Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Terveytesi on meille tärkeää!

Haluamme mahdollistaa sinulle turvallisen ja kokonaisvaltaisen hammashoidon. Klinikallemme on turvallista saapua, sillä toimintamallimme mahdollistaa hammashoidon toteuttamisen yhden käynnin aikana sekä ihmiskontaktien välttämisen vastaanotossamme. Pyydämmekin asiakkaitamme saapumaan paikalle vasta kutsuviestin saatuaan. Riittävistä turvaväleistä huolehtiminen on tärkeää ja odotustilamme mahdollistavat etäisyyden pitämisen.

Mikäli koet itsesi terveeksi ja haluat päästä hammashoitoon ilman odotusaikoja, palvelemme sinua hoitamalla suun kerralla kuntoon. Näin vältämme hammashoitokäyntien lisääntymisen ja minimoimme ihmiskontaktien määrän saapuessasi klinikallemme. Kun asioit klinikallamme, huolehdithan, että asiointi tapahtuu vain terveenä. Jos olet sairaana tai jos sinulla on flunssan oireita, voit perua tai siirtää aikasi maksuttomasti. Myös ulkomailta palanneita pyydämme ystävällisesti siirtämään ohjeistuksen mukaisesti kiireetöntä aikaa sopivaan ajankohtaan.

Voit olla yhteydessä vastaanottoomme, mikäli hammashoitoon ja ajanvarauksiin liittyvät asiat askarruttavat. Meidät tavoittaa sähköpostitse info@hygga.fi ja numerosta 09 58 400 300.

Huolehditaan hampaistamme ennaltaehkäisevästi, ennen kuin tarvitaan kiireellistä hammashoitoa. Palvelemme sinua maanantaista lauantaihin. Ajankohtaiset kampanjat löydät tästä.

Ajanvaraukset www.hygga.fi/ajanvaraus/

Asiakaspalvelu

Puhelinpalvelu avoinna: ma, ke ja pe 08:00-16:00, ti 09:00-17:00, to 10:00-18:00, la 09:00-15:00

(09) 58 400 300