Siirry sisältöön

Hampaiden valkaisu hammaslääkärillä takaa laadukkaan lopputuloksen

Haaveiletko kauniista, valkoisesta hymystä? Hampaiden valkaisu hammaslääkärillä kirkastaa hymyn tehokkaasti ja turvallisesti.

Parhaan ja turvallisimman hampaiden valkaisun saa hammaslääkärin vastaanotolla. Toisin kuin kotivalkaisussa, vastaanotolla ikenet, posket ja huulet suojataan huolellisesti ennen valkaisun aloittamista limakalvoärsytyksen välttämiseksi. Hampaat tarkastetaan ja mahdollinen hammaskivi poistetaan vähintään kahta viikkoa ennen varsinaista hampaiden valkaisua.

Hampaiden valkaisuprosessi

Vastaanotolla tehtävä valkaisu kestää reilun tunnin, sillä käytämme turvallisia valkaisuainepitoisuuksia, joiden pitää antaa vaikuttaa rauhassa. Valkaisun tekee kokenut ja ammattitaitoinen suuhygienistimme. Valkaisussa käytetään vetyperoksidia ja vaalentava vaikutus syntyy kemiallisessa hapettumisreaktiossa. Valkaisu ei ole oikein tehtynä haitallinen hampaille.
Valkaisutulos on yksilöllinen ja riippuu hampaiden kiilteestä ja hammasluusta. Toisilla hampaat vaalenevat paremmin ja nopeammin kuin toisilla. Myös valkaisun pysyvyys vaihtelee ja riippuu paljon myös elintavoista. Esimerkiksi kahvi, tee, punaviini ja tupakointi tummentavat hampaita.

Valkaisutuloksen pysyvyyttä voi parantaa kuuden kuukauden päästä tehtävällä ylläpitovalkaisulla.
Hampaiden valkaisu on hyvä tehdä ennen esteettisiä toimenpiteitä, kuten laminaattien asentamista, jotta sävy saadaan samanlaiseksi koko hampaistoon.

Ylläpitovalkaisulla ylläpidät valkaisutulosta

YLLÄPITOVALKAISU on mahdollista ottaa, mikäli olet käynyt hampaiden valkaisussa viimeisen 18kk sisällä. Ylläpitovalkaisu auttaa ylläpitämään saavutettua valkaisutulosta, ja kirkastaa hymyä. Menetelmä on sama kuin normaalissa valkaisussa, mutta vaikutusaika on lyhyempi. Ylläpitovalkaisun hinta on 150€.

HUOM! Suun terveyden tulee olla kunnossa valkaisua varten. Valkaisu voidaan suorittaa, kun suussa ei ole tulehdusta, hammaskiveä tai reikiä. Mikäli olet epävarma suun terveydestä, voit varata ajan ensin hampaiden tarkastukseen tästä.

Hyggan Hymy-sopimus = hampaiden valkaisu ja paljon muuta!

Hygga Hymy-sopimus tarjoaa ennaltaehkäisevää ja esteettistä hammashoitoa kk-maksulla, alkaen 16,95€/ kk! Saat normaalin 1x valkaisun+ 1x hammastarkastuksen hinnalla vuoden ajaksi suun ennaltaehkäisevää terveydenhuoltoa (valkaisu 310€+ tarkastus 49,40€ / Hymy-sopimus 12kk 359,40€) . Mitä pidempi sopimuskausi on, sitä edullisempi kuukausimaksu. Hymy-sopimus sisältää mm. hammaslääkärin tarkastuksen, hoitosuunnitelman, kuvantamisen, valkaisun sekä suuhygienistin puhdistavat toimenpiteet hammaskivenpoistosta fluoraukseen. Tutustu sopimukseen täältä.

 

Asiakaspalvelu

Soita asiakaspalveluumme

(09) 58 400 300

Tee Hygga Hymy-sopimus

Hammashoitoa kk-maksulla

Lue lisää