Siirry sisältöön

Ennen leikkauksellista hampaan poistoa

Ennen leikkauksellista hampaan poistoa sinun kannattaa syödä kevyesti ennen toimenpidettä ja vastaanotolle tuloasi, koska toimenpiteen jälkeen sinun on hyvä olla syömättä noin 3 tuntia.

Viisaudenhampaan poisto on toimenpide, jota sinun ei tarvitse pelätä. Poisto tehdään aina hyvässä puudutuksessa, joten paineen tunteen lisäksi varsinaista kipua ei ole.

Muista ennen hampaan poistoa

  • Sinun tulee kertoa hammaslääkärille käyttämistäsi lääkityksistä.
  • Tarvitset vastaanotolle mukaan saattajan, mikäli olette sopineet rauhoittavan lääkityksen käyttämisestä toimenpiteen yhteydessä.
  • Toimenpidepäiväsi sinun kannattaa suunnitella siten, että sinulla on tarvittaessa mahdollisuus levätä.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tulevaan toimenpiteeseen liittyen, ota yhteyttä Hyggaan soittamalla numeroon (09) 58 400 300.

hampaan poistoa

Hyggan tarjoamissa hammashoidon palveluissa ovat keskiössä asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi, hammaslääkärikäynnin mukavuus ja ajankäytön kiireettömyys.

Iloiset suun terveydenhuollon ammattilaisemme ovat aina valmiita auttamaan sinua yksilönä. Hammaslääkärikäyntiä ei tarvitse siis jännittää, koska tavoitteenamme on, että käyntisi olisi mahdollisimman mukava. Sinulla on aina mahdollisuus keskustella ja tuoda esille omat toiveesi ja kysymyksesi. Meillä on aikaa sinulle ja suusi terveydelle uudenaikaisen ajanvarausjärjestelmämme ansiosta.

Hygga sijaitsee loistavalla sijainnilla Helsingin Kampissa. Pääset paikalle helposti niin junalla, metrolla, bussilla, ratikalla, autolla kuin myös kävellen. Myös ajanvaraus on helppoa ja nopeaa! Voit varata ajan joko verkossa, puhelimitse (09) 58 400 300 tai paikan päällä (Kampinkuja 2, Sähkötalon 2. krs).

Löydät Hygga-klinikan myös Facebookista ja Instagramista.

Hygga – Hyvinvointia hymyllesi!

Asiakaspalvelu

Puhelinpalvelu avoinna: ma, ke ja pe 08:00-16:00, ti 09:00-17:00, to 10:00-18:00, la 09:00-15:00

(09) 58 400 300