Siirry sisältöön

Hammaslääkäripäivystys akuuttiin särkyyn

Hammaslääkäripäyvystys

Hammaslääkäripäivystys Kampissa

Hammaslääkäripäivystys auttaa akuutin hammassäryn yllättäessä. Jos suussasi tai hampaistossasi tuntuu särkyä, on suositeltavaa, että hakeudut pikaisesti hammaslääkärin vastaanotolle hammashoitoon. Hampaiden lohkeamat ja salakavalat tulehdukset ovat usein syynä hammaslääkäripäivystykseen hakeutumiselle.

Päivystykseen sinun kannattaa tulla myös, jos sinulla on hammashoitotoimenpiteen jälkeen runsasta verenvuotoa, jos verenvuoto ei ole lakannut vuorokauden sisällä toimenpiteestä ja jos sinulle nousee korkea kuume, joka jatkuu useita päiviä tai saat muita yleisoireita, kuten pahoinvointia tai ihottumaa.

Avun hammassärkyyn saat nopeasti erityisen toimintamallimme ansiosta! Hyggalla saat samalla käynnillä hoidettua kaikki suun vaivasi kerralla kuntoon ilman kiireen tuntua. Varaa aika ajanvarauksesta tai soita meille vastaanottoon (09) 58 400 300. Voit tulla myös suoraan paikan päälle klinikkamme vastaanottoon varaaman ajan.

Hammasklinikka Hygga on avoinna arkipäivien lisäksi myös lauantaisin, minkä ansiosta hammaslääkäripäivystys auttaa sinua myös viikonloppuisin. Klinikkamme sijaitsee Helsingin keskustassa, Kampissa, erinomaisten kulkuyhteyksien luona. Hyggalle pääset helposti esimerkiksi metrolla, bussilla tai kävellen. Hygga sijaitsee Sähkötalon 2. kerroksessa.

Tervetuloa Hyggalle!

Hammaslääkäripäivystys

Miksi Hygga?

Hyggan tarjoamissa hammashoidon palveluissa ovat keskiössä asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi, hammaslääkärikäynnin mukavuus ja ajankäytön kiireettömyys.

Iloiset suun terveydenhuollon ammattilaisemme ovat aina valmiita auttamaan sinua yksilönä. Hammaslääkärikäyntiä ei tarvitse siis jännittää, koska tavoitteenamme on, että käyntisi olisi mahdollisimman mukava. Sinulla on aina mahdollisuus keskustella ja tuoda esille omat toiveesi ja kysymyksesi. Meillä on aikaa sinulle ja suusi terveydelle uudenaikaisen ajanvarausjärjestelmämme ansiosta.

Hygga sijaitsee loistavalla sijainnilla Helsingin Kampissa. Pääset paikalle helposti niin junalla, metrolla, bussilla, ratikalla, autolla kuin myös kävellen. Myös ajanvaraus on helppoa ja nopeaa! Voit varata ajan joko verkossa, puhelimitse (09) 58 400 300 tai paikan päällä (Kampinkuja 2, Sähkötalon 2. krs).

Löydät Hygga-klinikan myös Facebookista ja Instagramista.

Hygga – Hyvinvointia hymyllesi!

Asiakaspalvelu

Puhelinpalvelu avoinna: ma, ke ja pe 08:00-16:00, ti 09:00-17:00, to 10:00-18:00, la 09:00-15:00

(09) 58 400 300