Siirry sisältöön

Hampaiden valkaisu hammaslääkärillä takaa laadukkaan lopputuloksen

Haaveiletko kauniista, valkoisesta hymystä? Hampaiden valkaisu hammaslääkärillä kirkastaa hymyn tehokkaasti ja turvallisesti. Valkaisu voi vaikuttaa positiivisesti kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi tuomalla sinulle itsevarman olon.

Varaa aika hampaiden valkaisuun

Parhaan ja turvallisimman hampaiden valkaisun saa hammaslääkärin vastaanotolla. Toisin kuin kotivalkaisussa, vastaanotolla ikenet, posket ja huulet suojataan huolellisesti ennen valkaisun aloittamista limakalvoärsytyksen välttämiseksi. Hampaat tarkastetaan ja mahdollinen hammaskivi poistetaan vähintään kahta viikkoa ennen varsinaista hampaiden valkaisua suuhygienistillä. Hampaiden valkaisua ei tehdä raskaana oleville tai imettäville naisille.

Hampaiden valkaisu prosessina

Vastaanotolla tehtävä valkaisu kestää reilun tunnin, sillä käytämme turvallisia valkaisuainepitoisuuksia, joiden pitää antaa vaikuttaa rauhassa. Valkaisun tekee kokenut ja ammattitaitoinen suuhygienistimme. Valkaisussa käytetään vetyperoksidia ja vaalentava vaikutus syntyy kemiallisessa hapettumisreaktiossa. Valkaisu ei ole oikein tehtynä haitallinen hampaille. Valkaisutulos on aina yksilöllinen ja riippuu hampaiden kiilteestä ja hammasluusta. Toimenpide on hyvä tehdä ennen esteettisiä toimenpiteitä, kuten laminaattien asentamista, jotta sävy saadaan samanlaiseksi koko hampaistoon. Suun terveyden tulee olla kunnossa valkaisua varten. Valkaisu voidaan suorittaa, kun suussa ei ole tulehdusta, hammaskiveä tai reikiä. Mikäli olet epävarma suun terveydestä, voit varata ajan ensin hampaiden tarkastukseen tästä.

Valkaisutuloksen pysyvyys

Hampaiden valkaisun pysyvyys vaihtelee ja riippuu paljon myös elintavoista. Esimerkiksi kahvi, tee, punaviini ja tupakointi tummentavat hampaita. Lue lisää ohjeista, miten toimia hampaiden valkaisun jälkeen. Hampaille voi tehdä valkaisutulosta  ylläpitävän valkaisun 6-18kk sisällä ensimmäisestä hampaiden valkaisusta.  Ylläpitovalkaisu auttaa ylläpitämään jo saavutettua valkaisutulosta ja kirkastaa hymyä turvallisesti. Menetelmä on sama kuin normaalissa valkaisussa, mutta vaikutusaika on lyhyempi. Ylläpitovalkaisun hinta on 150€.

Kokemuksia hampaiden valkaisusta

Hyvinvointialan ammattilainen ja bloggaaja Anna Korhonen kävi valmistautumassa hääpäiväänsä käymällä Hyggalla hampaiden valkaisussa! Käy katsomassa blogista, miten Annan säihkyvä hymy saatiin aikaan!

Hymy-sopimuksella valkaisun lisäksi paljon muuta

Hyggan tarjoama edistyksellinen palvelukokonaisuus, Hygga Hymy-sopimus, tarjoaa ennaltaehkäisevää ja esteettistä hammashoitoa kuukausimaksulla alkaen 16,95€/ kk! Saat normaalin 1x valkaisun+ 1x hammastarkastuksen hinnalla jopa vuoden ajaksi suun ennaltaehkäisevää terveydenhuoltoa (valkaisu 310€+ tarkastus 49,40€ / Hymy-sopimus 12kk 359,40€) . Mitä pidemmän sopimuskauden teet, sitä edullisempi kuukausimaksu. Hymy-sopimus sisältää 12kk aikana mm. hammaslääkärin tarkastuksen, hoitosuunnitelman, kuvantamisen, valkaisun sekä suuhygienistin puhdistavat toimenpiteet hammaskivenpoistosta fluoraukseen. Tutustu palvelukokonaisuuteen lisää ja tee sopimus täältä.

 

Asiakaspalvelu

Puhelinpalvelu avoinna: ma,ke klo 10:15-18:00, ti,to ja pe klo 08:15-16:00 sekä la klo 9:15-15:00.

(09) 58 400 300

Tee Hygga Hymy-sopimus

Hammashoitoa kk-maksulla!

Lue lisää