Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Lue Emili Kumpuniemen kokemuksesta hampaiden valkaisussa!

Hyvinvoinnista bloggaava Emili Kumpuniemi kävi Hyggalla soodapuhdistuksessa ja kirjoittaa kolmannessa blogitekstissään käynnistään hampaiden valkaisussa Hyggalla!

Lue lisää Emilin blogista!

hampaiden valkaisussa

Valkaisun tekee kokenut ja ammattitaitoinen suuhygienistimme. Hampaiden valkaisussa käytetään vetyperoksidia. Vaalentava vaikutus syntyy kemiallisessa hapettumisreaktiossa. Valkaisu ei ole oikein tehtynä haitallinen hampaille. Valkaisutulos on yksilöllinen. Hampaiden kiille ja hammasluu vaikuttavat valkaisutulokseen. Voit lukea lisää hampaiden valkaisusta Hyggalla täältä.

Ennen valkaisua hampaasi täytyy olla hoidetut. Voit varata aikasi Hyggalle hammastarkastukseen täältä.

_________________________________________________________________________

Emili on käynyt Hyggalla Hymy-sopimuksen avulla jo hammastarkastuksessa ja soodapuhdistuksessa! Voit lukea Emilin hammastarkastuskäynnistä täältä ja soodapuhdistuskäynnistä täältä.

Hyggan kuukausimaksullisella Hymy-sopimuksella on kätevää saada hymy kuntoon! Hampaasi laitetaan kuntoon vaikka kerran kuussa (alk. 16,95 €/kk). Saat jatkuvaa suun hyvinvointia ja suun ongelmien ennaltaehkäisyä kätevästi kuukausimaksulla.  Jopa 12 käyntiä vuodessa – kaikki ilman varausmaksuja. Kiinnostuitko Hymy-sopimuksesta? Lue lisää Hymy-sopimuksesta täältä!

hampaiden valkaisussa

Hyggan tarjoamissa hammashoidon palveluissa ovat keskiössä asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi, hammaslääkärikäynnin mukavuus ja ajankäytön kiireettömyys.

Iloiset suun terveydenhuollon ammattilaisemme ovat aina valmiita auttamaan sinua yksilönä. Hammaslääkärikäyntiä ei tarvitse siis jännittää, koska tavoitteenamme on, että käyntisi olisi mahdollisimman mukava. Sinulla on aina mahdollisuus keskustella ja tuoda esille omat toiveesi ja kysymyksesi. Meillä on aikaa sinulle ja suusi terveydelle uudenaikaisen ajanvarausjärjestelmämme ansiosta.

Hygga sijaitsee loistavalla sijainnilla Helsingin Kampissa. Pääset paikalle helposti niin junalla, metrolla, bussilla, ratikalla, autolla kuin myös kävellen. Myös ajanvaraus on helppoa ja nopeaa! Voit varata ajan joko verkossa, puhelimitse (09) 58 400 300 tai paikan päällä (Kampinkuja 2, Sähkötalon 2. krs).

Löydät Hygga-klinikan myös Facebookista ja Instagramista.

Hygga – Hyvinvointia hymyllesi!

Asiakaspalvelu

Puhelinpalvelu avoinna: ma,ke klo 10:15-18:00, ti,to ja pe klo 08:15-16:00 sekä la klo 9:15-15:00.

(09) 58 400 300

Hallinnoi Hymy-sopimusta

Kirjaudu sisään tai tilaa uusi sopimus!

Katso lisää täältä!