Siirry sisältöön

Hampaiden soodapuhdistuksella hellävaraisesti eroon värjäymistä

Soodapuhdistus

Hampaiden soodapuhdistus eli jauhepuhdistus on hampaiden valkaisua hellävaraisempi tapa poistaa pinnallisia värjäytymiä. Soodapuhdistuksen hinta on Hyggalla 50 €.

Varaa aika soodapuhdistukseen

Miten soodapuhdistus tehdään?

Soodapuhdistuksen tekee Hyggalla suuhygienisti. Toimenpide sopii kaikille hampaiden värjäytymistä eroon haluaville.  Puhdistuksessa kalsiumkiteiden ja veden sekoitus viedään paineilmalla hampaiden pinnoille. Hoito kestää vain 20 minuuttia, joten käsittely on nopea ja miellyttävä.

Käytetäänkö soodapuhdistuksessa soodaa?

Nimestä huolimatta soodapuhdistuksessa ei käytetä soodaa, vaan kyseessä on mekaaninen puhdistus pyöreillä kalsiumkarbonaattihelmillä. Soodapuhdistusta kutsutaankin myös jauhepuhdistukseksi. Kalsiumkarbonaattihelmet eivät vaurioita kiillettä, koska ne ovat rakenteeltaan erittäin hellävaraisia. Hampaiden soodapuhdistus viimeistellään mineraalitahnalla, joka auttaa vahvistamaan hampaita entisestään.

Kuinka usein soodapuhdistus voidaan tehdä?

Soodapuhdistuksen voi huoletta tehdä useampia kertoja vuodessa, sillä toimenpide on hellävarainen hampaille.

Voinko syödä normaalisti soodapuhdistuksen jälkeen?

Puhdistustuloksen pysyvyyden varmistamiseksi kannattaa välttää värjääviä juomia ja ruokia sekä tupakkaa vähintään kaksi tuntia hoidon jälkeen. Lue lisää soodapuhdistuksen jälkeisestä kotihoidosta ja kielletyistä ruoka-aineista täältä.

Asiakaskokemuksia Hyggalla

”Soodapuhdistuksen teho yllätti minut täysin! Olin harkinnut hampaiden valkaisua, mutta onneksi suuhygienisti ehdotti kokeilemaan ensin hieman hellävaraisempaa soodapuhdistusta. – – Peilistä katsoessa oli ilokseni vastassa puhtaat hampaat, aiemmin kellertäneet kulmahampaatkin olivat kirkastuneet! – –” Piia, 28 vuotta

Käy lukemassa lisää asiakkaittemme kokemuksia soodapuhdistuksesta Hyggalla!

Hyvinvoinnista bloggaava Emili Kumpuniemi on käynyt Hyggalla Hymy-sopimuksen avulla! Voit lukea lisää Emilin kokemuksista Hyggan tarjoamassa soodapuhdistuksessa Emilin blogista täältä.

Soodapuhdistus

Miksi Hygga?

Hyggan tarjoamissa hammashoidon palveluissa ovat keskiössä asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi, hammaslääkärikäynnin mukavuus ja ajankäytön kiireettömyys.

Iloiset suun terveydenhuollon ammattilaisemme ovat aina valmiita auttamaan sinua yksilönä. Hammaslääkärikäyntiä ei tarvitse siis jännittää, koska tavoitteenamme on, että käyntisi olisi mahdollisimman mukava. Sinulla on aina mahdollisuus keskustella ja tuoda esille omat toiveesi ja kysymyksesi. Meillä on aikaa sinulle ja suusi terveydelle uudenaikaisen ajanvarausjärjestelmämme ansiosta.

Hygga sijaitsee loistavalla sijainnilla Helsingin Kampissa. Pääset paikalle helposti niin junalla, metrolla, bussilla, ratikalla, autolla kuin myös kävellen. Myös ajanvaraus on helppoa ja nopeaa! Voit varata ajan joko verkossa, puhelimitse (09) 58 400 300 tai paikan päällä (Kampinkuja 2, Sähkötalon 2. krs).

Löydät Hygga-klinikan myös Facebookista ja Instagramista.

Asiakaspalvelu

Puhelinpalvelu avoinna: ma,ke klo 10:15-18:00, ti,to ja pe klo 08:15-16:00 sekä la klo 9:15-15:00.

(09) 58 400 300

Hallinnoi Hymy-sopimusta

Kirjaudu sisään tai tilaa uusi sopimus!

Katso lisää täältä!