Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Hyggalle töihin?

Hyggan toiminta laajenee Helsingin kaupungin ostopalvelun myötä syksyllä 2020, ja rekrytoimme hammaslääkäreitä ja hammashoitajia vakituiseen työsuhteeseen Hyggan klinikalle Kamppiin.

Hyggan tavoitteena on, että hyvä fiiliksemme ja korkea kliininen laatumme välittyy myös jokaisessa asiakaskokemuksessa. Panostamme työhyvinvointiin ja vaalimme ainutlaatuista tiimihenkeämme. Uskomme siihen, että vain pitämällä hyvää huolta työntekijöistä voimme varmistaa sen, että myös asiakkaista pidetään hyvää huolta. Kun henkilöstö voi hyvin, myös asiakkaat ovat tyytyväisiä. 

Hyggalla pääset työskentelemään moderneissa tiloissa, ilman painetta potilashankinnasta. Pääset kehittämään taitojasi perushammashoidon saralla monipuolisesti. Klinikkamme sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin Kampissa. 

Edellytämme hakijoilta: 

  • Tartuntatautilain (48§) mukaista rokotussuojaa.  

Hammaslääkärit: 

  • Laillistettu hammaslääkäri 
  • Hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito 
  • Tyydyttävä ruotsin kielen suullinen taito

Hammashoitajat: 

  • Nimikesuojattu lähihoitajaKelpoisuusehtona on hammashoitajan tai lähihoitajan tutkinto suunterveydenhuollon suuntautumisopinnoilla sekä tartuntalain mukainen soveltuvuus 
  • Hyvä suomen kielen suullinen ja tyydyttävä suomen kielen kirjallinen taito 

Työsuhde alkaa viimeistään lokakuun viimeisellä viikolla. Mikäli kiinnostuit koko- tai osa-aikaisesta työsuhteesta, laitathan heti viestiä osoitteeseen rekry@hygga.com.

Asiakaspalvelu

Puhelinpalvelu avoinna: ma, ke ja pe 08:00-16:00, ti 09:00-17:00, to 10:00-18:00, la 09:00-15:00

(09) 58 400 300