Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Hygga on mukana ilmastotalkoissa!

Hammasklinikka Hyggan toimintaan kuuluu ekologisuutta ja kestävää kehitystä tukevia valintoja! Lue Hyggan modernin toimintamallin mahdollistamasta ekologisuudesta klinikallamme.

Ekologisuutta Hyggalla

Vähemmän kierrätettävää

Hyggan hammashoidon ammattilaiset pystyvät säästämään luontoa vaihtamalla kertakäyttöisiä välineitä, kuten suojahanskoja, potilasliinoja ja pyyhintälappuja, harvemmin. Tämä on mahdollista, koska yhdelle asiakkaalle on toimintamallimme ansiosta mahdollista tarjota useampi palvelu kerralla, jolloin asiakkaiden ja tätä kautta hanskojen vaihtuvuus on päivän aikana pienempi.

Yhteistyökumppanimme vuosittaisen LM-EkoTeko-kampanjan ansiosta voimme kierrättää kaikki loppuun käytetyt instrumenttimme uusioraaka-aineeksi metalliteollisuuden tarpeisiin. Näin vähennämme jätteen määrää ja ympäristön kuormitusta.

Minimoitu kemikaalien määrä

Hyggan hammashoidon ammattilaisten käyttämien kemikaalien määrä on minimoitu, koska asiakasvaihtuvuuden ollessa päivän aikana pienempi, hoitohuoneita ei tarvitse jatkuvasti desifioida.

Hyggalle helposti julkisilla

Hyggan asiakkaiden ei tarvitse varata useita aikoja eri ajankohdille, jolloin matkustaminen on vähäisempää. Esimerkiksi juurihoito on mahdollista tehdä Hyggalla vain yhden käynnin aikana.

Hyggalle Kamppiin on helppoa tulla niin bussilla, metrolla, ratikalla, junalla kuin myös kävellen, pyörällä tai potkulaudalla.

Hygga sijaitsee loistavalla sijainnilla Helsingin Kampissa (Kampinkuja 2, Sähkötalon 2. krs). Myös ajanvaraus on helppoa ja nopeaa! Voit varata ajan joko verkossa, puhelimitse (09) 58 400 300 tai paikan päällä.

ekologisuutta

Hammasklinikka Hyggalla hammaslääkärikäyntiä ei tarvitse siis jännittää, koska tavoitteenamme on, että käyntisi olisi mahdollisimman mukava. Sinulla on aina mahdollisuus keskustella ja tuoda esille omat toiveesi ja kysymyksesi. Meillä on aikaa sinulle ja suusi terveydelle modernin ajanvarausjärjestelmämme ansiosta.

Löydät Hygga-klinikan myös Facebookista ja Instagramista.

Hygga – Hyvinvointia hymyllesi!

Asiakaspalvelu

Puhelinpalvelu avoinna: ma, ke ja pe 08:00-16:00, ti 09:00-17:00, to 10:00-18:00, la 09:00-15:00

(09) 58 400 300