Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Hygga palvelee normaalisti

Ethän unohda suusi terveyttä kriisin keskellä

Hygga on toistaiseksi auki normaalien aukioloaikojen mukaisesti. Seuraamme koronaviruksen aiheuttamaa tilannetta ja ajankohtaista viranomaistietoa aktiivisesti. Ilmoitamme mahdollisista toimintaa koskevista muutoksista asiakasviestinnässämme sekä verkkosivuillamme.

Huolehdimme erityisen tarkasti hygieniasta vastaanottotilassamme sekä hoitohuoneissamme. Kun asioit klinikallamme, huolehdithan, että asiointi tapahtuu vain terveenä. Jos olet sairaana tai jos sinulla on flunssan oireita, voit perua tai siirtää aikasi maksuttomasti. Myös ulkomailta palanneita pyydämme ystävällisesti siirtämään ohjeistuksen mukaisesti kiireetöntä aikaa sopivaan ajankohtaan 14 vuorokautta Suomeen paluun jälkeen.

Terveytesi on meille tärkeää ja haluammekin näinä vaikeina epidemian aikoina mahdollistaa sinulle turvallisen hammashoidon. Klinikallemme on turvallista saapua, sillä toimintamallimme mahdollistaa hammashoidon toteuttamisen yhden käynnin aikana sekä ihmiskontaktien välttämisen odotustiloissamme. Pyydämmekin asiakkaitamme saapumaan paikalle vasta kutsuviestin saatuaan.

Haluamme  muistuttaa, että hampaiden hyvinvointia ei voi laittaa tauolle kriisin ajaksi. Huolehditaan hampaistamme ennaltaehkäisevästi, ennen kuin tarvitaan kiireellistä hammashoitoa. Meiltä saat hammashoidon lisäksi myös kotihoito-ohjeet suusi terveyden ylläpitämiseksi.

Mikäli koet itsesi terveeksi ja haluat päästä hammashoitoon ilman odotusaikoja, palvelemme sinua hoitamalla suun kerralla kuntoon. Näin vältämme hammashoitokäyntien lisääntymisen ja minimoimme ihmiskontaktien määrän saapuessasi klinikallemme.

Ajanvaraukset www.hygga.fi/ajanvaraus/

Voit olla yhteydessä vastaanottoomme, mikäli hammashoitoon ja ajanvarauksiin liittyvät asiat askarruttavat. Meidät tavoittaa sähköpostitse info@hygga.fi ja numerosta 09 58 400 300.

*Ajankohtaisia ohjeistuksia voit lukea Terveyden ja hyvinvointilaitoksen sivuilta tästä.

Asiakaspalvelu

Puhelinpalvelu avoinna: ma, ke ja pe 08:00-16:00, ti 09:00-17:00, to 10:00-18:00, la 09:00-15:00

(09) 58 400 300