Siirry sisältöön

Työterveyshammashoito avainroolissa edistämään työhyvinvointia

Suun terveys on keskeinen osa hyvinvointia ja avainroolissa työkyvyn edistämisessä. Suun terveyttä heikentävät tulehdukset kannattaa huomata ajoissa, jotta työntekijän kokonaisvaltainen terveys säilyy. Suun terveyteen panostamalla panostetaan siis työntekijän kokonaisvaltaiseen terveyteen ja hyvinvointiin. Työterveyshammashoito on työntekijöiden arvostama etu ja tärkeä osa työntekijöiden sitouttamista.

Hyggan ainutlaatuisen ja uudenaikaisen toimintamallin ansiosta työntekijä saa meillä kaikki haluamansa hammashoidon palvelut vain yhdellä käynnillä. Toimintamallimme vähentää työntekijän hoitokäyntien määrää ja säästää työntekijän kallisarvoista aikaa – asiakas saa kerralla enemmän. Hammasklinikka Hygga sijaitsee loistavalla sijainnilla keskellä Helsinkiä, Kampissa.

Työterveyshammashoitosopimus on mahdollista räätälöidä yrityksenne tarpeen mukaisesti hoidon laajuuden ja mahdollisen kustannuskaton osalta. Työterveyshammashoito on työnantajalle verovähennyskelpoista. Hygga tarjoaa työterveyshammashoitoa yrityksille, joissa on yli 5 työntekijää.

Tee työterveyshammashoitosopimus

 

Työterveyshammashoitoon liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä:
tyoterveyshammashuolto@hygga.fi

Työterveyshammashoidon edut

Työterveyshammashoidon tarjoaminen on hyödyllistä yrityksen työntekijöiden hyvinvoinnille. Työterveyshammashoidosta on hyötyä yritykselle myös muun muassa rekrytoinnissa ja työntekijöiden sitouttamisessa.

Työtekijöiden sitouttaminen

  • Suun terveys on oleellisessa roolissa kokonaisvaltaisen terveyden ja hyvinvoinnin kannalta – ennakoiva puuttuminen suun terveyden vaivoihin ylläpitää työntekijän hyvää työkykyä ja terveyttä
  • Kokonaisvaltainen hyvinvointi paranee suun ollessa kunnossa – tulehdukset eivät pääse salakavalasti etenemään
  • Työnantajan tarjoaman hammashoidon myötä kynnys hammaslääkärillä käymiseen madaltuu – suun terveydestä pidetään jatkossakin huolta

Arvostettu työntekijää motivoiva etu

  • Henkilöstöä motivoiva ja tasapuolinen etu kaikille nykyisille työntekijöille – työntekijän hyvinvointiin panostaminen vaikuttaa työntekijän yritykseen sitoutumiseen 
  • Etu houkuttaa myös rekrytoinnissa – potentiaaliset työntekijät arvostavat yrityksen tarjoamia hyvinvointiin liittyviä etuja

Nopeasti hammashoitoon – yhdellä käynnillä enemmän

  • Ainutlaatuinen toimintamallimme takaa nopean hoitoon pääsyn ja joustavat aukioloajat – arkipäivien lisäksi myös lauantaisin
  • Hyggan toimintamallin ansiosta asiakkaat saavat useamman hammashoidon palvelun kerralla – ei useita erillisiä käyntejä ja aikataulujen pohtimista
  • Hygga sijaitsee keskellä Helsinkiä Kampissa loistavien kulkuyhteyksien varrella

Hyggan toimintamalli tukee ekologisuutta

Vähemmän kierrätettävää

Hyggan hammashoidon ammattilaiset pystyvät säästämään luontoa vaihtamalla kertakäyttöisiä välineitä, kuten suojahanskoja, potilasliinoja ja pyyhintälappuja, harvemmin. Tämä on mahdollista, koska yhdelle asiakkaalle on toimintamallimme ansiosta mahdollista tarjota useampi palvelu kerralla, jolloin asiakkaiden ja tätä kautta tarvikkeiden vaihtuvuus on päivän aikana pienempi.

Yhteistyökumppanimme vuosittaisen LM-EkoTeko-kampanjan ansiosta voimme kierrättää kaikki loppuun käytetyt instrumenttimme uusioraaka-aineeksi metalliteollisuuden tarpeisiin. Näin vähennämme jätteen määrää ja ympäristön kuormitusta.

Minimoitu kemikaalien määrä

Hyggan hammashoidon ammattilaisten käyttämien kemikaalien määrä on minimoitu, koska asiakasvaihtuvuuden ollessa päivän aikana pienempi, hoitohuoneita ei tarvitse jatkuvasti desifioida.

Paikalle ekologisesti

Hyggan asiakkaiden ei tarvitse varata useita aikoja eri ajankohdille, jolloin matkustaminen on vähäisempää. Esimerkiksi juurihoito on mahdollista tehdä vain yhden käynnin aikana.

Loistavan sijaintinsa ansiosta Hyggalle Kamppiin on helppoa tulla julkisilla kulkuvälineillä. Hyggalle voi tulla esimerkiksi bussilla, metrolla, ratikalla ja junalla. Hyggalle pääsee helposti myös kävellen, pyörällä tai potkulaudalla.

Työterveyshammashoito

Miksi Hygga?

Hyggan tarjoamissa hammashoidon palveluissa ovat keskiössä asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi, hammaslääkärikäynnin mukavuus ja ajankäytön kiireettömyys.

Iloiset suun terveydenhuollon ammattilaisemme ovat aina valmiita auttamaan työntekijöitäsi yksilöinä. Hammaslääkärikäyntiä ei tarvitse siis jännittää, koska tavoitteenamme on, että asiakkaan käynti olisi mahdollisimman mukava. Asiakkaalla on aina mahdollisuus keskustella ja tuoda esille omat toiveensa ja kysymyksensä. Meillä on aikaa työntekijäsi suun terveydelle uudenaikaisen ajanvarausjärjestelmämme ansiosta.

Hygga sijaitsee loistavalla sijainnilla Helsingin Kampissa. Paikalle pääsee helposti niin junalla, metrolla, bussilla, ratikalla, autolla kuin myös kävellen. Myös ajanvaraus on helppoa ja nopeaa! Ajan voi varata joko verkossa, puhelimitse (09) 58 400 300 tai paikan päällä (Kampinkuja 2, Sähkötalon 2. krs).

Hygga-klinikka on myös Facebookissa ja Instagramissa.

Hygga – Hyvinvointia hymyllesi!

Asiakaspalvelu

Puhelinpalvelu avoinna: ma, ke ja pe 08:00-16:00, ti 09:00-17:00, to 10:00-18:00, la 09:00-15:00

(09) 58 400 300