Siirry sisältöön

Ohje ennen implanttileikkausta

Ennen implanttileikkausta sinun tulee kertoa hammaslääkärille kaikista käyttämistäsi lääkityksistä. Ennen hammasimplantin laittoa on erityisen tärkeää tietää, mikäli olet ollut viimeisen kuukauden aikana antibioottikuurilla tai käytät verenohennuslääkkeitä. Leikkausta ei voida tehdä, mikäli olet nuhainen tai yskäinen. Myös aktiivinen huuliherpes tai herpesrupi ovat este leikkaukselle. Mikäli sairastut, ota välittömästi yhteyttä Hyggaan puhelimitse numeroon (09) 58 400 300.

Aamu ennen implanttileikkausta

Leikkaukseen kannattaa tulla hyvin syöneenä, sillä toimenpiteen jälkeen ei saa syödä eikä juoda 3 tuntiin. Tarvitset vastaanotolle mukaan saattajan, mikäli olette sopineet rauhoittavan lääkityksen käyttämisestä leikkauksen yhteydessä. Leikkauspäivä kannattaa suunnitella siten, että sinulla on tarvittaessa mahdollisuus levätä. Kotiin kannattaa varata kylmäpussi leikkausalueen kylmähaudetta varten.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tulevaan leikkaukseen liittyen, ota yhteyttä Hyggaan numeroon (09) 58 400 300.

Ennen implanttileikkausta

Mukava hammaslääkäriklinikka Hygga sijaitsee keskellä Helsinkiä (Kampinkuja 2, Sähkötalon 2. krs.). Löydät Hygga-klinikan myös Facebookista ja Instagramista.

Asiakaspalvelu

Puhelinpalvelu avoinna: ma,ke klo 10:15-18:00, ti,to ja pe klo 08:15-16:00 sekä la klo 9:15-15:00.

(09) 58 400 300

Tee Hygga Hymy-sopimus

Hammashoitoa kk-maksulla!

Lue lisää