Siirry sisältöön

Hygga-tili

Hammashoidon rahoitus kätevästi verkossa tai vastaanotolla

Hammashoidon rahoitus ei ole koskaan ollut näin helppoa. Hymyile huolettomasti tarjoamamme maksuvaihtoehdon, Hygga-tilin avulla! Hygga-tilin avulla voit Kerralla kuntoon -filosofiamme mukaisesti hoitaa kaikki suun terveyden vaivasi yhdellä kertaa ja yhdellä maksusuunnitelmalla. Näin suun ongelmien hoito ei pääse pitkittymään ja aiheuttamaan lisää harmeja terveydessäsi.

Jaa maksusi osiin

Haluatko maksaa laskulla tai sinulle sopivissa erissä?
Hygga-tilillä saat jopa 12 kk korotonta maksuaikaa.

Voit käynnistää hoitosuunnitelman toteuttamisen nopeasti Hygga-tilin ansiosta ilman välitöntä maksua paikan päällä! Tilillä saat aina 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa.

Tilin hakeminen on helppoa ja nopeaa. Luoton voit hakea vaivattomasti valmiiksi kotonasi alla olevan linkin kautta tai suoraan vastaanottohenkilöstömme avustuksella paikan päällä. Muistathan, että voit aina kysyä neuvoja tilistä vastaanotoltamme soittamalla (09) 58 400 300. Voit myös kysyä Hygga-tilistä paikan päällä klinikkamme vastaanotossa. Meillä on tarjolla myös esitteitä, joihin voit tutustua.

Luotonantajana toimii Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Hae Hygga-tiliä

Saat luottopäätöksen heti ja luoton käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti. Toimipisteessä asioidessasi ota mukaan voimassa oleva henkilöllisyystodistus (passi, ajokortti, henkilökortti).

Rahoituksen edut:

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään
  • 30–60 päivää ilman kuluja ja korkoa
  • Tilin avaamisesta ei aiheudu kuluja eikä siinä ole vuosimaksua
  • Valittavana jopa 12 kuukauden koroton maksuvaihtoehto
  • Tili soveltuu myös jatko-ostoihin, kätevästi ilman uutta luottohakemusta

Lue lisää maksuvaihtoehdoista: Hygga-tili 2022.

Askarruttaako jokin?
Ota yhteyttä Resurs Bankin asiakaspalveluun arkisin, puh. 09 622 4308.

Hammashoidon rahoitus

Hammashoidon rahoitus käy Hyggalla helposti.

Hyggan tarjoamissa hammashoidon palveluissa ovat keskiössä asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi, hammaslääkärikäynnin mukavuus ja ajankäytön kiireettömyys.

Iloiset suun terveydenhuollon ammattilaisemme ovat aina valmiita auttamaan sinua yksilönä. Hammaslääkärikäyntiä ei tarvitse siis jännittää, koska tavoitteenamme on, että käyntisi olisi mahdollisimman mukava. Sinulla on aina mahdollisuus keskustella ja tuoda esille omat toiveesi ja kysymyksesi. Meillä on aikaa sinulle ja suusi terveydelle uudenaikaisen ajanvarausjärjestelmämme ansiosta.

Hyggan palveluihin kuuluu niin hammaslääkäripalveluita kuin suuhygienistipalveluita, joiden avulla hampaasi on mahdollista laittaa kuntoon ja ylläpitää suusi terveyttä. Hyggan tarjoamat hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut listattuna löydät täältä. Hinnaston löydät täältä.

Hygga sijaitsee loistavalla sijainnilla Helsingin Kampissa. Pääset paikalle helposti niin junalla, metrolla, bussilla, ratikalla, autolla kuin myös kävellen. Myös ajanvaraus on helppoa ja nopeaa! Voit varata ajan joko verkossa, puhelimitse (09) 58 400 300 tai paikan päällä (Kampinkuja 2, Sähkötalon 2. krs).

Löydät Hygga-klinikan myös Facebookista ja Instagramista.

Hyggalla saat hammashoitoa nopeasti!

1.

Valitse ajankohta, jolloin haluat tulla hammashoitoon. Hoitosi alkaa valitsemassasi aika-ikkunassa. Varausmaksu on 19,90€.

2.

Saat tekstiviestivahvistuksen 30 min. ennen hoitosi alkua. Klinikalle ei tarvitse saapua ennen viestin vastaanottamista.

3.

Hymyile! Hyggalla saat yksilöllistä hammashoitoa yhdellä käynnillä, kelloon katsomatta.

Ajankohtaista

Asiakaspalvelu

Puhelinpalvelu avoinna: ma, ke ja pe 08:00-16:00, ti 09:00-17:00, to 10:00-18:00, la 09:00-15:00

(09) 58 400 300