Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Hyggalle on myönnetty Avainlippu-tunnukset

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Hyggalle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle hammashoidon palveluille.

Avainlippu-tunnus kuvastaa sitoutumistamme laatuun, kotimaiseen työhön ja vastuulliseen toimintaan asiakkaidemme hyvinvoinnin edistämiseksi. Tämä tunnustus innostaa meitä jatkamaan laadukkaan hammashoidon tarjoamista asiakkaillemme jatkossakin.

Hygga Flow:lle on myönnetty myös Avainlippu

Myös ainutlaatuiselle Hygga Flow-toiminnanohjausmallille on myönnetty Avainlippu-tunnus osoituksena Suomessa valmistetusta tuotteesta. Reaaliaikainen toiminnanohjausmalli Hygga Flow perustuu kerralla kuntoon-toimintatapaan, jossa terveydenhuollon palvelut voidaan tarjota kattavasti yhdellä kerralla.

Pyrimmekin klinikallamme mahdollisuuksien mukaan hoitamaan asiakkaan kaikki suun terveyteen liittyvät asiat samalla käynnillä, mikäli kliinisesti mahdollista. Näin järkevöitetään ammattilaisresurssien käyttöä, minimoidaan tyhjäkäyntiä ja vähennetään terveydenhuollon prosesseista aiheutuvaa hukkaa. Mallimme on käytössä Kampin klinikkamme lisäksi lukuisilla hyvinvointialueilla Suomessa sekä kansainvälisillä markkinoilla Ruotsissa ja Keski-Euroopassa.

Yrityksemme on 100 % kotimaisessa omistuksessa. Palvelukonseptiamme on suunniteltu ja kehitetty Suomessa jo vuodesta 2010 lähtien yhdessä kliinisten ammattilaistemme kanssa.

Mikä Avainlippu-merkki on?

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Merkin myöntämisen ensisijaisena kriteerinä on aina se, että tuotteen on oltava valmistettu tai palvelun tuotettu Suomessa. Lisäksi suomalaisten  kotimaisuusasteen on oltava vähintään 50 prosenttia.

Avainlippu-merkki tunnetaan Suomessa erittäin hyvin. Suomalaisen Työn Liiton tutkimuksen mukaan käytännössä kaikki yrityspäättäjät ja kuluttajat tuntevat Avainlipun. Kuluttajat liittävät Avainlippuun positiivisia mielikuvia kotimaisuudesta, luotettavuudesta, turvallisuudesta, vastuullisuudesta sekä työllistävyydestä.

Asiakaspalvelu

Puhelinpalvelu avoinna: ma, ke ja pe 08:00-16:00, ti 09:00-17:00, to 10:00-18:00, la 09:00-15:00

(09) 58 400 300