Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Lue Emili Kumpuniemen kokemuksesta soodapuhdistuksessa!

Hyvinvoinnista bloggaava Emili Kumpuniemi kävi Hyggalla soodapuhdistuksessa ja kirjoittaa toisessa blogitekstissään kokemuksistaan Hyggan Hymy-sopimukseen kuuluvasta soodapuhdistuksesta! Mukana ovat tietenkin myös ennen ja jälkeen -kuvat.

Lue lisää Emilin blogista!

Emili soodapuhdistus

”Olen Emili Kumpuniemi, helsinkiläinen urheiluhieroja, personal trainer ja reseptitehtailija. Rakastan vihersmoothieita ja suklaata ja siinä kiteytyykin hyvin ajatusmaailmani hyvinvoinnista; tasapainon löytäminen ja kokonaisuuden hallinta. Tavoittelen työssäni kokonaisvaltaista näkemystä ja sen pohjalta teen työtäni hymy huulilla suurella sydämellä. Haluan auttaa ihmisiä saavuttamaan sen parhaan mahdollisen olon heidän omassa kehossaan. Tähän minulla on loistavat valmiudet laajalla koulutustaustalla ja palavalla intohimolla!”

Soodapuhdistuksen tekee Hyggalla suuhygienisti. Toimenpide sopii kaikille hampaiden värjäytymistä eroon haluaville.  Puhdistuksessa kalsiumkiteiden ja veden sekoitus viedään paineilmalla hampaiden pinnoille. Hoito kestää vain 20 minuuttia, joten käsittely on nopea ja miellyttävä. Soodapuhdistuksen voi huoletta tehdä useampia kertoja vuodessa, sillä toimenpide on hellävarainen hampaille. Lue lisää soodapuhdistuksesta täältä.

Hyggalla soodapuhdistuksessa on käynyt myös muita tyytyväisiä asiakkaita! Lue muiden asiakkaittemme kokemuksia soodapuhdistuksesta täältä.

_________________________________________________________________________

Hyggan kuukausimaksullisella Hymy-sopimuksella on kätevää saada hymy kuntoon! Hampaasi laitetaan kuntoon vaikka kerran kuussa. Saat jatkuvaa suun hyvinvointia ja suun ongelmien ennaltaehkäisyä kätevästi kuukausimaksulla.  Jopa 12 käyntiä vuodessa – kaikki ilman varausmaksuja. Kiinnostuitko Hymy-sopimuksesta? Lue lisää Hymy-sopimuksesta täältä!

Emili kävi kesällä 2019 Hyggalla myös hammastarkastuksessa Hymy-sopimuksen avulla. Emilin ensimmäisen blogitekstin hammastarkastuksesta voit lukea Emilin hyvinvointiin keskittyvästä blogista täältä.

soodapuhdistuksessa

Hyggan tarjoamissa hammashoidon palveluissa ovat keskiössä asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi, hammaslääkärikäynnin mukavuus ja ajankäytön kiireettömyys.

Iloiset suun terveydenhuollon ammattilaisemme ovat aina valmiita auttamaan sinua yksilönä. Hammaslääkärikäyntiä ei tarvitse siis jännittää, koska tavoitteenamme on, että käyntisi olisi mahdollisimman mukava. Sinulla on aina mahdollisuus keskustella ja tuoda esille omat toiveesi ja kysymyksesi. Meillä on aikaa sinulle ja suusi terveydelle uudenaikaisen ajanvarausjärjestelmämme ansiosta.

Hygga sijaitsee loistavalla sijainnilla Helsingin Kampissa. Pääset paikalle helposti niin junalla, metrolla, bussilla, ratikalla, autolla kuin myös kävellen. Myös ajanvaraus on helppoa ja nopeaa! Voit varata ajan joko verkossa, puhelimitse (09) 58 400 300 tai paikan päällä (Kampinkuja 2, Sähkötalon 2. krs).

Löydät Hygga-klinikan myös Facebookista ja Instagramista.

Asiakaspalvelu

Puhelinpalvelu avoinna: ma,ke klo 10:15-18:00, ti,to ja pe klo 08:15-16:00 sekä la klo 9:15-15:00.

(09) 58 400 300

Hallinnoi Hymy-sopimusta

Kirjaudu sisään tai tilaa uusi sopimus!

Katso lisää täältä!