Siirry sisältöön

Arvot

Pidämme lujasti kiinni toimintaamme ohjaavista, yhdessä hyggalaisten kanssa laadituista arvoistamme: Rohkeus, Yhteistyö ja Elämänilo. Mistä Hyggan arvot oikein kertovatkaan? Ne kertovat tavastamme toimia klinikkamme arjessa.

arvot

Hyggan toimintamalli on erilainen. ”Haluamme tehdä terveydenhuollon palvelut helpommiksi ja laadukkaammiksi asiakkaan ehdoilla.” Tästä ajatuksesta lähti Hyggan tarina vuonna 2010. Alusta alkaen olemme pyrkineet tekemään asiakkaillemme merkityksellisiä asioita ja tukemaan asiantuntijoiden tekemää hoitotyötä. Olemme tehneet paljon asioita, jotka ovat tuntuneet hulluiltakin aluksi. Rohkeus tehdä asioita eri tavalla on ajanut meidät tuottamaan elämäniloa jo yli miljoonalle ihmiselle. Kampin Hygga-klinikalla käytettävä toiminnanohjausratkaisu Hygga Flow on Pohjoismaiden käytetyin terveydenhuollon reaaliaikainen toiminnanohjausratkaisu. Ratkaisun tarjoaa Hygga Solutions.

Tiiviissä yhteistyössä oman hammasklinikkamme eri ammattiryhmien kanssa olemme kehittäneet terveydenhuollon toiminnanohjauskonseptin, joka tutkitusti auttaa organisaatioita kehittämään toimintaansa klinikkamme olemassa olevilla resursseilla. Pyrimme edelleen haastamaan ja tomuttamaan pölyttyneitä toimintatapoja ja tähtäämään entistäkin parempaan lopputulokseen.

Hyggan toimintamalli perustuu moderniin toiminnanohjaukseen, jonka ansiosta pystymme muokkaamaan päivän kulkua yksilöllisten hoidontarpeiden mukaan. Palvelukonseptimme eroaa muista hammaslääkäriasemista, sillä pystymme hoitamaan asiakkaan kaikki suun terveyteen liittyvät asiat samalla käynnillä, hoitohuonetta vaihtamatta. Asiakas säästää aikaa, rahaa ja terveyttään hoitamalla kaiken kerralla kuntoon pitkittyneen hoitojakson sijaan. Voit lukea lisää toimintamallistamme täältä.

Arvot klinikkamme toiminnassa

Hyggan arvot tulevat esille klinikkamme toiminnasta. Hyggan tarjoamissa hammashoidon palveluissa ovat keskiössä asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi, hammaslääkärikäynnin mukavuus ja ajankäytön kiireettömyys, jonka Hyggan toimintamalli mahdollistaa.

Iloiset suun terveydenhuollon ammattilaisemme ovat aina valmiita auttamaan sinua yksilönä. Hammaslääkärikäyntiä ei tarvitse siis jännittää, koska tavoitteenamme on, että käyntisi olisi mahdollisimman mukava. Sinulla on aina mahdollisuus keskustella ja tuoda esille omat toiveesi ja kysymyksesi. Meillä on aikaa sinulle ja suusi terveydelle uudenaikaisen ajanvarausjärjestelmämme ansiosta. Hyggan hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut listattuna löydät täältä.

Hygga sijaitsee loistavalla sijainnilla Helsingin Kampissa. Pääset paikalle helposti niin junalla, metrolla, bussilla, ratikalla, autolla kuin myös kävellen. Myös ajanvaraus on helppoa ja nopeaa! Voit varata ajan joko verkossa, puhelimitse (09) 58 400 300 tai paikan päällä (Kampinkuja 2, Sähkötalon 2. krs).

Löydät Hygga-klinikan myös Facebookista ja Instagramista.

Hygga – Hyvinvointia hymyllesi!

Hyggalla saat hammashoitoa nopeasti!

1.

Valitse ajankohta, jolloin haluat tulla hammashoitoon. Hoitosi alkaa valitsemassasi aika-ikkunassa. Varausmaksu on 19,90€.

2.

Saat tekstiviestivahvistuksen 30 min. ennen hoitosi alkua. Klinikalle ei tarvitse saapua ennen viestin vastaanottamista.

3.

Hymyile! Hyggalla saat yksilöllistä hammashoitoa yhdellä käynnillä, kelloon katsomatta.

Ajankohtaista

Asiakaspalvelu

Puhelinpalvelu avoinna: ma, ke ja pe 08:00-16:00, ti 09:00-17:00, to 10:00-18:00, la 09:00-15:00

(09) 58 400 300