Siirry sisältöön

Hampaiden valkaisu hammaslääkärillä takaa laadukkaan lopputuloksen

Hampaiden valkaisu

Haaveiletko kauniista ja valkoisesta hymystä? Hampaiden valkaisu hammaslääkärillä kirkastaa hymysi tehokkaasti ja turvallisesti. Valkaisu voi vaikuttaa positiivisesti kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi tuomalla sinulle itsevarman olon.

Varaa aika hampaiden valkaisuun

Parhaan ja turvallisimman hampaiden valkaisun saat hammaslääkärin vastaanotolla. Toisin kuin kotivalkaisussa vastaanotolla ikenet, posket ja huulet suojataan huolellisesti ennen valkaisun aloittamista limakalvoärsytyksen välttämiseksi. Hampaat tarkastetaan ja mahdollinen hammaskivi poistetaan vähintään kahta viikkoa ennen varsinaista hampaiden valkaisua suuhygienistillä. Hampaiden valkaisua ei tehdä raskaana oleville eikä imettäville naisille.

Hampaiden valkaisu prosessina

Mitä hampaiden valkaisussa tapahtuu? Vastaanotolla tehtävä valkaisu kestää reilun tunnin, sillä käytämme turvallisia valkaisuainepitoisuuksia, joiden pitää antaa vaikuttaa rauhassa. Valkaisun tekee kokenut ja ammattitaitoinen suuhygienistimme. Valkaisussa käytetään vetyperoksidia, ja vaalentava vaikutus syntyy kemiallisessa hapettumisreaktiossa. Valkaisu ei ole oikein tehtynä haitallinen hampaille. Valkaisutulos on aina yksilöllinen ja riippuu hampaiden kiilteestä ja hammasluusta. Toimenpide on hyvä tehdä ennen esteettisiä toimenpiteitä, kuten laminaattien asentamista, jotta sävy saadaan samanlaiseksi koko hampaistoon.

Oletko jo käynyt hammastarkastuksessa? Suusi terveyden tulee olla kunnossa valkaisua varten. Valkaisu voidaan suorittaa, kun suussa ei ole tulehdusta, hammaskiveä tai reikiä. Jos olet epävarma suusi terveydestä, voit varata ajan ensin hampaiden tarkastukseen tästä.

Hampaiden valkaisu ja tuloksen pysyvyys

Kuinka kauan tulokset pysyvät? Huomioithan, että hampaiden valkaisun tulokset ovat yksilöllisiä. Hampaiden valkaisun pysyvyys vaihtelee ja riippuu paljon elintavoista. Esimerkiksi kahvi, tee, punaviini ja tupakointi tummentavat hampaita. Lue lisää, miten toimia hampaiden valkaisun jälkeen.

Kuinka pian voidaan tehdä ylläpitovalkaisu? Hampaillesi voi tehdä valkaisutulosta ylläpitävän valkaisun 6–18 kuukauden sisällä ensimmäisestä hampaiden valkaisusta.  Ylläpitovalkaisu auttaa ylläpitämään jo saavutettua valkaisutulosta ja kirkastaa hymyäsi turvallisesti. Menetelmä on sama kuin normaalissa valkaisussa, mutta vaikutusaika on lyhyempi. Ylläpitovalkaisun hinta on 150 €.

Onko sinulla muita kysymyksiä hampaiden valkaisusta? Voit lukea lisää hampaiden valkaisusta Hyggan suuhygienistin Hanna Häyrisen haastattelusta täältä.

Kokemuksia hampaiden valkaisusta

Hyvinvointialan ammattilainen ja bloggaaja Anna Korhonen kävi valmistautumassa hääpäiväänsä käymällä Hyggalla hampaiden valkaisussa! Käy katsomassa Annan blogista, miten Annan säihkyvä hymy saatiin aikaan!

Hyvinvoinnista bloggaava Emili Kumpuniemi on käynyt Hyggalla hampaiden valkaisussa. Lue lisää Emilin kokemuksista Hyggalla hampaiden valkaisussa Emilin blogista!

Hampaiden valkaisu

Miksi Hygga?

Hyggan tarjoamissa hammashoidon palveluissa ovat keskiössä asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi, hammaslääkärikäynnin mukavuus ja ajankäytön kiireettömyys.

Iloiset suun terveydenhuollon ammattilaisemme ovat aina valmiita auttamaan sinua yksilönä. Hammaslääkärikäyntiä ei tarvitse siis jännittää, koska tavoitteenamme on, että käyntisi olisi mahdollisimman mukava. Sinulla on aina mahdollisuus keskustella ja tuoda esille omat toiveesi ja kysymyksesi. Meillä on aikaa sinulle ja suusi terveydelle uudenaikaisen ajanvarausjärjestelmämme ansiosta.

Hygga sijaitsee loistavalla sijainnilla Helsingin Kampissa. Pääset paikalle helposti niin junalla, metrolla, bussilla, ratikalla, autolla kuin myös kävellen. Myös ajanvaraus on helppoa ja nopeaa! Voit varata ajan joko verkossa, puhelimitse (09) 58 400 300 tai paikan päällä (Kampinkuja 2, Sähkötalon 2. krs).

Löydät Hygga-klinikan myös Facebookista ja Instagramista.

Hygga – Hyvinvointia hymyllesi!

Asiakaspalvelu

Puhelinpalvelu avoinna: ma, ke ja pe 08:00-16:00, ti 09:00-17:00, to 10:00-18:00, la 09:00-15:00

(09) 58 400 300