Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Hampaiden valkaisun tulokset: Anna Korhonen testasi palvelua!

Hampaiden valkaisun huikeat lopputulokset voit katsoa täältä! Upea hyvinvointialan ammattilainen ja bloggaaja  Anna Korhonen valmistautui tulevaan hääpäiväänsä käymällä Hyggalla hampaiden valkaisussa!  Lue Annan blogipostaus: ”HYMY ON KAUNEIN ASUSTE – HAMPAIDEN VALKAISU OSANA HÄÄVALMISTELUJA.” niin näet, miten säihkyvä hymy saatiin aikaan.

Anna oli odottanut hampaiden valkaisua innolla, sillä hänestä se kruunaisi hänen tärkeän juhlapäivänsä. Anna sanookin: ””Hymy on mun mielestä kaunein asuste, jota ihminen voi kantaa. Hymyilevä ihminen sädehtii. Hymy myös tuntuu hyvälle ja onneksemme myös tarttuu! 💗

Lue lisää Annan blogista! 

Hampaiden valkaisun

Säihkyvä hymy hampaiden valkaisun ansiosta.

Hampaiden valkaisu hammaslääkärillä kirkastaa hymyn tehokkaasti ja turvallisesti. Vastaanotolla tehtävä valkaisu kestää reilun tunnin, sillä käytämme turvallisia valkaisuainepitoisuuksia, joiden pitää antaa vaikuttaa rauhassa. Valkaisun tekee kokenut ja ammattitaitoinen suuhygienistimme. Valkaisussa käytetään vetyperoksidia ja vaalentava vaikutus syntyy kemiallisessa hapettumisreaktiossa. Valkaisu ei ole oikein tehtynä haitallinen hampaille. Valkaisutulos on aina yksilöllinen ja riippuu hampaiden kiilteestä ja hammasluusta. Kiinnostuitko hampaiden valkaisusta? Lue lisää valkaisusta täältä!

Suun terveyden tulee olla kunnossa valkaisua varten. Varaa aikasi hammastarkastukseen täältä.

Hampaiden valkaisun

Hyggan tarjoamissa hammashoidon palveluissa ovat keskiössä asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi, hammaslääkärikäynnin mukavuus ja ajankäytön kiireettömyys.

Iloiset suun terveydenhuollon ammattilaisemme ovat aina valmiita auttamaan sinua yksilönä. Hammaslääkärikäyntiä ei tarvitse siis jännittää, koska tavoitteenamme on, että käyntisi olisi mahdollisimman mukava. Sinulla on aina mahdollisuus keskustella ja tuoda esille omat toiveesi ja kysymyksesi. Meillä on aikaa sinulle ja suusi terveydelle uudenaikaisen ajanvarausjärjestelmämme ansiosta.

Hygga sijaitsee loistavalla sijainnilla Helsingin Kampissa. Pääset paikalle helposti niin junalla, metrolla, bussilla, ratikalla, autolla kuin myös kävellen. Myös ajanvaraus on helppoa ja nopeaa! Voit varata ajan joko verkossa, puhelimitse (09) 58 400 300 tai paikan päällä (Kampinkuja 2, Sähkötalon 2. krs).

Löydät Hygga-klinikan myös Facebookista ja Instagramista.

Asiakaspalvelu

Puhelinpalvelu avoinna: ma, ke ja pe 08:00-16:00, ti 09:00-17:00, to 10:00-18:00, la 09:00-15:00

(09) 58 400 300