Siirry sisältöön

Hyggalle töihin?

Hygga-klinikka laajenee entisestään!

Hyggan toiminta laajenee Helsingin kaupungin ostopalvelun myötä syksyllä 2020, ja rekrytoimme hammaslääkäreitä ja hammashoitajia koko- ja osa-aikaiseen työsuhteeseen Hyggan klinikalle Kamppiin.

Tavoitteenamme on, että hyvä fiiliksemme ja korkea kliininen laatumme välittyy myös jokaisessa asiakaskokemuksessa. Panostamme työhyvinvointiin ja vaalimme ainutlaatuista tiimihenkeämme. Uskomme siihen, että vain pitämällä hyvää huolta työntekijöistä voimme varmistaa sen, että myös asiakkaista pidetään hyvää huolta. Kun henkilöstö voi hyvin, myös asiakkaat ovat tyytyväisiä. 

Hyggalla pääset työskentelemään moderneissa tiloissa keskeisellä sijainnilla. Tarjoamme kannustavan palkkauksen ja monipuolisen työn perushammashoidon parissa. Saat nauttia työskentelystä ihanassa työyhteisössä ilman huolta potilashankinnasta. Tarjoamme myös mahdollisuuden työskennellä ammatinharjoittajana.

Miksi hakisit? Tarjoamme kannustavat palkkausmallit, joista voit valita itsellesi sopivimman. Sen lisäksi työtyytyväisyyttäsi lisäävät tasainen potilasvirta, mahtavat työkaverit sekä modernit työskentelytilat! 

Työaika: Työskentely aukioloaikojen ja sopimuksen mukaisesti. Tarjoamme mahdollisuuden myös ilta- ja lauantaityöhön. 

Aloitus: Lokakuun viimeisellä viikolla tai sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit koko- / osa-aikaisesta työsuhteesta tai työskentelystä ammatinharjoittajana, laitathan meille viestiä osoitteeseen rekry@hygga.com.

Edellytämme hakijoilta: 

  • Tartuntatautilain (48§) mukaista rokotussuojaa.  

Hammaslääkärit: 

  • Laillistettu hammaslääkäri 
  • Hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito 
  • Tyydyttävä ruotsin kielen suullinen taito 

Hammashoitajat: 

  • Nimikesuojattu lähihoitajaKelpoisuusehtona on hammashoitajan tai lähihoitajan tutkinto suunterveydenhuollon suuntautumisopinnoilla sekä tartuntalain mukainen soveltuvuus 
  • Hyvä suomen kielen suullinen ja tyydyttävä suomen kielen kirjallinen taito

Lisätietoa avoimista tehtävistä:

Jon Ahllund
Liiketoimintajohtaja
+358 400 869 365
jon.ahllund@hygga.com

tai

Niina Mänttäri
Toimipaikan johtaja
+358 400 276 354 
niina.manttari@hygga.com

Hyggalla saat hammashoitoa nopeasti!

1.

Valitse ajankohta, jolloin haluat tulla hammashoitoon. Hoitosi alkaa valitsemassasi aika-ikkunassa. Varausmaksu on 19,90€.

2.

Saat tekstiviestivahvistuksen 30 min. ennen hoitosi alkua. Klinikalle ei tarvitse saapua ennen viestin vastaanottamista.

3.

Hymyile! Hyggalla saat yksilöllistä hammashoitoa yhdellä käynnillä, kelloon katsomatta.

Ajankohtaista

Asiakaspalvelu

Puhelinpalvelu avoinna: ma ja ke 10:15-18:00, ti, to ja pe 08:15-16:00, la 09:15-15:00

(09) 58 400 300