Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Huolehdimme turvallisuudestasi

Seuraamme ja noudatamme voimassa olevia viranomaismääräyksiä ja -ohjeistuksia henkilökuntamme ja asiakkaidemme turvaamiseksi.

Terveytesi on meille tärkeää. Haluamme mahdollistaa sinulle turvallisen ja kokonaisvaltaisen hammashoidon myös kriisinkin keskellä. Klinikallemme on turvallista saapua, sillä toimintamallimme mahdollistaa hammashoidon toteuttamisen yhden käynnin aikana sekä ihmiskontaktien välttämisen vastaanotossamme.

Huomioithan, että edellytämme kasvomaskin käyttöä odotustiloissamme. 

Ajankohtaista tietoa ja toimintaohjeita koronavirusepidemian aikana

Enemmän hoitoa, vähemmän odottelua

Saat kutsun 30 minuuttia ennen hoitosi alkua, joten voit tulla klinikalle kutsuviestin saatuasi juuri ennen hoidon alkamista ja näin vältät turhaa odottelua klinikalla.
  Moniammatillisen tiimin yhteistyön ja joustavien hoitoaikojemme ansiosta, voimme hoitaa suun vaivat yhdellä hoitokerralla, mikäli se on kliinisesti mahdollista. Tämä tarkoittaa tietenkin vähemmän käyntejä ja pienempää altistumisriskiä!
Riittävistä turvaväleistä huolehtiminen on ensisijaisen tärkeää ja odotustilamme mahdollistavat etäisyyden pitämisen.

Tehostettu siivous ja hygieniasta huolehtiminenTehostettu siivous

Olemme tehostaneet siivousta ja huolehdimme erityisen tarkasti käsi- ja pintahygieniasta vastaanottotilassamme sekä hoitohuoneissa.
Käsidesiä on saatavilla vastaanottotilassamme ja hoitohuoneissa.
Hoitohenkilökuntamme käyttää aina asianmukaisia suojavarusteita.

Yhdessä voimme vaikuttaa

Kun asioit klinikallamme, huolehdithan, että asiointi tapahtuu vain terveenä. Jos olet sairaana tai jos sinulla on flunssan oireita, voit perua tai siirtää aikasi maksuttomasti.
Huomioidaan muut käyttämällä kasvomaskia klinikan odotustiloissa, mikäli tälle ei ole terveydellistä estettä.

Haluamme muistuttaa, että hampaiden hyvinvointia ei voi laittaa tauolle kriisin ajaksi. Huolehditaan hampaistamme ennaltaehkäisevästi, ennen kuin tarvitaan kiireellistä hammashoitoa. Meiltä saat hammashoidon lisäksi myös omahoito-ohjeet suusi terveyden ylläpitämiseksi kotona.

Mikäli koet itsesi terveeksi ja haluat päästä hammashoitoon ilman odotusaikoja, palvelemme sinua hoitamalla suun kerralla kuntoon. Ajanvaraukset www.hygga.fi/ajanvaraus/

Voit olla yhteydessä vastaanottoomme, mikäli hammashoitoon ja ajanvarauksiin liittyvät asiat askarruttavat. Meidät tavoittaa sähköpostitse info@hygga.fi ja numerosta 09 58 400 300.

Hygga – hyvinvointia hymyllesi!

Lisätietoa koronaviruksesta ja ajankohtaisista ohjeistuksista voit lukea Terveyden ja hyvinvointilaitoksen sivuilta.

Asiakaspalvelu

Puhelinpalvelu avoinna: ma, ke ja pe 08:00-16:00, ti 09:00-17:00, to 10:00-18:00, la 09:00-15:00

(09) 58 400 300