Siirry sisältöön

Hammaslääkäripelko on yleinen, mutta voitettavissa oleva asia

Hammaslääkäripelko

Ahdistaako sinua hammaslääkäriajan varaaminen? Hammaslääkäripelko on harmillinen ja hyvin yleinen pelko. Osa jännittää hammaslääkärikäyntejä niin paljon, että jättää käymättä kokonaan hammastarkastuksissa. Hammaslääkäripelosta huolimatta on kuitenkin tärkeää käydä säännöllisesti hammastarkastuksissa. Näin hoitoa vaativat asiat huomataan ajoissa ja toimenpiteet ovat helpompia.

Suun terveyden ylläpitäminen on tärkeää koko kehon hyvinvoinnin kannalta.  Kerro rohkeasti Hyggalle peloistasi verkkoajanvarauksen lisätiedoissa, lähettämällä viesti chatissa tai soittamalla numeroon (09) 58 400 300.

Varaa pelkopotilaan aika

Tuo hammaslääkäripelkosi esille

Hyggalla hammaslääkärit ja muu henkilökunta on koulutettu erityisesti pelkopotilaiden hoitoa varten. Joustavan toimintakonseptimme ansiosta pystymme käyttämään hammaslääkäripelkoa kokevan asiakkaan käyntiin kaiken siihen tarvittavan ajan ilman minkäänlaista kiirettä. Hoidossa edetään rauhallisesti potilaan ehdoilla. Ammattilainen kertoo etenemisen vaiheista ja tarkkailee vointiasi.

Hammaslääkäripelostasi sinun kannattaa mainita jo aikaa varatessasi tai viimeistään ilmoittautumisesi yhteydessä. Siten pystymme ottamaan erityisesti huomioon pelkosi ja toiveesi. Halutessasi voit ottaa vastaanotolle mukaan myös läheisesi tueksi.

Tarjoamme myös mahdollisuuden rauhoittavaan 27 € hintaiseen esilääkitykseen, joka rentouttaa jännittävässä tilanteessa. Esilääkitystä hyödyntäessäsi tarvitset mukaasi saattajan niin paikalle tullessasi kuin lähtiessäsi. Paikalle sinun tulee saapua tunti ennen varattua aikaa, jotta lääke ehtii vaikuttamaan. Esilääkityksestä kannattaa siksi sopia etukäteen vastaanotomme kanssa.

Hammaslääkäripelko huomioidaan hoidon etenemisessä

Hoitohuoneessa sovimme yhdessä käynnin tarkan eteneminen ja yhteiset merkit, joilla on mahdollista tarvittaessa pyytää taukoa hoidosta. Jos hampaisiin tehdään puudutusta vaativaa hoitoa, voidaan puudutuskipua pelkäävälle tehdä ensin pintapuudutus geelillä.

Hammaslääkäripelkoa lievittää usein onnistuneet vastaanottokokemukset hammaslääkärillä. Hammaslääkäripelosta on mahdollista päästä kokonaan eroon ajan myötä. Hyggalla saat kaikki haluamasi hammashoitopalvelut yhdellä käynnillä, jonka ansiosta pelko ei pääse turhaan kasvamaan tulevia jatkokäyntejä jännittäessä. Hoitoon pääsee myös usein jo saman päivän aikana.

Kuinka hammaslääkäripelko huomioidaan Hyggalla? Lue Hyggan vastaavan hammaslääkärin Juha Vainion haastattelu hammaslääkäripelosta täältä.

Asiakaskokemuksia

”Sain asianmukaista ja rauhallista palvelua eikä tullut tunnetta, että minun pitää kiirehtiä. Pelkäsin myös häpeän tunnetta, kun en onnistu olemaan käynnin aikana itkemättä ja pelkäämättä. Asiantuntijat kuitenkin ymmärsivät tilanteen hyvin eivätkä saaneet oloani vaivaantuneeksi.” Lue lisää asiakkaamme Johannan kokemuksesta Hyggalla täältä.

”Pelkään hammaslääkäriä yli kaiken. Minun on vaikea uskoa, mutta tämä käynti oli niiiiiiiiiin positiivinen, että todellakin voin varauksetta suositella palveluanne kavereille.” Lue lisää asiakkaamme Aulin kokemuksesta Hyggalla täältä.

”Hammaslääkäri pelkoni ei kasvanut ja uskallan tulla lääkäriin kun on oireita.”

”Olen pelkääjä ja minua kohdeltiin tämä huomioiden.”

hammaslääkäripelko

Miksi Hygga?

Hyggan tarjoamissa hammashoidon palveluissa ovat keskiössä asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi, hammaslääkärikäynnin mukavuus ja ajankäytön kiireettömyys.

Iloiset suun terveydenhuollon ammattilaisemme ovat aina valmiita auttamaan sinua yksilönä. Hammaslääkärikäyntiä ei tarvitse siis jännittää, koska tavoitteenamme on, että käyntisi olisi mahdollisimman mukava. Sinulla on aina mahdollisuus keskustella ja tuoda esille omat toiveesi ja kysymyksesi. Meillä on aikaa sinulle ja suusi terveydelle uudenaikaisen ajanvarausjärjestelmämme ansiosta.

Hygga sijaitsee loistavalla sijainnilla Helsingin Kampissa. Pääset paikalle helposti niin junalla, metrolla, bussilla, ratikalla, autolla kuin myös kävellen. Myös ajanvaraus on helppoa ja nopeaa! Voit varata ajan joko verkossa, puhelimitse (09) 58 400 300 tai paikan päällä (Kampinkuja 2, Sähkötalon 2. krs).

Löydät Hygga-klinikan myös Facebookista ja Instagramista.

Hygga – Hyvinvointia hymyllesi!

Asiakaspalvelu

Puhelinpalvelu avoinna: ma, ke ja pe 08:00-16:00, ti 09:00-17:00, to 10:00-18:00, la 09:00-15:00

(09) 58 400 300