Siirry sisältöön

Purentakisko tarjouksessa 395€

Purentakisko nyt huikeaan tarjoushintaan 395€ (norm. 495€) koodilla BKIS. Tarjous on voimassa 30.6.2020 saakka. Varaamasi käynnin tulee toteutua ennen syyskuun loppua. Normaali varausmaksu 19,90€ veloitetaan varauksen yhteydessä.

Varaa aika purentakiskolle

Sijoitus hyvinvointiisi

Purentakisko helpottaa hampaiden narskuttelusta johtuvia ikäviä oireita: hampaan lohkeamat ja kulumat, pään ja niskan särkytilat sekä leuan jäykkyys jäävät historiaan. Yksilöllinen kisko valmistetaan hammaslaboratoriossa hampaista otetun jäljennöksen perusteella. Kiskon valmistaminen vaatii sinulta normaalisti kaksi käyntiä vastaanotolla. Ensimmäisellä käynnillä otetaan muotit. Toisella käynnillä valmista kiskoa sovitetaan ja varmistetaan sen sopivuus sinulle. Kisko on pitkäaikainen sijoitus, koska se kestää käytössä jopa 5–10 vuotta.

Kotihoito purentalihaksille

Kiskon lisäksi narskuttelusta johtuvia oireita helpottaa usein erilaiset fysioterapeuttiset hoidot, joiden tavoitteena on rentouttaa purentalihaksia. Oireita helpottaa myös säännölliset alaleuan liikeharjoitukset, joiden avulla leuan rentous ja leukanivelen lepoasento on helpompi löytää. Tarkat ja tehokkaat purentalihasten kotiharjoitusohjeet annamme mukaan vastaanottokäynnillä.

Miksi Hygga?

Hyggan tarjoamissa hammashoidon palveluissa ovat keskiössä asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi, hammaslääkärikäynnin mukavuus ja ajankäytön kiireettömyys.

Iloiset suun terveydenhuollon ammattilaisemme ovat aina valmiita auttamaan sinua yksilönä. Hammaslääkärikäyntiä ei tarvitse siis jännittää, koska tavoitteenamme on, että käyntisi olisi mahdollisimman mukava. Sinulla on aina mahdollisuus keskustella ja tuoda esille omat toiveesi ja kysymyksesi. Meillä on aikaa sinulle ja suusi terveydelle uudenaikaisen ajanvarausjärjestelmämme ansiosta.

Hygga sijaitsee loistavalla sijainnilla Helsingin Kampissa. Pääset paikalle helposti niin junalla, metrolla, bussilla, ratikalla, autolla kuin myös kävellen. Myös ajanvaraus on helppoa ja nopeaa! Voit varata ajan joko verkossa, puhelimitse (09) 58 400 300 tai paikan päällä (Kampinkuja 2, Sähkötalon 2. krs).

Löydät Hygga-klinikan myös Facebookista ja Instagramista.

Hygga – Hyvinvointia hymyllesi!

Hyggalla saat hammashoitoa nopeasti!

1.

Valitse ajankohta, jolloin haluat tulla hammashoitoon. Hoitosi alkaa valitsemassasi aika-ikkunassa. Varausmaksu on 19,90€.

2.

Saat tekstiviestivahvistuksen 30 min. ennen hoitosi alkua. Klinikalle ei tarvitse saapua ennen viestin vastaanottamista.

3.

Hymyile! Hyggalla saat yksilöllistä hammashoitoa yhdellä käynnillä, kelloon katsomatta.

Ajankohtaista

Asiakaspalvelu

Puhelinpalvelu avoinna: ma, ke ja pe 08:00-16:00, ti 09:00-17:00, to 10:00-18:00, la 09:00-15:00

(09) 58 400 300