Siirry sisältöön

Usein kysyttyä

Täältä löydät Hyggan usein kysytyt kysymykset!

Miksi en voi valita hoitavaa hammaslääkäriä tai suuhygienistia?

Toimintamallimme perustuu moderniin toiminnanohjaukseen ja toimintamalliin , jonka ansiosta pystymme muokkaamaan päivän kulkua yksilöllisten hoidon tarpeiden mukaan. Joustavuuden edellytyksenä on se, että seuraavan potilaan ottaa aina vastaan ensimmäisenä vapautuva hammaslääkäri tai suuhygienisti. Erikoishoidoissa ja pidemmissä hoitojaksoissa, kuten juurihoidoissa pyrimme kuitenkin ohjaamaan asiakkaan hoidon aloittaneelle hammaslääkärille.

Varasin ajan klo 13-14 aikaikkunaan. Mitä aika-ikkuna tarkoittaa?

Hyggan ajanvarauksen aika-ikkunat mahdollistavat sinulle joustavan hoitoonpääsyn ja käyntiajan: voit tarvittaessa hoitaa kaikki suun vaivasi kerralla kuntoon (mikäli kliinisesti mahdollista.) Pääset varaamasi tunnin aika-ikkunan sisällä hammashoitoon.  Saat tekstiviestitse tarkennetun hoitoaikasi vähintään 30 min. ennen vastaanottoajan alkua. Sinun kannattaa siis hakeutua klinikan lähistölle hieman ennen aika-ikkunasi alkua. Voit huoletta käydä esimerkiksi Kampin kauppakeskuksessa odotellessasi pääsyä hammashoitoon.

Miksi Hyggalla on varausmaksu?

Hyggalla 19,90€ varausmaksu sisältää eReseptin ja Kanta-maksun hinnat,  näistä ei veloiteta erikseen. Varausmaksu takaa sinulle poikkeuksellisen toimintamallimme kiireettömän hoitokokemuksen ja joustavan pituisen käyntiajan. Hoitoajan pituutta ei määritellä aikaa varatessa, vaan saat halutessasi kaikki suun vaivat hoidettua kerralla kuntoon (mikäli kliinisesti mahdollista.) Hammaslääkärillä/suuhygienistillä ei ole rajoitettu aika vaivojesi hoitoon, joten saat laadukasta hoitoa jokaisella kerralla. Hoitaessasi suun kerralla kuntoon et joudu maksamaan toistuvia varausmaksuja, kuten perinteisellä hammaslääkäriasemalla. Mikäli siirrät aikaasi 12h ennen varattua aika-ikkunaa, varausmaksu siirtyy mukana uuteen aikaan.

Miten varaan ajan?

Helpoimmin ajanvaraus sujuu verkossa Ajanvaraus-sivulla. Voit varata ajan myös chatin kautta tai soittamalla numeroon 09 58 400 300 

En saanut varausvahvistusviestiä sähköpostiini. Mitä minun tulisi tehdä?

Jos et ole saanut viestiä, tarkistathan roskapostikansiosi. Huomioithan, että viestin saapumisessa voi olla pieni viive.

Miten voin siirtää tai perua aikani?

Voit siirtää varaustasi puhelimitse tai saamasi vahvistussähköpostin linkistä 12h ennen aikaasi, maksamasi varausmaksu siirtyy tällöin uuteen varaukseen. Varausmaksua ei hyvitetä, mikäli peruutat ajan tai et saavu paikalle varattuna aikana. Voit peruuttaa ajan soittamalla (09) 58 400 300.

Minulla ei ole suomalaista henkilötunnusta. Voinko silti varata ajan?

Mikäli sinulla ei ole suomalaista henkilötunnusta voit varata ajan chatissa tai puhelimitse (09) 58 400 300.

Voinko maksaa käteisellä?

Emme käsittele käteistä vastaanotolla. Voit maksaa kotimaisilla pankkikorteilla, Visa Electronilla, luottokortilla, Apple Paylla tai Hygga-tilillä.

Pitääkö minulla olla Kela-kortti mukana, vai riittääkö pelkkä Eurooppalainen sairaanhoitokortti?

Saadaksesi suorakorvauksen Kela-kortti pitää olla mukana. Valitettavasti Eurooppalainen sairaanhoitokortti ei oikeuta Kela-korvauksiin.

Maksoin jo varausmaksun, pitääkö minun maksaa vielä hoidoistakin?

Varausmaksu ei pidä sisällään toimenpidekustannuksia.  Varausmaksu sisältää E-reseptin ja Kanta-maksun hinnat, sekä mahdollistaa sinulle joustavan hoitoonpääsyn ja käyntiajan klinikalla. Ennen hoidon aloittamista hammaslääkäri tai suuhygienisti käy läpi hoitosuunnitelman ja siihen liittyvän kustannusarvion eli mitään yllättäviä kustannuksia ei vastaanotollamme synny. Esimerkkejä toimenpidehinnoista löydät hinnastostamme.

Kuinka saan lähetteen suuhygienistin tekemään hammaskiven poistoon?

Lähetteen saa hammaslääkärin tekemän hammastarkastuksen jälkeen. Suuhygienisti kutsuu tarvittaessa huoneeseen hammaslääkärin lähetteen tekemistä varten. Jos sinulle on tehty tarkastus toisella yksityisellä klinikalla, voit tuoda suuhygienistilähetteen mukanasi eikä uutta tarkastusta tarvita.

Voinko saada seuraavalla kerralla ajan samalle hammaslääkärille tai suuhygienistille?

Hammaslääkäreillä ja suuhygienisteillä ei ole omaa ajanvarauskirjaa. Potilaan ottaa vastaan ensimmäiseksi vapautuva hammaslääkäri tai suuhygienisti. Hoitosuunnitelmasi on tallennettuna potilastietojärjestelmäämme: hoitosi jatkuu suunnitellusti, vaikka hammaslääkäri tai suuhygienisti vaihtuisi.

Onnistuuko Hyggalla hammashoito nukutuksessa?

Hygga ei tarjoa hammashoitoa nukutuksessa, sen sijaan rauhoittava esilääkitys on mahdollinen. Hyggalla esilääkitys vaatii saattajan hoitoon tullessa ja hoidosta lähtiessä. Esilääkityksen hinta on 27€.

Minulla on aktiivinen huuliherpes, voinko saada hammashoitoa?

Emme valitettavasti voi hoitaa asiakasta, jonka huuliherpes ei ole täysin parantunut. Mikäli olet jo varannut ajan, voit siirtää sitä eteenpäin.

Miksi paikkauksen hinnat vaihtelevat niin paljon?

Paikkausten hinnat määräytyvät paikattavan alueen laajuuden mukaan. Hammaslääkäri puhuu paikkauspinnoista: paikka saattaa olla yhden, kahden tai kolmen pinnan kokoinen. Se voi olla laajuudeltaan myös kokonainen kruunu. Paikkauksen hintaan vaikuttaa myös puudutuksen käyttö: käytetäänkö puudutusta ja minkä kokoiselle alueelle. Paikattavan reiän syvyys ja mahdolliset lisätoimenpiteet vaikuttavat myös hintaan.  Tarkat hinnat löytyvät hinnastostamme.

Miksi hinnastossa ei ole hintaa hampaan lohkeaman korjaukselle?

Hammaslääkäri hoitaa hampaan lohkeaman paikkaamalla eli hintaa voi arvioida paikkaushintojen perusteella.

Hyggalla saat hammashoitoa nopeasti!

1.

Valitse ajankohta, jolloin haluat tulla hammashoitoon. Hoitosi alkaa valitsemassasi aika-ikkunassa. Varausmaksu on 19,90€.

2.

Saat tekstiviestivahvistuksen 30 min. ennen hoitosi alkua. Klinikalle ei tarvitse saapua ennen viestin vastaanottamista.

3.

Hymyile! Hyggalla saat yksilöllistä hammashoitoa yhdellä käynnillä, kelloon katsomatta.

Ajankohtaista

Asiakaspalvelu

Puhelinpalvelu avoinna: ma,ke klo 10:15-18:00, ti,to ja pe klo 08:15-16:00 sekä la klo 9:15-15:00.

(09) 58 400 300

Tee Hygga Hymy-sopimus

Hammashoitoa kk-maksulla!

Lue lisää