Siirry sisältöön

Hampaiden soodapuhdistuksella hellävaraisesti eroon värjäymistä

Soodapuhdistus on hampaiden valkaisua hellävaraisempi tapa poistaa pinnallisia värjäytymiä. Puhdistuksen voi tehdä hammaskivenpoiston yhteydessä tai erillisenä hoitona. Hoito on myös huokeahintainen ja maksaa vain 50 euroa per käynti.

Miten soodapuhdistus tehdään?

Nimestä huolimatta soodapuhdistuksessa ei käytetä soodaa, vaan kyseessä on mekaaninen puhdistus pyöreillä kalsiumkarbonaattihelmillä. Kalsiumkarbonaattihelmet eivät vaurioita kiillettä, sillä ne ovat rakenteeltaan erittäin hellävaraisia.

Soodapuhdistuksen tekee suuhygienisti ja se sopii kaikille hampaiden värjäytymistä eroon haluaville. Puhdistuksessa kalsiumkiteiden ja veden sekoitus viedään paineilmalla hampaiden pinnoille. Hoito kestää noin 20 minuuttia, joten käsittely on nopea. Soodapuhdistuksen voi huoletta tehdä useampia kertoja vuodessa.

Soodapuhdistushoito viimeistellään mineraalitahnalla, joka auttaa vahvistamaan hampaita entisestään. Puhdistustuloksen pysyvyyden varmistamiseksi kannattaa välttää värjääviä juomia ja ruokia sekä tupakkaa kaksi tuntia hoidon jälkeen.

Asiakaspalvelu

Soita asiakaspalveluumme

(09) 58 400 300

Tee Hygga Hymy-sopimus

Hammashoitoa kk-maksulla

Lue lisää