Siirry sisältöön

Toimintamalli

Toimintamallimme perustuu moderniin toiminnanohjaukseen, jonka ansiosta pystymme muokkaamaan päivän kulkua yksilöllisten hoidontarpeiden mukaan. Palvelukonseptimme eroaa muista hammaslääkäriasemista, sillä pystymme hoitamaan asiakkaan kaikki suun terveyteen liittyvät asiat samalla käynnillä, hoitohuonetta vaihtamatta.

Käynnin pituuden määrittää asiakas itse, se voi olla pituudeltaan 20 minuutista yli kahteen tuntiin riippuen hoidon tarpeesta. Asiakas säästää aikaa ja rahaa hoitamalla kaiken kerralla kuntoon.

Palvelukonseptiimme kuuluu tunnin aikaikkunat, jotka mahdollistavat joustavuutemme. Asiakas varaa hoidon aloitusajan tunnin tarkkuudella ja pääsee vastaanotolle haluamansa tunnin sisällä. Ilmoitamme tekstiviestillä tarkan vastaanottoajan puoli tuntia ennen hoidon aloitusaikaa. Hoitava hammaslääkäri tai suuhygienisti on ensimmäinen edellisistä hoidoista vapautuva.

Olemme ensimmäisenä toimijana myös lanseeranneet uudenlaisia palvelukonsepteja, kuten kuukausimaksullisen hammashoidon.

Uskomme, että jokaisella ihmisellä on oikeus helposti saataviin ja tehokkaisiin terveydenhuollon palveluihin. Missiomme on, että tämä on tulevaisuuden toimintamalli koko terveydenhuoltoalalla.

Hyggalla saat hammashoitoa nopeasti!

1.

Valitse ajankohta, jolloin haluat tulla hammashoitoon. Varausmaksumme on 19,90€.

2.

Saat tekstiviestivahvistuksen 30 min. ennen hoitosi alkua. Klinikalle ei tarvitse saapua ennen viestin vastaanottamista.

3.

Hymyile! Hyggalla saat yksilöllistä hammashoitoa yhdellä käynnillä, kelloon katsomatta.

Ajankohtaista

Asiakaspalvelu

Soita asiakaspalveluumme

(09) 58 400 300

Tee Hygga Hymy-sopimus

Hammashoitoa kk-maksulla

Lue lisää