Siirry sisältöön

Asiakaslupaus

Hyvinvointia hymyllesi!

Me Hyggalla huolehdimme hymysi hyvinvoinnista. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme ensiluokkaisen hammashoidon lisäksi mukavia ja kiireettömiä hoitokokemuksia. Tämä on mahdollista poikkeuksellisen toimintamallimme ja aidosti yhteistyötä tekevän henkilökuntamme ansiosta. Rohkeus tehdä asioita uudella tavalla takaa nopean hoitoon pääsyn, rauhallisen hoitotilanteen sekä elämäniloiset kohtaamiset. Kun Hyggan ammattilaiset panostavat hymysi hyvinvointiin, sinä voit ottaa rennosti!

Asiakaslupauksen taustaa

Hyggalla toimimme arvojemmerohkeus, yhteistyö ja elämänilo – mukaisesti. Hammashoidosta huolehtiminen on terveyden ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta tärkeää, mutta harvojen mielestä kivaa. Me Hyggalla haluammekin tarjota hyvinvointia hymyllesi sujuvasti, mukavasti ja kiireettömästi ammattilaistemme yhteistyönä.

Hyggalla saat hammashoidon asiakkaana kerralla enemmän. Haluamme muuttaa käsityksesi hammashoidosta rohkeasti erilaisen toimintamallimme avulla. Saat kattavamman hammashoidon yhden käynnin aikana, joten erillisiä hoitokäyntejä tulee huomattavasti vähemmän, vaikka hoidontarpeesi olisi laaja. Hoitokäyntisi tekee miellyttäväksi myös elämäniloinen ja empaattinen henkilöstömme: meillä ymmärretään hyvin myös hammaslääkäripelkoisia.

Teemme kaikkemme, jotta tulet ja lähdet Hyggalta hyvinvoivasti hymyillen.

asiakaslupaus

Hygga sijaitsee loistavalla sijainnilla Helsingin Kampissa. Pääset paikalle helposti niin junalla, metrolla, bussilla, ratikalla, autolla kuin myös kävellen. Myös ajanvaraus on helppoa ja nopeaa! Voit varata ajan joko verkossa, puhelimitse (09) 58 400 300 tai paikan päällä (Kampinkuja 2, Sähkötalon 2. krs).

Löydät Hygga-klinikan myös Facebookista ja Instagramista.

Hyggalla saat hammashoitoa nopeasti!

1.

Valitse ajankohta, jolloin haluat tulla hammashoitoon. Hoitosi alkaa valitsemassasi aika-ikkunassa. Varausmaksu on 19,90€.

2.

Saat tekstiviestivahvistuksen 30 min. ennen hoitosi alkua. Klinikalle ei tarvitse saapua ennen viestin vastaanottamista.

3.

Hymyile! Hyggalla saat yksilöllistä hammashoitoa yhdellä käynnillä, kelloon katsomatta.

Ajankohtaista

Asiakaspalvelu

Puhelinpalvelu avoinna: ma, ke ja pe 08:00-16:00, ti 09:00-17:00, to 10:00-18:00, la 09:00-15:00

(09) 58 400 300