Siirry sisältöön

Hammastarkastus 29,90€ sis. varausmaksun

Hygga tarjoaa hammastarkastuksen avajaishintaan 29,90€* sisältäen varausmaksun (19,90€) vuoden loppuun asti! Syötä kampanjakoodi TARKASTUS_2018 varauksen yhteydessä verkossa tai mainitse koodi puhelimessa.

*Jos olet oikeutettu Kela-korvaukseen. Ilman Kela-korvausta hinta on 45,40€. Ei sisällä muita toimenpidekuluja. Koodia ei voi hyödyntää muihin sopimuksiin, kuten työterveyshammashoitoon.

Varaa hammastarkastus

Hammastarkastus on tärkeää koko kehon hyvinvoinnin kannalta

 Hammastarkastuksessa selvitetään suun terveyden tämänhetkinen tilanne ja mahdollisten vaivojen todelliset syyt. Hammastarkastuksessa kannattaa käydä, vaikkei mitään särkyä tai muita oireita olisikaan. Hammaslääkäri selvittää tarkastuksessa muun muassa ovatko vanhat paikat kunnossa, mitä kuuluu reiänaluille ja onko hampaisiin muodostunut hammaskiveä.

Yksi yleisimpiä vaivoja mitä selviää hammastarkastuksen yhteydessä, on hammaskivi. Hammaskivi aiheuttaa ientulehdusta, joka saa ikenet vuotamaan verta hampaiden harjauksen yhteydessä ja tuo ikävän hajun hengitykseen. Hammaslääkäri kirjoittaa tarvittaessa lähetteen suuhygienistin tekemään hammaskiven poistoon, jolloin puhdistuksesta saa Kela-korvaukset. Hampaiden tarkastuksen yhteydessä hammaslääkäri tutkii myös ikenet ja suun limakalvot sekä purennan.

Hammastarkastus on tärkeää, sillä suun terveys vaikuttaa koko kehoon. Erityisen tarkkana kannattaa olla, jos vastustuskyky on laskenut yleissairauden tai lääkkeiden johdosta. Tavallinen suun bakteeri voi muuttua vaaralliseksi myös perusterveelle, mikäli se pääsee leviämään verenkiertoon. Suun ja hampaiden yksilöllisen tarkastusvälin määrittelee hammaslääkäri.

Hymy-sopimus kk-maksulla= ennaltaehkäisevä hammashoito alkaa tarkastuksesta

Hygga Hymy-sopimus tarjoaa ennaltaehkäisevää ja esteettistä hammashoitoa kk-maksulla, alkaen 16,95€/ kk! Saat normaalin 1x hammastarkastuksen ja 1x  hampaiden valkaisun hinnalla vuoden ajaksi suun ennaltaehkäisevää terveydenhuoltoa (valkaisu 310€+ tarkastus 49,40€ / Hymy-sopimus 12kk 359,40€) . Mitä pidempi sopimuskausi on, sitä edullisempi kuukausimaksu. Hymy-sopimus sisältää mm. hammaslääkärin tarkastuksen, hoitosuunnitelman, kuvantamisen, valkaisun sekä suuhygienistin puhdistavat toimenpiteet hammaskivenpoistosta fluoraukseen. Tutustu sopimukseen täältä.

Asiakaspalvelu

Soita asiakaspalveluumme

(09) 58 400 300

Tee Hygga Hymy-sopimus

Hammashoitoa kk-maksulla

Lue lisää