Siirry sisältöön

Hammaskivenpoisto on sijoitus omaan terveyteen

Hammaskivenpoisto säännöllisesti on fiksu tapa, joka säästää paitsi hampaita ja rahaa, myös pitää muut terveysongelmat loitolla. Useimmiten hammaskivenpoisto ja hampaiden puhdistus tarkoittaa hammaskiveksi kovettuneen ja hampaisiin kiinnittyneen bakteerimassan, eli plakin, poistoa. Suuhygienistin tekemästä hammaskiven poistosta saa Kela-korvauksen hammaslääkärin lähetteellä. Lähete tehdään hammaslääkärin tarkastuksen yhteydessä samalla käyntikerralla.

Varaa aika hammaskivenpoistoon

Hammaskivenpoisto vaiheittain

Suuhygienistin käynti sisältää hammaskiven hellävaraisen poistamisen käsi-instrumenteilla ja ultraäänilaitteella. Ultraäänilaitteen värähtely aikaansaama kavitaatioilmiö vedessä poistaa hammaskiven ja värjäymät. Reikiintymisriskin ollessa suuri, tehdään puhdistuksen yhteydessä hampaisiin reikiintymistä ehkäisevä fluorikäsittely.

Hammaskiven poiston yhteydessä soodapuhdistus 35€

Hygga tarjoaa hammaskiven poiston yhteydessä tehtävän soodapuhdistuksen huikeaan 35€ hintaan. Hammaskiven poiston ja soodapuhdistuksen avulla saat hymystäsi taas kirkkaan ja hyvinvoivan, ilman värjäymiä. Etu on voimassa toistaiseksi. Varaa aika hammaskivenpoistoon ja soodapuhdistukseen täältä.

Hammaskivi on tulehdusta aiheuttava vaiva

Hammaskivi aiheuttaa ientulehdusta ,joka saa ikenet vuotamaan verta hampaiden harjauksen yhteydessä ja ikävän hajun hengitykseen. Tulehtunut ien on kuin avoin haava, jonka kautta bakteereilla on pääsy verenkiertoon ja sen kautta muualle elimistöön. Ientulehdus paranee yleensä täysin, kun hampaan pinnalla oleva hammaskivi poistetaan ja bakteerien aiheuttama ärsytys ienkudokseen lakkaa. Säännöllinen hampaiden puhdistaminen suuhygienistillä ehkäisee hammaskiven syntyä.

Jos edellisestä hammaskiven poistosta on pitkä aika tai jos hammaskiveä on paljon ja syvällä ikenen alla, voidaan tarvita useampi hoitokäynti. Puhdistuksissa on hyvä käydä säännöllisesti, sillä hammaskiveä ei itse pysty kotikonstein poistamaan.

Suuhygienistin tekemä puhdistus on myös helpompaa ja miellyttävämpää silloin kun hammaskivi ei ole ehtinyt kalkkeutua kovaksi. Suuhygienisti osaa neuvoa juuri sinun hampaillesi sopivan yksilöllisen hoitovälin.

Kotihoito voi pysäyttää alkavat vaivat

Huolellinen hampaiden puhdistus kotona on vähintään yhtä tärkeää kuin vastaanotolla tehtävät puhdistukset. Suuhygienistin tärkeänä roolina on kotihoidon tukeminen, sillä plakin hoitoon jokainen pystyy vaikuttamaan omilla valinnoillaan. Yllätyksenä monelle tulee se, että kaikkia reikiä ei välttämättä tarvitse paikata, vaan alkava hampaan reikiintyminen, eli karies, voi pysähtyä oikeanlaisella kotihoidolla. Näihin ja muihin suun sairauksien ehkäisyyn ja hoitoon suuhygienisti osaa neuvoa juuri sinulle sopivimmat vinkit.

Hymy-sopimus kk-maksulla= ennaltaehkäisevä hammashoito sisältäen hammaskivenpoiston

Hygga Hymy-sopimus tarjoaa ennaltaehkäisevää ja esteettistä hammashoitoa kk-maksulla, alkaen 16,95€/ kk! Saat normaalin 1x hammastarkastuksen ja 1x  hampaiden valkaisun hinnalla vuoden ajaksi suun ennaltaehkäisevää terveydenhuoltoa (valkaisu 310€+ tarkastus 49,40€=359,40€ / Hymy-sopimus 12kk 359,40€) . Mitä pidempi sopimuskausi on, sitä edullisempi kuukausimaksu. Hymy-sopimus sisältää mm. hammaslääkärin tarkastuksen, hoitosuunnitelman, kuvantamisen, valkaisun sekä suuhygienistin puhdistavat toimenpiteet hammaskivenpoistosta fluoraukseen. Tutustu sopimukseen täältä.

 

 

 

Asiakaspalvelu

Puhelinpalvelu avoinna: ma,ke klo 10:15-18:00, ti,to ja pe klo 08:15-16:00 sekä la klo 9:15-15:00.

(09) 58 400 300

Tee Hygga Hymy-sopimus

Hammashoitoa kk-maksulla

Lue lisää