Siirry sisältöön

Ennen implanttileikkausta

Kun hammasimplantin soveltuvuus on arvioitu, asennetaan keinojuuri pienellä leikkauksella leukaluuhusi. Leikattava alue paikallispuudutetaan, ja aikaa keinojuuren asentamiseen kuluu 20–30 minuuttia. Tämän jälkeen implantin annetaan luutua leukaluusi alaleuassa kolmen kuukauden ja yläleuassa kuuden kuukauden ajan.

Hammasimplantin asennusta ei tarvitse jännittää. Pelkopotilaat otetaan Hyggalla huomioon. Tarvittaessa sinun on mahdollista saada esilääkitys suun kautta. Kerromme hoitoon kuuluvista vaiheista ennen hoidon aloittamista. Voit myös aina esittää kysymyksiä. Potilaalle määrätään antibiootit eikä jälkivaivojakaan yleensä ole.

Muista ennen leikkausta

  • Ennen implanttileikkausta sinun tulee kertoa hammaslääkärille kaikista käyttämistäsi lääkityksistä. Ennen hammasimplantin asennusta hammaslääkärillesi on erityisen tärkeää tietää, jos olet ollut viimeisen kuukauden aikana antibioottikuurilla tai käytät verenohennuslääkkeitä.
  • Leikkausta ei voida tehdä, jos olet nuhainen tai yskäinen. Myös aktiivinen huuliherpes tai herpesrupi ovat este leikkaukselle. Jos sairastut, ota välittömästi yhteyttä Hyggaan puhelimitse numeroon (09) 58 400 300.

Aamu ennen implanttileikkausta

Leikkaukseen kannattaa tulla hyvin syöneenä, koska toimenpiteen jälkeen ei saa syödä eikä juoda 3 tuntiin. Tarvitset vastaanotolle mukaan saattajan, jos olette sopineet rauhoittavan lääkityksen käyttämisestä leikkauksen yhteydessä. Leikkauspäiväsi kannattaa suunnitella siten, että sinulla on tarvittaessa mahdollisuus levätä. Kotiin sinun kannattaa varata kylmäpussi leikkausalueen kylmähaudetta varten.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tulevaan leikkaukseen liittyen, ota yhteyttä Hyggaan numeroon (09) 58 400 300. Voit esittää kysymyksiä myös paikan päällä Hygga-klinikalla.

Ennen implanttileikkausta

Hyggan tarjoamissa hammashoidon palveluissa ovat keskiössä asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi, hammaslääkärikäynnin mukavuus ja ajankäytön kiireettömyys.

Iloiset suun terveydenhuollon ammattilaisemme ovat aina valmiita auttamaan sinua yksilönä. Hammaslääkärikäyntiä ei tarvitse siis jännittää, koska tavoitteenamme on, että käyntisi olisi mahdollisimman mukava. Sinulla on aina mahdollisuus keskustella ja tuoda esille omat toiveesi ja kysymyksesi. Meillä on aikaa sinulle ja suusi terveydelle uudenaikaisen ajanvarausjärjestelmämme ansiosta.

Hygga sijaitsee loistavalla sijainnilla Helsingin Kampissa. Pääset paikalle helposti niin junalla, metrolla, bussilla, ratikalla, autolla kuin myös kävellen. Myös ajanvaraus on helppoa ja nopeaa! Voit varata ajan joko verkossa, puhelimitse (09) 58 400 300 tai paikan päällä (Kampinkuja 2, Sähkötalon 2. krs).

Löydät Hygga-klinikan myös Facebookista ja Instagramista.

Hygga – Hyvinvointia hymyllesi!

Asiakaspalvelu

Puhelinpalvelu avoinna: ma ja ke 10:15-18:00, ti, to ja pe 08:15-16:00, la 09:15-15:00

(09) 58 400 300