Siirry sisältöön

Hygga-tili

Hammashoidon rahoitus ei ole koskaan ollut näin helppoa. Hymyile huolettomasti tarjoamamme maksuvaihtoehdon, Hygga-tilin avulla! Hygga-tilin avulla voit Kerralla kuntoon -filosofiamme mukaisesti hoitaa kaikki suun terveyden vaivasi yhdellä kertaa ja yhdellä maksusuunnitelmalla. Näin suun ongelmien hoito ei pääse pitkittymään ja aiheuttamaan lisää harmeja terveydessäsi.

Voit hankkia hammashoidon rahoituksen hoitosuunnitelmallesi helposti verkosta tai luoda tilin vastaanottohenkilöstömme avustuksella paikan päällä. Muistathan, että voit aina kysyä neuvoja tilistä vastaanotoltamme chatin kautta tai soittamalla (09) 58 400 300. Voit myös kysyä Hygga-tilistä paikan päällä klinikkamme vastaanotossa. Meillä on tarjolla myös esitteitä, joihin voit myös tutustua.

Hae Hygga-tiliä

Hammashoidon rahoitus kätevästi verkossa tai vastaanotolla

Voit käynnistää hoitosuunnitelman toteuttamisen nopeasti Hygga-tilin ansiosta! Hoidon voi maksaa osissa valitsemasi kuukausierän mukaisesti.
Valitse toivomasi rahoitusmäärä ja tee hakemus sähköisellä hakemuksella tai Hygga-klinikalla henkilökunnan avulla. Luotonantajana toimii Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Voit aloittaa hoitosuunnitelman toteuttamisen välittömästi ilman välitöntä maksua paikan päällä. Tilillä saat aina 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Voit tehdä tilisopimuksen ennen tai jälkeen hoidon. Ajanvaraukseen pääset täältä.

Hammashoidon rahoitus

Hammashoidon rahoitus käy Hyggalla helposti.

Hyggan tarjoamissa hammashoidon palveluissa ovat keskiössä asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi, hammaslääkärikäynnin mukavuus ja ajankäytön kiireettömyys.

Iloiset suun terveydenhuollon ammattilaisemme ovat aina valmiita auttamaan sinua yksilönä. Hammaslääkärikäyntiä ei tarvitse siis jännittää, koska tavoitteenamme on, että käyntisi olisi mahdollisimman mukava. Sinulla on aina mahdollisuus keskustella ja tuoda esille omat toiveesi ja kysymyksesi. Meillä on aikaa sinulle ja suusi terveydelle uudenaikaisen ajanvarausjärjestelmämme ansiosta.

Hyggan palveluihin kuuluu niin hammaslääkäripalveluita kuin suuhygienistipalveluita, joiden avulla hampaasi on mahdollista laittaa kuntoon ja ylläpitää suusi terveyttä. Hyggan tarjoamat hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut listattuna löydät täältä. Hinnaston löydät täältä.

Hygga sijaitsee loistavalla sijainnilla Helsingin Kampissa. Pääset paikalle helposti niin junalla, metrolla, bussilla, ratikalla, autolla kuin myös kävellen. Myös ajanvaraus on helppoa ja nopeaa! Voit varata ajan joko verkossa, puhelimitse (09) 58 400 300 tai paikan päällä (Kampinkuja 2, Sähkötalon 2. krs).

Löydät Hygga-klinikan myös Facebookista ja Instagramista.

Hyggalla saat hammashoitoa nopeasti!

1.

Valitse ajankohta, jolloin haluat tulla hammashoitoon. Hoitosi alkaa valitsemassasi aika-ikkunassa. Varausmaksu on 19,90€.

2.

Saat tekstiviestivahvistuksen 30 min. ennen hoitosi alkua. Klinikalle ei tarvitse saapua ennen viestin vastaanottamista.

3.

Hymyile! Hyggalla saat yksilöllistä hammashoitoa yhdellä käynnillä, kelloon katsomatta.

Ajankohtaista

Asiakaspalvelu

Puhelinpalvelu avoinna: ma-to 08:00-20:00, pe 08:00-16:00, la 09:00-15:00

(09) 58 400 300