Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Soodapuhdistuskokemuksia Hyggalla

Hellävarainen soodapuhdistus eli jauhepuhdistus palauttaa hymysi kirkkauden! Puhdistuksessa suuhygienisti vie kalsiumkiteiden ja veden sekoituksen paineilmalla hampaiden pinnoille. Vain 20 minuutin toimenpiteessä hampaiden pinnat puhdistuvat tehokkaasti värjäymistä.  Lue Hyggan asiakkaiden soodapuhdistuskokemuksia alta.

soodapuhdistuskokemuksia

Asiakkaiden soodapuhdistuskokemuksia

”Soodapuhdistuksen teho yllätti minut täysin! Olin harkinnut hampaiden valkaisua, mutta onneksi suuhygienisti ehdotti kokeilemaan ensin hieman hellävaraisempaa soodapuhdistusta. Toimenpiteen aluksi suuhun asetettiin pidike, joka piti suun auki jännittämättä. Seuraavaksi suuhygienisti suihkutti hampaita kauttaaltaan ikäänkuin ”painepesurilla.” Itse toimenpide oli miellyttävä ja nopeasti ohi, kesto taisi olla vain 15 minuuttia. Peilistä katsoessa oli ilokseni vastassa puhtaat hampaat, aiemmin kellertäneet kulmahampaatkin olivat kirkastuneet! Tähän toimenpiteeseen tulen jatkossakin, heti kun värjäymät hiipivät takaisin.”

Piia, 28 vuotta.

”Soodapuhdistus ei ollut minulle aiemmin tuttu, bongasin palvelun hakemalla tietoa hampaiden valkaisusta. Ahkeran kahvinjuonnin seurauksena kellastuneet hampaat olivat alkaneet hävettämään, joten halusin saada aiemmin kohtuullisen kirkkaan hymyni takaisin. Myyntityössäni joudun hymyilemään paljon, joten oli aika kokeilla jotakin keinoa. Vielä varatessani ajan mietitytti, onko soodapuhdistus oikeasti tehokas? Ei mennyt kuin hetki, kun hymyni oli  putsattu entistä ehommaksi! Jopa ystäväni huomautti samalla viikolla hymyni kirkastuneen. Puhdistus toi itsevarmuutta arkeen. Suosittelen soodapuhdistusta lämpimästi!”

Antero, 34 vuotta.

Onko sinulla kysymyksiä soodapuhdistuksesta? Voit lukea soodapuhdistuksesta Hyggan suuhygienistin Hanna Häyrisen haastattelusta täältä.

Bloggaajan kokemus hampaiden soodapuhdistuksesta

Hyvinvoinnista bloggaava Hymy-sopimus-asiakkaamme Emili Kumpuniemi kävi Hyggalla soodapuhdistuksessa. Lue Emilin kokemuksia soodapuhdistuksesta ja katso huikeat ennen ja jälkeen kuvat  täältä!

soodapuhdistuskokemuksia

Miksi Hygga?

Hyggan tarjoamissa hammashoidon palveluissa ovat keskiössä asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi, hammaslääkärikäynnin mukavuus ja ajankäytön kiireettömyys.

Iloiset suun terveydenhuollon ammattilaisemme ovat aina valmiita auttamaan sinua yksilönä. Hammaslääkärikäyntiä ei tarvitse siis jännittää, koska tavoitteenamme on, että käyntisi olisi mahdollisimman mukava. Sinulla on aina mahdollisuus keskustella ja tuoda esille omat toiveesi ja kysymyksesi. Meillä on aikaa sinulle ja suusi terveydelle uudenaikaisen ajanvarausjärjestelmämme ansiosta.

Hygga sijaitsee loistavalla sijainnilla Helsingin Kampissa. Pääset paikalle helposti niin junalla, metrolla, bussilla, ratikalla, autolla kuin myös kävellen. Myös ajanvaraus on helppoa ja nopeaa! Voit varata ajan joko verkossa, puhelimitse (09) 58 400 300 tai paikan päällä (Kampinkuja 2, Sähkötalon 2. krs).

Löydät Hygga-klinikan myös Facebookista ja Instagramista.

Asiakaspalvelu

Puhelinpalvelu avoinna: ma, ke ja pe 08:00-16:00, ti 09:00-17:00, to 10:00-18:00, la 09:00-15:00

(09) 58 400 300