Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Suuhygienisti Hyggalle

  • Kamppi

Sinustako Hyggalainen? Tule meille suuhygienistiksi huippupaikalle Helsingin Kamppiin.

Etsimme 1-2 kokoaikaista suuhygienistiä. Hyggalla voit työskennellä maanantaista lauantaihin joustavasti oman toiveesi mukaan. Mikäli olet kiinnostunut mielummin tuntityöstä, keskustelemme mieluusti kanssasi eri vaihtoehdoista.

Hyggalla pääset työskentelemään moderneissa tiloissa ja kehittämään taitojasi hammashoidossa monipuolisesti. Klinikallamme on mahdollista työskennellä omassa Hygga-mallissamme sekä Helsingin kaupungin ostopalvelutoiminnassa.

Hyggan tavoitteena on, että hyvä fiiliksemme ja korkea kliininen laatumme välittyy myös jokaisessa asiakaskokemuksessa. Panostamme työhyvinvointiin ja vaalimme ainutlaatuista tiimihenkeämme. Uskomme siihen, että vain pitämällä hyvää huolta työntekijöistä voimme varmistaa sen, että myös asiakkaista pidetään hyvää huolta. Kun henkilöstö voi hyvin, myös asiakkaat ovat tyytyväisiä.

Tarjoamme Hyggalaisille:

  • Kilpailukykyisen palkan
  • Työvuoroja arkisin ja lauantaisin – miten sinulle parhaiten sopii
  • Laajan ja kattavan työterveyshuollon
  • Hygga Clubin erilaiset vapaa-ajan aktiviteetit
  • Osaamisen kehittämistä tukevia koulutuksia

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu suuhygienisti (terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/1994 mukainen pätevyys) sekä tartuntatautilain mukainen rokotussuoja. Lisäksi ostopalvelutoiminnassa työskenteleminen edellyttää hyvää suomen kielen suullista ja tyydyttävää suomen kielen kirjallista taitoa.

Meillä voit työskennellä joustavasti, osa- tai kokoaikaisesti. Keskustelemme mielellämme kanssasi eri vaihtoehdoista. Jätä meille yhteystietosi oheisen hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja tehtävästä voi kysyä HR-asiantuntija Nita Kerolalta, nita.kerola@hygga.com tai puh. 050 3387712.

Huomioithan, että et jaa tässä vaiheessa henkilötunnustasi tai muita arkaluontoisia tietoja.
Max. tiedoston koko: 128 MB.

Asiakaspalvelu

Puhelinpalvelu avoinna: ma, ke ja pe 08:00-16:00, ti 09:00-17:00, to 10:00-18:00, la 09:00-15:00

(09) 58 400 300