Siirry sisältöön

Ohje ennen leikkauksellista hampaan poistoa

Oletko tulossa hampaan poistoon? Lue nämä ohjeet ennen hampaan poistoa.

Ennen leikkauksellista hampaan poistoa sinun kannattaa syödä kevyesti ennen toimenpidettä ja vastaanotolle tuloasi, koska toimenpiteen jälkeen sinun on hyvä olla syömättä noin 3 tuntia. Sinun tulee kertoa hammaslääkärille käyttämistäsi lääkityksistä. Tarvitset vastaanotolle mukaan saattajan, mikäli olette sopineet rauhoittavan lääkityksen käyttämisestä toimenpiteen yhteydessä. Toimenpidepäiväsi sinun kannattaa suunnitella siten, että sinulla on tarvittaessa mahdollisuus levätä.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tulevaan toimenpiteeseen liittyen, ota yhteyttä Hyggaan soittamalla numeroon (09) 58 400 300.

hampaan poistoa

Hyggan tarjoamissa hammashoidon palveluissa ovat keskiössä asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi, hammaslääkärikäynnin mukavuus ja ajankäytön kiireettömyys.

Iloiset suun terveydenhuollon ammattilaisemme ovat aina valmiita auttamaan sinua yksilönä. Hammaslääkärikäyntiä ei tarvitse siis jännittää, koska tavoitteenamme on, että käyntisi olisi mahdollisimman mukava. Sinulla on aina mahdollisuus keskustella ja tuoda esille omat toiveesi ja kysymyksesi. Meillä on aikaa sinulle ja suusi terveydelle uudenaikaisen ajanvarausjärjestelmämme ansiosta.

Hygga sijaitsee loistavalla sijainnilla Helsingin Kampissa. Pääset paikalle helposti niin junalla, metrolla, bussilla, ratikalla, autolla kuin myös kävellen. Myös ajanvaraus on helppoa ja nopeaa! Voit varata ajan joko verkossa, puhelimitse (09) 58 400 300 tai paikan päällä (Kampinkuja 2, Sähkötalon 2. krs).

Löydät Hygga-klinikan myös Facebookista ja Instagramista.

Asiakaspalvelu

Puhelinpalvelu avoinna: ma,ke klo 10:15-18:00, ti,to ja pe klo 08:15-16:00 sekä la klo 9:15-15:00.

(09) 58 400 300

Hallinnoi Hymy-sopimusta

Kirjaudu sisään tai tilaa uusi sopimus!

Katso lisää täältä!