Siirry sisältöön

Hyggalle töihin?

Hygga-klinikka laajenee entisestään!

Hyggan toiminta laajenee Helsingin kaupungin ostopalvelun myötä syksyllä 2020, ja rekrytoimme hammaslääkäreitä ja hammashoitajia vakituiseen työsuhteeseen Hyggan klinikalle Kamppiin.

Hyggan tavoitteena on, että hyvä fiiliksemme ja korkea kliininen laatumme välittyy myös jokaisessa asiakaskokemuksessa. Panostamme työhyvinvointiin ja vaalimme ainutlaatuista tiimihenkeämme. Uskomme siihen, että vain pitämällä hyvää huolta työntekijöistä voimme varmistaa sen, että myös asiakkaista pidetään hyvää huolta. Kun henkilöstö voi hyvin, myös asiakkaat ovat tyytyväisiä. 

Hyggalla pääset työskentelemään moderneissa tiloissa keskeisellä sijainnilla. Tarjoamme kannustavan palkkauksen ja monipuolisen työn perushammashoidon parissa. Saat nauttia työskentelystä ihanassa työyhteisössä ilman huolta potilashankinnasta.

Työsuhde alkaa viimeistään lokakuun viimeisellä viikolla. Mikäli kiinnostuit koko- tai osa-aikaisesta työsuhteesta, laitathan heti viestiä osoitteeseen rekry@hygga.com.

Edellytämme hakijoilta: 

  • Tartuntatautilain (48§) mukaista rokotussuojaa.  

Hammaslääkärit: 

  • Laillistettu hammaslääkäri 
  • Hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito 
  • Tyydyttävä ruotsin kielen suullinen taito 

Hammashoitajat: 

  • Nimikesuojattu lähihoitajaKelpoisuusehtona on hammashoitajan tai lähihoitajan tutkinto suunterveydenhuollon suuntautumisopinnoilla sekä tartuntalain mukainen soveltuvuus 
  • Hyvä suomen kielen suullinen ja tyydyttävä suomen kielen kirjallinen taito 

Lisätietoja avoimista tehtävistä voit kysyä sähköpostitse: rekry@hygga.com. 

Hyggalla saat hammashoitoa nopeasti!

1.

Valitse ajankohta, jolloin haluat tulla hammashoitoon. Hoitosi alkaa valitsemassasi aika-ikkunassa. Varausmaksu on 19,90€.

2.

Saat tekstiviestivahvistuksen 30 min. ennen hoitosi alkua. Klinikalle ei tarvitse saapua ennen viestin vastaanottamista.

3.

Hymyile! Hyggalla saat yksilöllistä hammashoitoa yhdellä käynnillä, kelloon katsomatta.

Ajankohtaista

Asiakaspalvelu

Puhelinpalvelu avoinna: ma ja ke 10:15-18:00, ti, to ja pe 08:15-16:00

(09) 58 400 300