksi Xive-hammasimplantti tarjoaa:
• erinomaisen ja hellävaraisen tiukkuuden tiiviissä luussa, vakaan ja varman kiinnityksen pehmeässä luussa
• sisäisen kuusiokololiitoksen, joka mahdollistaa selkeän ja tarkan jatkeiden asennuksen
• monipuolisen valikoiman implantteja, mukaan lukien kapeat, leveät ja ientason vaihtoehdot

Asiakaspalvelu

Puhelinpalvelu avoinna: ma,ke klo 10:15-18:00, ti,to ja pe klo 08:15-16:00 sekä la klo 9:15-15:00.

(09) 58 400 300

Tee Hygga Hymy-sopimus

Hammashoitoa kk-maksulla!

Lue lisää