Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Suuhygienisti käynti säästää monelta harmilta

Suuhygienisti käynti on sijoitus omaan terveyteen, sillä hampaiden säännöllinen puhdistaminen säästää monelta harmilta. Lue alta, mitä suuhygienisti tekee ja miksi on tärkeää käydä säännöllisesti suuhygienistillä! Varaa aika suuhygienistin hampaiden puhdistukseen tästä.

Mitä suuhygienisti tekee?

Suuhygienisti puhdistaa hampaasi huolellisesti kuntoon. Hampaiden säännöllinen puhdistaminen suuhygienistillä on fiksu tapa, joka säästää paitsi hampaita ja rahaa, myös pitää muut terveysongelmat loitolla. Useimmiten puhdistaminen tarkoittaa hammaskiveksi kovettuneen ja hampaisiin kiinnittyneen bakteerimassan eli plakin poistoa.

Hammaskivi aiheuttaa ientulehdusta, joka saa ikenet vuotamaan verta hampaiden harjauksen yhteydessä ja ikävän hajun hengitykseen. Tulehtunut ien on kuin avoin haava, jonka kautta bakteereilla on pääsy verenkiertoon ja sen kautta muualle elimistöön. Ientulehdus paranee täysin, kun hampaan pinnalla oleva hammaskivi poistetaan ja bakteerien aiheuttama ärsytys ienkudokseen lakkaa. Jos edellisestä hammaskiven poistosta on pitkä aika tai jos hammaskiveä on paljon ja syvällä ikenen alla, voidaan tarvita useampi hoitokäynti.

Hammaskiveä ei pysty poistamaan kotona

Suuhygienistin tekemä puhdistus on myös helpompaa ja miellyttävämpää silloin kun hammaskivi ei ole ehtinyt kalkkeutua kovaksi. Suuhygienisti osaa neuvoa juuri sinun hampaillesi sopivan hoitovälin. Usein kerta vuodessa riittää hyvän kotihoidon lisäksi mainiosti.

Suuhygienistin tärkeänä roolina on kotihoidon tukeminen, sillä plakin hoitoon jokainen pystyy vaikuttamaan omilla valinnoillaan. Hampaiden kiillettä suojaa napostelun hillitseminen sekä oikeanlainen, säännöllinen hampaiden harjaus.

Moni ei esimerkiksi tiedä, että hampaiden harjaus ruokailun jälkeen ei aina ole parhain vaihtoehto. Hedelmien, tuoremehun tai muiden happamien ruokien syönnin jälkeen hampaan kiilteelle pitäisi antaa vähintään puoli tuntia kovettumisaikaa ennen hampaiden pesua.

Monelle tulee myös yllätyksenä se, että kaikkia reikiä ei välttämättä tarvitse paikata.  Alkava karies voi pysähtyä oikeanlaisella kotihoidolla ja säännöllisellä hampaiden hoitamisella. Näihin ja muihin suun sairauksien ehkäisyyn ja hoitoon suuhygienisti osaa neuvoa juuri sinulle sopivimmat vinkit.

suuhygienisti

Miksi Hygga?

Hyggan tarjoamissa hammashoidon palveluissa ovat keskiössä asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi, hammaslääkärikäynnin mukavuus ja ajankäytön kiireettömyys.

Iloiset suun terveydenhuollon ammattilaisemme ovat aina valmiita auttamaan sinua yksilönä. Hammaslääkärikäyntiä ei tarvitse siis jännittää, koska tavoitteenamme on, että käyntisi olisi mahdollisimman mukava. Sinulla on aina mahdollisuus keskustella ja tuoda esille omat toiveesi ja kysymyksesi. Meillä on aikaa sinulle ja suusi terveydelle uudenaikaisen ajanvarausjärjestelmämme ansiosta.

Hygga sijaitsee loistavalla sijainnilla Helsingin Kampissa. Pääset paikalle helposti niin junalla, metrolla, bussilla, ratikalla, autolla kuin myös kävellen. Myös ajanvaraus on helppoa ja nopeaa! Voit varata ajan joko verkossa, puhelimitse (09) 58 400 300 tai paikan päällä (Kampinkuja 2, Sähkötalon 2. krs).

Löydät Hygga-klinikan myös Facebookista ja Instagramista.

 

Asiakaspalvelu

Puhelinpalvelu avoinna: ma,ke klo 10:15-18:00, ti,to ja pe klo 08:15-16:00 sekä la klo 9:15-15:00.

(09) 58 400 300

Tee Hygga Hymy-sopimus

Hammashoitoa kk-maksulla!

Lue lisää