Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Asiakaskokemus viisaudenhampaan poistosta

Onko viisaudenhampaan poisto sinulle ajankohtaista? Viisaudenhampaat voidaan joutua poistamaan, koska osittain puhjenneet viisaudenhampaat on vaikea pitää puhtaana ja ien tulehtuu. Viisaudenhampaan poistoa ei kuitenkaan kannata pelätä eikä jännittää. Lue Johannan kokemus viisaudenhampaan poistosta hammasklinikka Hyggalla! Johannan kokemus viisaudenhampaan poistosta tuo esille, kuinka viisaudenhampaan poisto voi sujua hammasklinikalla jopa mukavasti.

Miksi valitsit Hyggan?

  • Olen käynyt Hyggalla jo vuosia hyvän palvelun ja laadun vuoksi. Hyggalla on paljon varattavia aikoja tarjolla, joista saa valittua itselle sopivimman. Samalla käynnillä saa hoidettua monta asiaa kerralla, jos on tarvetta.

Miksi viisaudenhampaiden poisto pelottaa?

  • Hammaslääkärissä käynti yleisesti ei pelota juurikaan, mutta hampaiden poisto on mielestäni sen verran radikaali ja epämiellyttävä toimenpide, että se pelotti. Pelotti, tuleeko toimenpide sattumaan, miltä se tuntuu ja miltä suussa tuntuu toimenpiteen jälkeen. Myös toimenpiteessä käytettävät välineet pelottivat: muun muassa veitsi, jolla ientä viillettin leikkauksen yhteydessä, ja piikki, jolla puudute pistettiin.

Kuinka Hyggalla onnistuttiin hammaslääkäripelkosi voittamisessa?

  • Hyvin. Sain asianmukaista ja rauhallista palvelua eikä tullut tunnetta, että minun pitää kiirehtiä. Pelkäsin myös häpeän tunnetta, kun en onnistu olemaan käynnin aikana itkemättä ja pelkäämättä. Asiantuntijat kuitenkin ymmärsivät tilanteen hyvin eivätkä saaneet oloani vaivaantuneeksi.

Onko Hyggalle hammaslääkäriin nyt mukavampi tulla?

  • Kyllä on. Tosin olen saanut Hyggalta joka kerralla hyvän kokemuksen.

Käytkö Hyggalla muissa hammaslääkäri- tai suuhygienistitoimenpiteissä?

  • Käyn toisinaan hammaskiven poistossa, noin kerran vuodessa. Muita toimenpiteitä en juurikaan tarvitse, sillä hammaskivi on ainut ongelma.

Miksi suosittelisit Hyggaa?

  • Palveluaikoja on riittävästi, työnjälki hyvää, henkilökunta osaavaa, ja hinta on kohtuullinen.

Voit lukea lisää viisaudenhampaan poistosta ja varata oman aikasi viisaudenhampaan poistoon Hyggalle täältä. Voit varata aikasi myös soittamalla numeroon (09) 58 400 300.

kokemus viisaudenhampaan poistosta

Hammasklinikka Hygga sijaitsee loistavalla sijainnilla Helsingin Kampissa. Pääset paikalle helposti niin junalla, metrolla, bussilla, ratikalla, autolla kuin myös kävellen. Myös ajanvaraus on helppoa ja nopeaa! Voit varata ajan joko verkossa, puhelimitse (09) 58 400 300 tai paikan päällä (Kampinkuja 2, Sähkötalon 2. krs).

Iloiset suun terveydenhuollon ammattilaisemme ovat aina valmiita auttamaan sinua yksilönä. Hammaslääkärikäyntiä ei tarvitse siis jännittää, koska tavoitteenamme on, että käyntisi olisi mahdollisimman mukava. Sinulla on aina mahdollisuus keskustella ja tuoda esille omat toiveesi ja kysymyksesi. Meillä on aikaa sinulle ja suusi terveydelle modernin ajanvarausjärjestelmämme ansiosta.

Löydät Hygga-klinikan Facebookista ja Instagramista.

Hygga – Hyvinvointia hymyllesi!

Asiakaspalvelu

Puhelinpalvelu avoinna: ma, ke ja pe 08:00-16:00, ti 09:00-17:00, to 10:00-18:00, la 09:00-15:00

(09) 58 400 300