Siirry sisältöön

Juurihoidon ensimmäisen käynnin jälkeen

Hampaaseesi on tehty juurihoidon ensimmäinen vaihe, jossa juurikanavaan on laitettu bakteereja tuhoavaa lääkeainetta. Lääkeaineen vaikutusaika on 1–3 viikkoa. Juurihoito ei ole tässä vaiheessa vielä valmis.

Juurihoidon välivaihe

Juurihoidon onnistuminen ja viimeistely edellyttää sinulta jatkoajan varaamista sovitusti. Hampaassasi on ensimmäisen käynnin jälkeen väliaikainen paikka. Varo voimakasta puremista kyseisellä hampaalla, koska väliaikainen paikka ei ole yhtä kestävä kuin pysyvä paikka. Juurihoidettu hampaasi saattaa vielä tässä vaiheessa särkeä. Voit hoitaa särkyä tulehduskipulääkkeillä.

Ota tarvittaessa yhteys hammaslääkäriin

Ota yhteys Hyggaan soittamalla numeroon (09) 58 400 300 ja aukioloaikojemme ulkopuolella kunnallisen hammashoidon päivystykseen, jos:

    • hampaasi kipeytyy huomattavasti ja särky käy sietämättömäksi
    • sinulle nousee kuume tai saat muita oireita, kuten turvotusta
    • jos väliaikainen paikka irtoaa

Juurihoidon

Hyggan tarjoamissa hammashoidon palveluissa ovat keskiössä asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi, hammaslääkärikäynnin mukavuus ja ajankäytön kiireettömyys.

Iloiset suun terveydenhuollon ammattilaisemme ovat aina valmiita auttamaan sinua yksilönä. Hammaslääkärikäyntiä ei tarvitse siis jännittää, koska tavoitteenamme on, että käyntisi olisi mahdollisimman mukava. Sinulla on aina mahdollisuus keskustella ja tuoda esille omat toiveesi ja kysymyksesi. Meillä on aikaa sinulle ja suusi terveydelle uudenaikaisen ajanvarausjärjestelmämme ansiosta.

Hygga sijaitsee loistavalla sijainnilla Helsingin Kampissa. Pääset paikalle helposti niin junalla, metrolla, bussilla, ratikalla, autolla kuin myös kävellen. Myös ajanvaraus on helppoa ja nopeaa! Voit varata ajan joko verkossa, puhelimitse (09) 58 400 300 tai paikan päällä (Kampinkuja 2, Sähkötalon 2. krs).

Löydät Hygga-klinikan myös Facebookista ja Instagramista.

Hygga – Hyvinvointia hymyllesi!

Asiakaspalvelu

Puhelinpalvelu avoinna: ma, ke ja pe 08:00-16:00, ti 09:00-17:00, to 10:00-18:00, la 09:00-15:00

(09) 58 400 300