Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Kuinka Hyggan ajanvaraus toimii?

Me Hyggalla huolehdimme hymysi hyvinvoinnista. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme ensiluokkaisen hammashoidon lisäksi mukavia ja kiireettömiä hoitokokemuksia. Hyggalla hammashoitokäynnin pituus voi olla kestoltaan 20 minuutista jopa 3 tuntiin riippuen hoidon tarpeesta. Saat kattavamman hammashoidon yhden käynnin aikana, joten erillisiä hoitokäyntejä tulee huomattavasti vähemmän, vaikka hoidontarpeesi olisi laaja.

Kiireettömiä hoitokokemuksia joustavilla hoitoajoilla

Hyggan ajanvarauksen aikaikkunat mahdollistavat sinulle joustavan hoitoon pääsyn ja käyntiajan: voit tarvittaessa hoitaa kaikki suun vaivasi kerralla kuntoon (jos tämä on kliinisesti mahdollista). Pääset varaamasi aikaikkunan eli varaamasi tunnin sisällä hammashoitoon.  Saat tekstiviestitse tarkennetun hoitoaikasi vähintään 30 minuuttia ennen vastaanottoaikasi alkua.

Esimerkki: Teet ajanvarauksen kello 10-11 aikaikkunaan. Hoitoaikasi alkaa siis kello 10-11 välillä ja saat tarkennetun alkamisajan tekstiviestitse 30 minuuttia ennen hoidon alkua. Mikäli tekstiviesti saapuu kello 9.30, alkaa hoitosi kello 10 tai vastaavasti viestin saavuttua esimerkiksi kello 10.15, on hoitoaikasi aloitusaika tarkentunut ja hoitosi alkaa kello 10.45. Saavuttuasi klinikalle, ilmoittaudu vastaanottoon ja sinut kutsutaan oikeaan hoitohuoneeseen. 

Miksi Hygga?

Hyggan tarjoamissa hammashoidon palveluissa ovat keskiössä asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi, hammaslääkärikäynnin mukavuus ja ajankäytön kiireettömyys.

Iloiset suun terveydenhuollon ammattilaisemme ovat aina valmiita auttamaan sinua yksilönä. Hammaslääkärikäyntiä ei tarvitse siis jännittää, koska tavoitteenamme on, että käyntisi olisi mahdollisimman mukava. Sinulla on aina mahdollisuus keskustella ja tuoda esille omat toiveesi ja kysymyksesi. Meillä on aikaa sinulle ja suusi terveydelle uudenaikaisen ajanvarausjärjestelmämme ansiosta.

Löydät Hygga-klinikan Facebookista ja Instagramista.

Hygga – Hyvinvointia hymyllesi!

Asiakaspalvelu

Puhelinpalvelu avoinna: ma, ke ja pe 08:00-16:00, ti 09:00-17:00, to 10:00-18:00, la 09:00-15:00

(09) 58 400 300