Siirry sisältöön

Työterveyshammashoito avainroolissa edistämään työhyvinvointia

Suunterveys on keskeinen osa hyvinvointia ja avainroolissa työkyvyn edistämisessä. Suunterveyttä heikentävät tulehdukset kannattaa huomata ajoissa, jotta työntekijän kokonaisvaltainen terveys säilyy. Suunterveyteen panostamalla panostetaan siis työntekijän kokonaisvaltaiseen terveyteen ja hyvinvointiin. Työterveyshammashoito on työntekijöiden arvostama etu ja tärkeä osa työntekijöiden sitouttamista. Hyggan ainutlaatuisen ja uudenaikaisen toimintamallin ansiosta työntekijä saa meillä kaikki haluamansa hammashoitopalvelut vain yhdellä käynnillä. Kerralla kuntoon -mallimme vähentää työntekijän hoitokäyntien määrää ja säästää työntekijän kallisarvoista aikaa. Hygga-klinikka sijaitsee keskellä Helsinkiä, Kampissa.

Tee työterveyshammashoitosopimus

Työterveyshammashoitosopimus on mahdollista räätälöidä yrityksen tarpeen mukaisesti hoidon laajuuden ja mahdollisen kustannuskaton osalta. Työterveyshammashoito on työnantajalle verovähennyskelpoista.

Voit tehdä Hygga-klinikan kanssa työterveyshammashoitosopimuksen. Työterveyshammashoitoon liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä:
Sanna Lipasti, 040 844 5601 / tyoterveyshammashoito@hygga.fi

Mitä etuja työterveyshammashoito tarjoaa?

• Ennakoiva puuttuminen suun terveyden vaivoihin ylläpitää työntekijän hyvää työkykyä ja terveyttä
• Kokonaisvaltainen hyvinvointi paranee suun ollessa kunnossa – tulehdukset eivät pääse salakavalasti etenemään
• Työnantajan tarjoaman hammashoidon myötä kynnys hammaslääkärillä käymiseen madaltuu
• Ainutlaatuinen toimintamallimme takaa nopean hoitoon pääsyn ja joustavat aukioloajat – arkipäivien lisäksi myös lauantaisin
• Hammashoidon tarjoaminen on yritykselle verovähennyskelpoinen kulu
• Henkilöstöä motivoiva ja tasapuolinen etu kaikille nykyisille työntekijöille
• Etu houkuttaa myös rekrytoinnissa – potentiaaliset työntekijät arvostavat tarjottuja, hyvinvointiin liittyviä etuja

Työterveyshammashoito

Miksi Hygga?

Hyggan tarjoamissa hammashoidon palveluissa ovat keskiössä asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi, hammaslääkärikäynnin mukavuus ja ajankäytön kiireettömyys.

Iloiset suun terveydenhuollon ammattilaisemme ovat aina valmiita auttamaan työntekijöitäsi yksilöinä. Hammaslääkärikäyntiä ei tarvitse siis jännittää, koska tavoitteenamme on, että asiakkaan käynti olisi mahdollisimman mukava. Asiakkaalla on aina mahdollisuus keskustella ja tuoda esille omat toiveensa ja kysymyksensä. Meillä on aikaa työntekijäsi suun terveydelle uudenaikaisen ajanvarausjärjestelmämme ansiosta.

Hygga sijaitsee loistavalla sijainnilla Helsingin Kampissa. Paikalle pääsee helposti niin junalla, metrolla, bussilla, ratikalla, autolla kuin myös kävellen. Myös ajanvaraus on helppoa ja nopeaa! Ajan voi varata joko verkossa, puhelimitse (09) 58 400 300 tai paikan päällä (Kampinkuja 2, Sähkötalon 2. krs).

Hygga-klinikka on myös Facebookissa ja Instagramissa.

Asiakaspalvelu

Puhelinpalvelu avoinna: ma,ke klo 10:15-18:00, ti,to ja pe klo 08:15-16:00 sekä la klo 9:15-15:00.

(09) 58 400 300

Hallinnoi Hymy-sopimusta

Kirjaudu sisään tai tilaa uusi sopimus!

Katso lisää täältä!