Siirry sisältöön

Hammastarkastus on tärkeää koko kehon hyvinvoinnin kannalta

Hammastarkastus on tärkeä, koska suusi terveys vaikuttaa koko kehoosi. Hyggalla hammastarkastuksen hinta on arkisin 39,10 € Kela-korvauksen jälkeen. Ilman Kela-korvausta hinta on 69,10 €. Varausmaksu on 19,90 €, joka sisältää eReseptin ja Kanta-maksun hinnat, joista ei veloiteta erikseen.

Varaa aika tarkastukseen

Hammastarkastus selvittää suun terveyden tilan

Hammastarkastuksessa selvitetään suusi terveyden tilanne ja mahdollisten vaivojen todelliset syyt. Hammastarkastuksessa sinun kannattaa käydä, vaikkei mitään särkyä tai muita oireita olisikaan. Hammaslääkäri selvittää tarkastuksessa muun muassa, ovatko vanhat paikkasi kunnossa, mitä kuuluu reiänaluillesi ja onko hampaisiisi muodostunut hammaskiveä. Erityisen tarkkana sinun kannattaa olla silloin, kun vastustuskyky on laskenut yleissairauden tai lääkkeiden johdosta. Tavallinen suun bakteeri voi muuttua vaaralliseksi myös perusterveelle, jos se pääsee leviämään verenkiertoon. Suun ja hampaiden yksilöllisen tarkastusvälin määrittelee hammaslääkäri.

Yksi yleisimmistä vaivoista, joita tulee esille hammastarkastuksen yhteydessä, on hammaskivi. Hammaskivi aiheuttaa ientulehdusta, joka saa ikenet vuotamaan verta hampaiden harjauksen yhteydessä ja tuo ikävän hajun hengitykseen. Hammaslääkäri kirjoittaa tarvittaessa lähetteen suuhygienistin tekemään hammaskiven poistoon, jolloin puhdistuksesta on mahdollista saada Kela-korvaus. Kela korvaa tarkastuksen normaalisti 2 vuoden välein. Hampaiden tarkastuksen yhteydessä hammaslääkäri tutkii myös ikenesi, suusi limakalvot ja purennan.

Ennaltaehkäisevä hammashoito alkaa tarkastuksesta!

Hammastarkastus

Miksi Hygga?

Hyggan tarjoamissa hammashoidon palveluissa ovat keskiössä asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi, hammaslääkärikäynnin mukavuus ja ajankäytön kiireettömyys.

Iloiset suun terveydenhuollon ammattilaisemme ovat aina valmiita auttamaan sinua yksilönä. Hammaslääkärikäyntiä ei tarvitse siis jännittää, koska tavoitteenamme on, että käyntisi olisi mahdollisimman mukava. Sinulla on aina mahdollisuus keskustella ja tuoda esille omat toiveesi ja kysymyksesi. Meillä on aikaa sinulle ja suusi terveydelle uudenaikaisen ajanvarausjärjestelmämme ansiosta.

Hygga sijaitsee loistavalla sijainnilla Helsingin Kampissa. Pääset paikalle helposti niin junalla, metrolla, bussilla, ratikalla, autolla kuin myös kävellen. Myös ajanvaraus on helppoa ja nopeaa! Voit varata ajan joko verkossa, puhelimitse (09) 58 400 300 tai paikan päällä (Kampinkuja 2, Sähkötalon 2. krs).

Löydät Hygga-klinikan myös Facebookista ja Instagramista.

Hygga – Hyvinvointia hymyllesi!

Asiakaspalvelu

Puhelinpalvelu avoinna: ma, ke ja pe 08:00-16:00, ti 09:00-17:00, to 10:00-18:00, la 09:00-15:00

(09) 58 400 300