Siirry sisältöön

Juurihoidon toisen käynnin jälkeen

Juurihoitoon kuuluu toinen käynti, jonka jälkeen juurihoitosi on valmis. Hampaasi on nyt juurihoidettu. Hampaassasi on juurentäyte ja tavallinen muovipaikka.

Juurihoidettu hammas

Hampaassasi voi esiintyä särkyä vielä jonkin aikaa juurihoidon jälkeen. Tämä on normaalia eikä tarkoita, että juurihoito olisi epäonnistunut. Voit hoitaa särkyä tulehduskipulääkkeillä. Juurihoidettu hammas on tervettä hammasta hauraampi eikä kestä purentarasitusta yhtä hyvin. Myös juurihoidetun hampaasi väri saattaa muuttua. Kestävyyden kannalta paras ratkaisu on teetättää juurihoidettuun hampaaseesi keraaminen kruunu.

Ota tarvittaessa yhteys hammaslääkäriin

Ota yhteys Hyggaan soittamalla numeroon (09) 58 400 300 ja aukioloaikojemme ulkopuolella kunnallisen hammashoidon päivystykseen, jos:

    • hammas kipeytyy huomattavasti ja juurihoidon jälkeinen särky käy sietämättömäksi
    • sinulle nousee kuume tai saat muita oireita, kuten turvotusta

juurihoidettu

Hyggan tarjoamissa hammashoidon palveluissa ovat keskiössä asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi, hammaslääkärikäynnin mukavuus ja ajankäytön kiireettömyys.

Iloiset suun terveydenhuollon ammattilaisemme ovat aina valmiita auttamaan sinua yksilönä. Hammaslääkärikäyntiä ei tarvitse siis jännittää, koska tavoitteenamme on, että käyntisi olisi mahdollisimman mukava. Sinulla on aina mahdollisuus keskustella ja tuoda esille omat toiveesi ja kysymyksesi. Meillä on aikaa sinulle ja suusi terveydelle uudenaikaisen ajanvarausjärjestelmämme ansiosta.

Hygga sijaitsee loistavalla sijainnilla Helsingin Kampissa. Pääset paikalle helposti niin junalla, metrolla, bussilla, ratikalla, autolla kuin myös kävellen. Myös ajanvaraus on helppoa ja nopeaa! Voit varata ajan joko verkossa, puhelimitse (09) 58 400 300 tai paikan päällä (Kampinkuja 2, Sähkötalon 2. krs).

Löydät Hygga-klinikan myös Facebookista ja Instagramista.

Hygga – Hyvinvointia hymyllesi!

Asiakaspalvelu

Puhelinpalvelu avoinna: ma, ke ja pe 08:00-16:00, ti 09:00-17:00, to 10:00-18:00, la 09:00-15:00

(09) 58 400 300