Siirry sisältöön

Hyödynnä helmikuun etusi hammastarkastukseen!

Suun terveys vaikuttaa kokonaisterveyteemme ja huono suunterveys voi tutkitusti olla riskitekijä monille sairauksille. Mikäli hampaiden hoito on jäänyt muiden huolien varjoon viimeisimpien kuukausien aikana, on nyt hyvä hetki varata aika suusi terveyden perustutkimukseen. 🦷

Miksi hammastarkastus kannattaa?

Hampaiden tarkastus on tärkeää, koska suun terveys vaikuttaa koko kehoon. Erityisen tarkkana kannattaa olla, jos vastustuskyky on laskenut yleissairauden tai lääkkeiden takia. Tavallinen suun bakteeri voi muuttua vaaralliseksi myös perusterveelle, mikäli se pääsee leviämään verenkiertoon.

Hammastarkastuksen avulla selvitetään suusi terveyden tila ja mahdollisten vaivojen todellinen syy. Hampaiden tarkastuksen yhteydessä hammaslääkäri tutkii myös ikenesi, suusi limakalvot ja purennan. Säännöllinen tarkastus mahdollistaa hampaiden hyvinvoinnista huolehtimisen ennaltaehkäisevästi, ennen kuin tarvitaan kiireellistä hammashoitoa. Hyggalla saat hammashoidon lisäksi myös kotihoito-ohjeet suusi terveyden ylläpitämiseksi.

Hyödynnä helmikuun kampanjaetumme hammastarkastukseen:

Hammastarkastus hintaan 29,90 € koodilla HELMI21. 

  • Hinta 29,90 € Kela-korvauksen jälkeen
  • Varausmaksu 19,90 € maksetaan ajanvarauksen yhteydessä normaalisti
  • Ilman Kela-korvausta hinta 45,40 € + varausmaksu 19,90 €
  • Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin
  • Voimassa 28.2.2021 asti. Varaamasi ajan ei tarvitse olla helmikuussa, riittää että teet ajanvarauksen helmikuun aikana, niin pääset hyödyntämään etusi! 😊

Tule tarkistuttamaan suun terveytesi Hyggalle – hoidamme kaikki suun vaivasi kerralla kuntoon, yhdellä käynnillä! 🦷

Ajanvaraukseen pääset tästä.

Hammasklinikka Hygga sijaitsee loistavalla sijainnilla Helsingin Kampissa. Pääset paikalle helposti niin junalla, metrolla, bussilla, ratikalla, autolla kuin myös kävellen. Myös ajanvaraus on helppoa ja nopeaa! Voit varata ajan joko verkossa, puhelimitse (09) 58 400 300 tai paikan päällä (Kampinkuja 2, Sähkötalon 2. krs).

Hyggan tarjoamissa hammashoidon palveluissa ovat keskiössä asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi, hammaslääkärikäynnin mukavuus ja ajankäytön kiireettömyys.

Iloiset suun terveydenhuollon ammattilaisemme ovat aina valmiita auttamaan sinua yksilönä. Hammaslääkärikäyntiä ei tarvitse siis jännittää, koska tavoitteenamme on, että käyntisi olisi mahdollisimman mukava. Sinulla on aina mahdollisuus keskustella ja tuoda esille omat toiveesi ja kysymyksesi. Meillä on aikaa sinulle ja suusi terveydelle uudenaikaisen ajanvarausjärjestelmämme ansiosta.

Löydät Hygga-klinikan Facebookista ja Instagramista.

Hygga – hyvinvointia hymyllesi!

Hyggalla saat hammashoitoa nopeasti!

1.

Valitse ajankohta, jolloin haluat tulla hammashoitoon. Hoitosi alkaa valitsemassasi aika-ikkunassa. Varausmaksu on 19,90€.

2.

Saat tekstiviestivahvistuksen 30 min. ennen hoitosi alkua. Klinikalle ei tarvitse saapua ennen viestin vastaanottamista.

3.

Hymyile! Hyggalla saat yksilöllistä hammashoitoa yhdellä käynnillä, kelloon katsomatta.

Ajankohtaista

Asiakaspalvelu

Puhelinpalvelu avoinna: ma, ke ja pe 08:00-16:00, ti 09:00-17:00, to 10:00-18:00, la 09:00-15:00

(09) 58 400 300